Return to Home Page

Spigen Slim Armor Case for Google Nexus 5 - Red

Manufacturer Logo

Product Reference: 43951

The red Slim Armor Case from Spigen for the Google Nexus 5 is slim, stylish and protective.

This item is covered by our
Christmas Extended Returns Policy
Share

Reviews by rating
(23)
(10)
(1)
(0)
(0)
Reviews by Language
German
(0)
French
(10)
Spanish
(1)
Dutch
(15)
English
(8)
Italian
(0)
Show all
(34)
This product has been given an average rating of 4.6 by 34 customers. | Write a review
Sort By:
eviandos
Almere
13th November 2014

LG Nexus 5
Deze case past perfect en oogt chique
Zocht eigenlijk een goede flipcase voor mijn nieuwe LGNexus5. In de winkels niet een geschikte gevonden. Moest toch iets van een bescherming voor mijn gsm hebben. Had hem al n keertje laten vallen, maar gelukkig geen beschadigingen. Daarom maar op internet gezocht en stuitte op deze Spigen Slim Armor. De positieve reviews haalde mij over om deze dan maar te bestellen. Paar dagen wachten (moet van ver komen)was de moeite dubbel en dwars waard. Deze case past perfect. Niet erg dat je gsm er wat dikker uitziet, de champagne goldkleur geeft m een chique uitstraling en je telefoon ligt beter in de hand. Stevige bescherming, mooi afgeronde hoeken van stevig rubberGlijdt makkelijk in je broekzak door t gladde materiaal. Kortom deze Spigen maakt verwachting helemaal waar.


Did you find this helpful?



Joe Cahill
Waterford
13th November 2014

excellent product
As is my usual I researched this item thoroughly before purchase and have to say that it is deserving of the high marks given to it by other users!
1 of 2 found this helpful.
Did you find this helpful?



H.K. Nienhuys
Utrecht
25th October 2014

Spigen SlimArmor voor Google Nexus 5
Degelijk, maar met een scherp randje
Zeer degelijke bescherming. De hoekpuntjes geven een beetje mee, zodat je de telefoon ook gerust met de hoek op een harde vloer kunt laten vallen. Het buitenoppervlak is glad, zodat de telefoon makkelijk uit de broekzak komt. Al die lagen extra materiaal en metallic look om de telefoon hebben geen merkbare invloed op de radio-ontvangst (met een ander model telefoon en beschermhoes had ik slechte GPS-ontvangst). Toch een nadeel: er zit een scherp randje rond de USB-poort, precies waar ik altijd de telefoon ondersteun met m'n pink als ik hem met een hand vasthoud en bedien.


Did you find this helpful?



linnea Dalberg
stange
15th October 2014

great!
I felt I hadde to give a feedback, I ordered the cover last night and got it today! Paid extra for fast shipping and it was worth the money! The cover is very good!! Thank You! Mvh linnea , Norway
Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
8th October 2014

phone cover
Great product. no hesitation recomending this site.
Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
14th September 2014

Solide
Très bonne qualité, bien ajusté, satisfaisant.


Did you find this helpful?



Peter
Brisbane, Queensland
23rd August 2014

Stylish,solid phone case
Good looking case, protects my Nexus 5 without being too bulky. Phone fits really well and easy to remove if needed. Added Spigen screen protector and can hardly tell its there
Did you find this helpful?



BartHutsch
Eindhoven
21st July 2014

LG Nexus 5
Een perfect sluitende case!
Deze case is een groot succes! Na enige twijfel heb ik er voorgekozen deze case te bestellen. De reden van mijn twijfel was de behoorlijk prijs. Bij ontvangst bleek de case de prijs echter meer dan waard. Zeer degelijk verpakt heb ik mijn bestelling ontvangen. Om vervolgens te mogen constateren dat dit daadwerkelijk de originele case is. Je komt op internet veel namaak cases van dit merk tegen, dat is deze zeker niet. De case zelf is echt op maat gemaakt voor mijn LG Nexus 5. Zeer goede pasvorm en degelijke bescherming. De telefoon wordt minimaal zwaarder/dikker. Het vormt 1 geheel. Helemaal tevreden! Klein minpunt, zoals ook aangegeven op de site heeft dit product een levertijd van een paar dagen. Dat is net iets minder, de levertijd zoals aangegeven op de pagina klopt echter wel. Dat is een kleine troost.


Did you find this helpful?



Kalenda
Bruxelles/Belgique
13th July 2014

Nexus 5
Nickel chrome
Un seul mot : Parfaite. Le matériau est agréable à tenir en main et c'est une réelle protection. Mon phone est déjà tombé quelques fois et il n'a pas eu un seul coup. Je pense même à en acheter une autre si je griffe trop l'arrière d'ici 6 mois. On verra.


Did you find this helpful?



Steven McCready
Belfast
30th June 2014

Nexus 5
Solid product
Solid product and worth the money. Protects back & sides of phone very well. Front has a raised bevel of few millimetres protecting it. Plastic is very durable so should prevent cracks from most accidental drops. May need to purchase additional front screen clear protection for extra piece of mind.
Did you find this helpful?



Sergej
Unknown
19th May 2014

Nexus 5
past als gegoten
net als bij andere telefoon merken passen spigen cases als gegoten perfecte opening voor headphone, usb-port en luidsprekers. De geluid- en aan/uit knop werken perfect en je voelt nog steed de klik als je ze induwt, en niet te vergeten de extra bescherming die het je telefoon biedt.
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



ad de kleuver
Unknown
4th May 2014

Nexus 5
Beschermhoes voor Nexus 5
Ik heb de zwarte Spingen besteld. Levering in 4 werkdagen. Goed verpakt. Hoesje past perfect. Goede keuze dus.


Did you find this helpful?



Bunyamin Eren
Beringen
18th April 2014

Nexus 5
Beste mogelijke case
Ik heb onlangs een Nexus 5 gekocht, en was al eerder op zoek naar cases. Toen vond ik de Spigen Slim Armor Case, maar was wel wat duur om van Engeland te laten komen. Maar toen vond ik Mobilefun.be, wat dezelfde case ook van Engeland laat komen, €10 goedkoper. De case zelf past heel mooi rond en bij de Nexus 5. Geeft geen enkel probleem en voelt goed aan in de hand. Het kunststof beschermt heel goed de hoeken en het 2e stuk, dat lichtmetaal is, past er perfect op en zorgt voor bescherming tegen rechtstreekse stoten aan de achterzijde. Het materiaal voelt en ziet er heel professioneel uit, alsof het het meest bekend merk is voor smarphonecases. Ook is de rode versie exact dezelfde kleur als mijn rode Nexus 5, heel mooi dus. Zeer tevreden over shipping-tijd, op amper 3 dagen al thuis bezorgd, met een 30 dagen proefperiode. Spigen staat zelf ook bekend voor hun goede customer service, dus ik ben zeer tevreden. Al bij al vind ik dit een zeer goed product, en zou zonder twijfel weer een Spigen product kopen, bij voorkeur via Mobilefun.be. Klinkt misschien fake, maar is het zeker niet. :D
2 of 3 found this helpful.


Did you find this helpful?



Aidan
Unknown
14th April 2014

Nexus 5
Awesome
Just got my Spigen Slim Armor and i'm in love, I'm very fussy when it comes to bulk and cases but this is perfect, feels amazing in the hand very little bulk, recommend also Cover-Mate Nexus 5 Case Compatible Charging Dock as it fits like a glove. Perfect, no power off issue, very happy. 20 Stars
4 of 4 found this helpful.
Did you find this helpful?



Ruud
Eindhoven
6th April 2014

Nexus 5
Iets wat aan de grote kant maar verder prima
De case van Spigen past goed bij en om het toestel. Had van tevoren op internet wat rondgekeken en deze leek me wel geschikt en heb tot nu toe nog geen spijt. Je toestel wordt er wel dikker door (dus minder mooi dan zonder, maar ja of het een of het ander). Ik had aanvankelijk de rode case maar die kleur is soort van fluoriserend rood meer tegen het oranje aan. KLopte niet echt met het plaatje op de site. Nu toch maar de zwarte. Bezorgen duurde even, maar verder allemaal prima verlopen.


Did you find this helpful?



Anonymous
Lille
5th April 2014

NEXUS 5
IMPEC !
La coque est impeccable, mais seul inconvénient, elle durcit la touche power. Mais je vous la recommande !


Did you find this helpful?



Jeroen Jacobs
Unknown
24th March 2014

Nexus 5
Beste case voor de Nexus 5
Na lang nadenken toch gekozen voor de Spigen Slim Armor Case. De kleur rood is met recht Bright Red genoemd: erg felrood! Ikzelf vindt dat erg mooi, maar dat is natuurlijk erg persoonlijk. De case sluit naadloos aan op de telefoon en voelt erg solide aan. De Nexus 5 wordt er iets groter van, maar ook dat vind ik eigenlijk wel prettig. De levering van Mobile Fun was snel: maandag besteld, donderdag binnen. Kortom: een zeer goeie koop bij een prettige leverancier.
1 of 3 found this helpful.


Did you find this helpful?



Alex
Unknown
24th March 2014

NEXUS 5
TOP
Stevige covercase, ziet er heel strak uit.


Did you find this helpful?



Eky
Sunshine Coast
13th March 2014

Recommended
Bought this for my brother and he's very pleased with it. It completely gives the protection his phone needs and lends a beautiful sleek look to it as well.
1 of 1 found this helpful.
Did you find this helpful?



Eva
Amstelveen
2nd March 2014

Nexus LG
Redelijk
Ik had de case besteld omdat ik dacht dat deze gelijk zou zijn aan de case mate die ik voor mijn vorige telefoon had. Ze lijken ook op elkaar, zelfde principe, van binnen een zachte hoes en daaroverheen een harde. Dus zelfde bescherming. Echter deze harde hoes is van buiten glad. Terwijl de vorige hoes die ik had door harde puntjes niet glad was en neit uit je handen glijdt (Tough Sony Xperia Z Case van Case-Mate). Dus niet 100% tevreden
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Arnold van de Worp
Wezep
26th February 2014

LG Google Nexus 5
Past perfect
Na enkele weken de Nexus 5 te hebben en nog geen beschermhoesje te hebben ging ik op zoek, er moest iets degelijks komen en na wat te zoeken zag ik de hoesjes van Spigen, eerst leek me de Neo Hybrid wel wat maar de Slim armor leek me later een betere keus door zijn robuuste uitstraling, Na deze op een zaterdag avond te hebben besteld werd deze op de donderdag daar na bezorgd bij mij thuis. na dat de Nexus 5 in zijn jasje werd gestopt werd het geheel wel iets groter maar het is nog wel prettig in de hand vast te houden. Met 25 euro is de Spigen Slim armor niet de goedkoopste maar wel een zeer prettige en een goede bescherming voor mijn toestel.
1 of 3 found this helpful.


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
23rd February 2014

Google nexus 5
Très bien
Excellent produit de très bonne facture, protégeant très bien l'ensemble du téléphone avec de larges ouvertures pour chacune des prises disponibles, et classieux de surcroît.
2 of 2 found this helpful.


Did you find this helpful?



Michael
Apeldoorn
17th February 2014

Nexus 5
Beste hoesje ooit
Wat de titel al zegt. Ik zocht een hoesje voor m'n nieuwe telefoon, ik kwam bij deze uit. Heb wat reviews gelezen en mijn beslissing gemaakt. Zoals beloofd was hij er met een paar dagen (inc. weekend). Goed in verpakking en makkelijk om de telefoon te doen. Heel stevig! Pluspunten: goede verpakking, heel stevig, goed om de telefon te plaatsen camera steekt niet uit door het hoesje, je kunt hem dankzij het hoesje ook met het display naar beneden leggen geen minpunten, zegt dus veel. Ik raad hem aan aan iedereen met een Nexus 5.


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
6th February 2014

nexus 5
Génial
Cette coque s'adapte super bien sur le téléphone. J'aime beaucoup le toucher doux sur l'arrière. Les boutons répondent bien et mes écouteurs d'origine passent bien dans le trou du jack.
3 of 4 found this helpful.


Did you find this helpful?



JJM Spolet
Amsterdam
3rd February 2014

LG Nexus 5
Geweldig product
Makkelijk te plaatsen en zeker een zer goede bescherming voor je mobiel. Mooi ontwerp dus echt een aanrader. Ligt ook lekker in de hand


Did you find this helpful?



Teresa
Malta
26th January 2014

Google nexus 5
Perfect protection for my phone!
I love this cover - not only is it sturdy and strong and gives the phone the protection it needs but it is also very attractive and makes the phone look neat. It's not bulky in the very least. I would recommend this to anyone looking for a cover for the Nexus 5.
2 of 3 found this helpful.
Did you find this helpful?



Nicolas
Unknown
23rd January 2014

nexus 5
Top
Ayant eu pendant 3 ans un désire HD avec une coque otterbox communter, je trouvais mon nexus léger, glissant et fragile... Avec cette coque, je n'ai plus peur lorsque je le vois tomber par terre... Bon par contre, moi j'aime bien mais elle est lourde et un peu épaisse.


Did you find this helpful?



Roy
Oss
19th January 2014

Google Nexus 5
Prima!
Geweldige case voor de Nexus 5. 1 aanmerking: de aux-kabel in de auto past niet wanneer de case om het toestel zit. Echter passen de aansluitingen van oordopjes en dergelijke wel met de case eromheen.
2 of 3 found this helpful.


Did you find this helpful?



nyck
Unknown
10th January 2014

Nexus 5
Très bon produit
Très bon produit, légèrement plus épaisse que la coque officielle, mais la partie basse est rigide à contrario de la coque Nexus.
0 of 4 found this helpful.


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
7th January 2014

Belle réalisation
Coque qui épouse parfaitement le Nexus 5. Ne présente pas de problème de sensibilité au niveau des boutons (soulevé dans certaines preview). Le contour ne gêne pas l'utilisation du tactile. Design impeccable. Je ne ferai pas le test de la chute mais ça inspire confiance. Suffisamment de place pour les connecteurs micro USB, par contre, faire attention à certains jacks qui pourraient ne pas passer. L'épaisseur rend le téléphone plus agréable à manipuler, à mon avis, mais cela ne plaira sans doute pas à tout le monde. Je n'ai pas non plus testé avec un chargeur à induction (Qi). Produit de qualité que je conseillerais sans hésiter.
3 of 5 found this helpful.


Did you find this helpful?



Jorrit
Unknown
7th January 2014

LG Nexus 5
Strak design en uitermate goede pasvorm
Strak en mooie case! Design is perfect. Past perfect om de telefoon en de uitsparingen voor knoppen zijn uitstekend! Heb getwijfeld tussen een witte of een gouden maar ben zeer tevreden met de goud kleurige! Het grote voordeel is dat de case genoeg ruimte overlaat voor een screenprotector. Bij vele cases drukt de case, de screenprotector omhoog. Dit is nu niet het geval! Het enige nadeel is dat je telefoon er wel iets grote van wordt, maar nog acceptabel en goed in de hand te houden. Kortom ben zeer tevreden over case!
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Anonymous
bourg en bresse
6th January 2014

nexus 5
Fabrication parfaite
Produit d'une fabrication parfaite et qui ne gêne absolument pas l'utilisation des boutons tactiles. Le son est toujours identique et l'on peut brancher le chargeur sans problème. La coque est jolie et le seul petit défaut sera de rendre un peu plus lourd le téléphone, toutefois celui-ci ne glisse plus dans les mains.


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
5th January 2014

Parfaite !
La coque est géniale ! Elle protège parfaitement le nexus 5 ! Presser le bouton Power nécessite un peu de force et peut être gênant mais pas trop pour autant. L'ouverture pour le jack est parfaite pour quasiment toutes les prises classiques, de même que pour le micro USB ! Difficile à retirer, elle protégera parfaitement bien le téléphone avec un design soigné !


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
3rd January 2014

Es lo que queria
Es bonito, elegante y bastante solido, por lo que le dará un buena protección al móvil. Pero observo que incrementa el peso del terminal.
3 of 6 found this helpful.


Did you find this helpful?


Sort By:


Products that may also interest you:
Why Mobile Fun? Payment Options Bookmark/Share



Shopping from United States?

Visit our US site - www.mobilefun.com for US customer service and payment options