Order before 6pm for same day despatch *
order by
6pm for
despatch
today *
 

Pebble Smartwatch for iOS and Android Devices - Jet Black

Manufacturer Logo

Product Reference: 42252

Control your Apple or Android functions from your wrist with the Pebble Smartwatch in Jet Black, which features Bluetooth v4.0 for easy pairing and a high visibility E-paper display. The waterproof design ensures long-lasting use.

  • "Perfect accessory"
  • "Pebble Smartwatch"
Share

Reviews by rating
(4)
(4)
(0)
(0)
(0)
Reviews by Language
German
(21)
French
(0)
Spanish
(2)
Dutch
(8)
English
(17)
Italian
(3)
Show all
(51)
This product has been given an average rating of 4.8 by 51 customers. | Write a review
Sort By:
piet vdv
pebble
20th July 2014

pebble
prachtig ding ,werkt perfect , is beter dan ik had verwacht!! een aanrader ook de levering is zoals gezegd 26 uur ongeveer na de bestelling thuis geleverd


Did you find this helpful?



piet vdv
pebble
20th July 2014

pebble
prachtig ding ,werkt perfect , is beter dan ik had verwacht!! een aanrader ook de levering is zoals gezegd 26 uur ongeveer na de bestelling thuis geleverd


Did you find this helpful?



Kurt
Unknown
4th April 2014

Pebble Jet Black
Service Mobile Fun = Top Had deze smartwatch al eerder moeten kopen, lang getwijfeld maar doet wat ze moet doen en meer. pairing met iphone is zeer gemakkelijk - pebble app had in het begin connectie problemen met server maar werkt nu als een fluitje van een cent. kortweg heel het traject is goed meegevallen van bestelling tot levering tot product.
0 of 3 found this helpful.


Did you find this helpful?



Jeroen
Vlaams-Brabant
13th March 2014

Iphone
Tevreden
Vandaag mijn Pebble gaan ophalen bij DHL. Hij werkt zoals ik mag verwachten, ben zeer tevreden over de prijs/kwaliteit. Wat mij vooral interesseert zijn de mogelijkheden om te personaliseren en apps te downloaden. Tot slot wil ik nog wel zeggen dat ik tevreden ben over de service die mobile fun geeft. De verpakking is adequaat en de levering vindt betrekkelijk snel plaats (gezien het feit dat het product uit het VK moet komen). Ik ben een tevreden klant!


Did you find this helpful?



Roelof
Delft
7th March 2014

Pebble
Doet wat beloofd
Voldoet volledig aan de verwachting. Handig om de notifications en SMS-berichten te kunnen lezen zonder mijn iphone uit mijn broekzak te halen of te zien wie belt en die naar de voicemail te sturen. Blinkt uit in eenvoud en hoef de batterij niet elke dag op te laden. 1x per 3 of 4 dagen is genoeg. De appstore bevat een aantal handige apps, maar is wel erg traag. Enig minpuntje is dat het display niet vanuit elke hoek helder is uit te lezen, maar daar wen je snel aan.


Did you find this helpful?



andre
hoogezand
30th January 2014

htc one
geweldig
Het horloge voldoet volledig naar verwachting. Er kan zelfs meer mee dan ik verwacht had. En het mooie is dat je zonder een knopje in te hoeven drukken de tijd of andere dingetjes kunt aflezen.
2 of 2 found this helpful.


Did you find this helpful?



an
amsterdam
2nd January 2014

smarth watch
precies wat mijn schoonzoon nodig
mijn schoonzoon is erg blij met het product, hij heeft mij een aantal keren er voor bedankt.
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



De Jonghe Lorenzo
Oostende
30th December 2013

iPhone 5s
Schitterend
Na lang twijfelen tussen deze en de I'm watch ben ik content dat ik de goedkope versie heb gekocht. Pebble is echt super. Batterij gaat zeker 6 dagen mee. De verbinding is supersnel met mijn iPhone en alles komt erop dat ik wil!!!!! DE PEBBLE IS BUITENGEWOON SUPER!!!! Ik heb een superervaring van deze superwatch en bovendien een superlevering!! Dit had ik nooit verwacht maar ik heb nog geen seconde spijt gehad... Superproduct!!!!!!
4 of 6 found this helpful.


Did you find this helpful?


Sort By:


Products that may also interest you:
Why Mobile Fun? Payment Options Bookmark/Share



Shopping from United States?

Visit our US site - www.mobilefun.com for