Order before 7pm for same day despatch *
order by
7pm for
despatch
today *
 
Return to Home Page
Sorry, but Spigen SGP Neo Hybrid for Google Nexus 5 - Fluorescent Red has been discontinued and is no longer available to order. For your convenience we've selected some alternative items that we think you may be interested in.


Spigen SGP Neo Hybrid for Google Nexus 5 - Fluorescent Red

Manufacturer Logo

Product Reference: 44296

Optimal protection while preserving the slim profile of your Google Nexus 5 with this fluorescent red Neo Hybrid Spigen case.

This item is covered by our
Christmas Extended Returns Policy
Share

Reviews by rating
(20)
(16)
(1)
(0)
(0)
Reviews by Language
German
(5)
French
(33)
Spanish
(34)
Dutch
(37)
English
(35)
Italian
(5)
Show all
(149)
This product has been given an average rating of 4.6 by 149 customers. | Write a review
Sort By:
Joris Kroon
Dordrecht
3rd December 2014

LG Nexus 5
Een hoesje zoals een hoesje bedoelt is
Dit Spigen Neo hybrid hoesje voor mijn Nexus 5, was precies wat ik nodig had. Zeer goede bescherming, zonder dat je je telefoon in een blok rubber hoeft te stoppen. Toevallig liet ik mijn telefoon de dag dat ik dit hoesje kreeg meteen van 2 meter hoeg uit mijn werkkluis op de grond vallen, maar op een paar kleine krasjes op het hoesje na, alles piekfijn in orde! Ik vind het zeer prettig dat dit hoesje er zo subtiel en netjes uit ziet. Ik heb vaak genoeg gehad dat wanneer mensen mij vroegen naar mijn telefoon, ze niet doorhadden dat er een hoesje om heenzat. Je merkt dus dat Zelfs een hoes over een 5 Inch scherm nog best netjes kan staan. het enige wat ik jammer vond, is dat na ongeveer 8 maanden gebruik, door een paar keer het hoesje van en om mn telefoon doen, een stukje van het hoesje was afgebroken. Best jammer, want dat moet een hoesje gewoon kunnen. Na met MobileFun te hebben gemailed kreeg ik binnen een week een nieuwe opgestuurd! deze zit er nu omheen, en bevalt me weer even goed als eerst. Goede service van Spigen en Mobilefun. Zeer Tevreden!


Did you find this helpful?



Steven Mertens
Boechout
2nd November 2014

nexus 5
ideaal voor mij
Dit is de perfecte bescherming die ik zocht... Een combinatie van harde en zachte cover. Knoppen werken goed en alles zit goed beschermd.


Did you find this helpful?



Chris
Oost-Vlaanderen
31st October 2014

Nexus 5
Spigen Neo Hybrid
Mooie look and feel met als belangrijkste punt gemakkelijk in te drukken knoppen.


Did you find this helpful?



Tars Fransen
Unknown
8th September 2014

nexus 5
Goede case, kleur matcht niet met foto
Zeer stevige case, omsluit goed, knoppen nog gevoelig zoals het hoort. Tevreden op 1 puntje na: de foto's tonen je een donkerrode zijkant, terwijl het in realiteit eerder feloranje is. Had beter een andere kleur gekozen
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Dennis
Delft
7th September 2014

Nexus 5
Gewoon Top
Je hebt een telefoon. - Check. Laat deze op de stoeptegels vallen. - Check. Alles stuk. - DubbelCheck. Dat gebeurt mij nu vast nooit meer met een Spigen Nexus 5 Neo Hybrid cover. Kort en krachtig: Mooi design, solide, eenvoudig te installeren en goedkoop!
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



B. Lee
Haaksbergen
29th August 2014

Lg Nexus
Prima!
Een Spigen SGP Neo Hybrid case voor mijn mobiel gekocht. De levering was snel, het pakketje was goed beschermd en het product was wat ik ervan verwachtte. Enige verbeterpunt is een track & trace code om mijn pakketje te kunnen volgen.


Did you find this helpful?



Yorick huizenga
nes
15th August 2014

Nexus 5
werkt super
Mijn mobiel voelt nu een stuk beter aan
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Stijn
Diest
5th August 2014

LG Nexus 5
Goede case!
De case ligt goed in de hand en ziet er bovendien zeer mooi uit. Hij zit strak rond de Nexus en doet wat hij moet doen. De caseknoppen werken ook zeer goed (zelfs misschien wat beter naar mijn mening?). Het enige nadeeltje dat ik heb gemerkt is dat niet alle oortjes (vooral hoofdtelefoons) hun jack passen wanneer de case wordt gebruikt, omdat deze een iets wat bredere jack hebben. Maar dat zal wel zo bij de meeste cases zijn. Het is een aanrader! En zeker voor die prijs.


Did you find this helpful?



Richard van Dijk
Giessenburg
15th June 2014

LG Nexus 5
Super!
Dit is tot nu toe de beste case die ik heb kunnen vinden voor de LG Nexus 5. Zelf ben ik niet zo'n fan van flip-cases, vandaar dat ik ook voor deze koos. Het hoesje zit heel stevig om de telefoon heen. Hij is mooi vormgegeven en ligt daardoor lekker in de hand. Aanrader!


Did you find this helpful?



C
Amsterdam
28th May 2014

Google Nexus 5 (LG)
Prachtig, maar...
De cover past perfect, heeft een lekkere pasvorm wat de telefoon stijlvol maar toch wat steviger laat voelen (want de nexus 5 is zeer slank en licht). Maar!:Het kopje van de bijgeleverde (!) oordopjes past niet door de cover... Dat is echt belachelijk! Anders 5 sterren.


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
10th May 2014

Nexus 5
Fijne case
De Nexus 5 is een elegant en mooi device. De case past prima om de Nexus zonder dat deze daardoor grof uit komt te zien. Openingen zijn goed bereikbaar en voor camera en flits zijn separate openingen. Aan de voorkant valt deze iets over het beeldscherm en dat is prettig. Als het device onderste boven ligt, komt het beeldscherm niet in aanraking met het oppervlak waar het op ligt. De case is makkelijk om het toestel aan te brengen, eruit halen kost wat meer moeite maar dat is juist prettig want dan valt deze ook niet "zomaar" eruit. De aan/uit- en volumeknop passen prima en werken goed. Het geheel voelt degelijk aan en is ook makkelijk schoon te vegen. Kortom, een aanrader!


Did you find this helpful?



Bartmans
Velserbroek
25th April 2014

Nexus 5
Spigen SPG Neo Hybrid
Deze bescherming zit als gegoten! Goede grip en een fraaie vormgeving. Maar let op: niet alle oortelefoonstekkertjes passen nog als je eenmaal deze slate om je toestel hebt geklikt. Aanvankelijk had ik "fluoriserend rood" gekozen, maar dat is geen aanrader. Blijkt een soort van zuurstokroze kleur te zijn:-( Gelukkig kon ik hem kosteloos omruilen voor een andere kleur, topservice!


Did you find this helpful?



alex
Enschede
17th April 2014

nexus5
Supermooi hoesje / cover
De Spigen case zit zo perfect om mijn Nexus5, en ziet er zo goed uit, dat iedereen denkt dat de telefoon er zo uitziet, niemand ziet dat het een hoesje is. Ik heb haast een hoesje nodig om het mooie hoesje te beschermen ;-) Kost wat, maar dan heb je ook wat ;-)


Did you find this helpful?



Oscar
Leiden
15th April 2014

Nexus 5
Leuk hoesje, maar
ben helemaal versteld van de qualiteit van dit hoesje voor mijn Nexus 5! Zit perfect om de telefoon en beschermt alles goed. En de knoppen zijn goed te bedienen met externe knoppen in het hoesje zelf. Maar, de audio aansluiting zal niet meer toegankelijk zijn als je een aansluiting kabel hebt die gelijk bij het aansluitpunt een hoek van 90° maakt. En nog een opmerking, er staat niet echt heel goed vermeld hoe het hoesje om je mobiel moet worden aangebracht! Dus pas op dat je NIET het buitenste randje eraf haalt om hem om je mobiel te doen!!!


Did you find this helpful?



Nicolas
Unknown
10th April 2014

Nexus 5
spigen neo Hybrid
Zonder enige twijfel de beste case op de markt. Zeer duurzame case die goed in de hand ligt en niet te glad is. Heeft mijn Nexus al meerdere malen gered. Ook de knoppen zijn zeer stevig en zitten zeker niet te los. Tevreden over het design en de look. Enige nadeel is dat niet alle jacks (voor bv koptelefoon) er in passen. Is zeker zijn geld waard. Heb hem zelf gekocht als verjaardagscadeau voor een vriendin.


Did you find this helpful?



bart
Unknown
5th April 2014

nexus 5
robuust en stijlvol hoesje
Het hoesje is heel makkelijk aan te brengen en past perfect rond de telefoon. Alle knoppen reageren prima en voelen stevig aan. De hoofdtelefoonaansluiting ligt dieper verzonken en hoewel de uitsparing in het hoesje ruim is, kan dat voor sommige jacks een probleem vormen. De camera is mooi beschermd. Qua looks geeft hij je nexus 5 een robuust end stijlvol uiterlijk. De satijn zilver versie houdt het midden tussen zakelijk en design. Qua grip voegt hij weinig toe aan de al goede grip van de telefoon. Dankzij de licht opstaande rand kan je hem makkelijk met het scherm op tafel leggen zonder gevaar op krassen. Conclusie: een aanrader!


Did you find this helpful?



F.
Drachten
1st April 2014

Nexus 5
Top cover voor mijn Nexus 5
Deze cover besteld voor mijn Nexus 5. Ik had er eerst een 'klaphoesje' omheen. Echter door regelmatig gebruik mis je toch wat van het scherm. Nu deze Spigen SGP Neo Hybrid eromheen en deze bevalt me prima! Mooi design en leuke blikvanger. Heb natuurlijk de valtest 'bumper' gedaan. Telefoon blijft netjes in de hybrid zitten!! Super hoesje!! Prachtig afgewerkt en knoppen sluiten prima aan op het toestel! Mooie strak passende openingen voor headset en USB adapter!! Super zeker aan te bevelen!! Levering ook op tijd, netjes op de hoogte gehouden per email van de verzending naar Nederland. Als jij ook een blikvanger wilt is deze cover zeker aan te raden voor je Nexus.


Did you find this helpful?



diesonne
Unknown
18th March 2014

nexus5
paar minpuntjes
Het os wat wennen... De rubberen rand bovenaan wanneer je belt is ...anders De cOver is vrij glad in de handen. Wel een voordeel om uit de broekzak te halen. De opening voor 3,5mm jack is vrij klein. Wel tevreden van mijn aankoop


Did you find this helpful?



Olivier Faber
Vlijmen
10th March 2014

Nexus 5
Mooi en degelijk
Mooie stijlvolle case die de telefoon goed beschermt. Er zit geen screen protector bij dus voor de volledigheid zou je die mee moeten bestellen.


Did you find this helpful?



Mark Jeronimus
Unknown
23rd February 2014

Dille achterkant
Ik heb een hoesje gekocht omdat de Nexus 5 niet vlak op tafel ligt, door de verhoogde cameralens. Ik heb goede dingen gehoord over de Spigen, maar naar blijkt is de achterkant te dik waardoor de telefoon lomp aan voelt. De lens steekt slechts 0.5mm uit, maar met de Spigen is de lens nu 1mm verzonken!
2 of 2 found this helpful.


Did you find this helpful?



Andy
Huizen
10th February 2014

Nexus 5
Prima case
Deze case maakt je Nexus 5 wel groter, maar is eigenlijk niet eens vervelend en volgens mij doet dat elke beschermingshoes. De case past prima en beschermd top. Knoppen zijn goed bedienbaar en je telefoon krijgt meer de look van de Iphone, wat te maken heeft met de aluminium rand. Camera ligt nu in de case en is dus ook prima beschermd. Ik was hard op zoek naar de originele bumber case van Google, maar dat hoeft dus niet meer.


Did you find this helpful?



jasper kayser
Blaricum
31st January 2014

Nexus 5
super case
Het is een heel goed hoesje en ook heel stevig. Nexus is op zich zelf niet zo stevig dus ik raad het aan om een stevig hoesje te kopen zo als deze. Ik heb mijn nexus van 6meter laten vallen (per ongeluk) en geen krasje of iets te vinden Nadeel: het hoesje is best dik en een klein mini-jack gat. Mijn kop telefoon past er wel in maar wat dikkere mini Jack kabels passen er niet in.


Did you find this helpful?



mike marlon
Unknown
24th January 2014

LG nexus 5
spigen neo hybrid
Perfect passend hoesje en kwalitatief hoogwaardig. Knopjes geven veel gevoel. Openingen voor aansluitingen zijn mooi afgewerkt en voelde ruim. Wat ik persoonlijk heel mooi vind zijn de uitsparingen voor de camera en flitsers dat deze apart van elkaar zijn. Dit is bij de meeste hoesjes niet zo. Ook de omlijsting in verschillende kleuren vind ik mooi. Ik heb dan gekozen voor goud kleurige,staat erg chique. Nadelen zijn de iets wan gladde achterzijde. Stof vorming bij het beeldscherm ivm opstaande randje. Randje is wel erg nuttig maar stof moet je wel steeds weghalen. Ook word de tel wel een stukje groter van het hoesje. Het lijkt zelfs wel veel groter maar dit is gezichtsbedrog. Conclusie: mooie hoes voor een nette prijs. Als ik een cijfer moest geven is het een 8.5


Did you find this helpful?



Gijs
Amsterdam
20th January 2014

Google Nexus 5
Strak, stijlvol, secure
Zeer nette cover met een aluminium strip rondom. De cover voelt erg solide aan zonder het toestel veel dikker te maken. Het touchscreen en de cameralens worden beschermd en de cover zorgt dat het toestel beter blijft liggen op gladde, aflopende oppervlakken. Mijn volgende toestel krijgt zeker wéér deze cover!


Did you find this helpful?



Bart
breda
16th January 2014

Nexus 5
prima product en service
Snelle levering en een mooi hoesje voor mijn telefoon. Ziet er erg strak uit en beschermd mijn telefoon prima!


Did you find this helpful?



Pascal
Harmelen
13th January 2014

Nexus 5
Stevig en degelijk
Past perfect om mijn Nexus 5. Enige nadeel is dat mijn headphones niet meer in de audioplug pasten (deze is smaller dan die van de Nexus). Met wat schuurpapier was het probleem zo opgelost (kwam net 1 mm te kort). Aanrader!


Did you find this helpful?



P. Driessen
Heteren
11th January 2014

Nexus 5
Topproduct en zoals gewoonlijk goede levering
Na lang gezocht te hebben op internet is de keuze op deze cover van Spigen gevallen. Kwalitatief zeer goed, nauwe pasvorm en de knoppen sluiten 100% goed aan op de keramische knoppen van het toestel. Doet geen afbreuk aan gewicht en slank design van het toestel. Qua hardcovers is dit mijns inziens het beste product voor de nexus 5. Mobilefun levert direct, in een nette verpakking zoals ik het gewend ben van ze. Zeer tevreden en aanbevelenswaardig.


Did you find this helpful?



Tim
Groningen
8th January 2014

nexus 5
Super case
Zo goed, dat ik al was vergeten dat er een case om mijn nexus 5 zat. Perfecte knoppen, perfecte pasvorm, en strakke looks. Voelt tijdens installatie breekbaar. Als de case eenmaal goed op zijn plaats zit dan zit hij perfect.


Did you find this helpful?



Mark
Unknown
1st January 2014

Nexus 5
Ideale case
Zeer stevige en solide case voor de nexus5. Een echte aanrader!


Did you find this helpful?



Student
Gelderland
29th December 2013

Nexus 5
Oke hoesje
Stabiel hoesje, de knoppen aan de zijkant passen mooi op de knoppen van het toestel zelf. De nexus gaat makkelijk in het hoesje en is niet te moeilijk eruit te halen als je hem er uit wil. De eerste dronken avond heeft t hoestje niet helemaal overleefd, is een beetje verbogen aan de onderkant, op het zeer dunne plastic randje. Geen schade aan het toestel zelf dus doet zijn werk goed. Misschien een beetje glad aan de achterkant
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Jos De Greef
Unknown
27th December 2013

Wat ik nodig had
prima product 1 minpuntje: niet alle mini USB kabels passen!


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
26th December 2013

Nexus 5
Goeie case
-Sommige headphones zullen niet passen, je zult dus een slim 3.5 mm connector nodig hebben bij deze case. -De buttons voelen goed aan en de case geeft goeie bescherming -Algemeen voelt de case goed aan


Did you find this helpful?



Guus
Unknown
21st December 2013

Nexus 5
Goed product
Goed product lekker stevig. Maakt het toestel iets groter maar niet hinderlijk. Topper!


Did you find this helpful?



Boy Verhagen
zevenaar
17th December 2013

Nexus 5
goede service
Goed en snelle service product was niet op voorraad maar direct geleverd wanneer het binnen kwam. Product is alles zoals het verkocht wordt. Zeker 5 sterren!


Did you find this helpful?



Jilles
Aalsmeer
7th December 2013

Google Nexus 5
Mooie en effectieve beschermhoes
Prachtige beschermhoes van Spigen met goudkleurige rand (van metaal). In de achterkant zit een patroon waarmee spanningen als gevolg van een val van het toestel worden weggeleid. In de hoes zitten knoppen geïntegreerd die de originele knoppen overnemen/bedienen. Dat werkt zeer goed alsof het een originele knop is. Het apparaat doet wel iets minder elegant aan dan de originele telefoon, echter aan een defecte telefoon heb je niet veel. Resultaat is voortreffelijk.
0 of 5 found this helpful.


Did you find this helpful?



Bert Nijs
Hasselt
28th November 2013

LG Nexus 5
Top product!
Top product! Het product past perfect en hindert het gebruik niet. De harde band maakt het wel wat moeilijker om de case aan en uit te doen. Dus als je vaak van case wisselt dan zou ik een eenvoudige flexibele case aanraden. Een stipte levering is voor mij erg belangrijk. Dat was ook perfect in orde. ;) 4/5 sterren omdat de prijs nog ietsje minder mocht.
4 of 7 found this helpful.


Did you find this helpful?



greetje
ridderkerk
26th November 2013

nexus 5
mooi!
Dit hoesje voor de LG nexus 5 is mooi en degelijk! Precies wat ik ervan verwacht had!


Did you find this helpful?


Sort By:


Why Mobile Fun? Payment Options



Shopping from United States?

Visit our US site - www.mobilefun.com for US customer service and payment options