Return to Home Page

OVER 60% OFF THE BEST SELLING BOOMBRICK

Rich and powerful wireless sound for only £19.99!

Olixar BoomBrick Wireless Bluetooth Speaker - Black

Manufacturer Logo

Product Reference: 41906

Enjoy rich and powerful sound without the need for wires with the stylish and portable BoomBrick Wireless Bluetooth Speaker in black

  • "Loved it so much I bought 3!"
  • "Amazing rich sound with deep bass!"
This item is covered by our
Christmas Extended Returns Policy
Share

Reviews by rating
(9)
(1)
(0)
(0)
(0)
Reviews by Language
German
(2)
French
(12)
Spanish
(3)
Dutch
(10)
English
(133)
Italian
(1)
Show all
(161)
This product has been given an average rating of 4.8 by 161 customers. | Write a review
Sort By:
amadeus1962
Apeldoorn
14th December 2014

Motorola
=Top Produkt
Ik vind het een geweldig goed produkt. Zeker voor de prijs. Het geluid is sprankelend. Hij voelt stevig aan.


Did you find this helpful?



R A
Apeldoorn
10th December 2014

Super Box
Very good product and sound!! Easy to handle!


Did you find this helpful?



Umit
Venlo
23rd November 2014

Boombrick
Boombrick
super ding die boombrick aanrader


Did you find this helpful?



Inge Vrancken
Borgloon
19th October 2014

Iphone
Geluid is ok
een aanrader geluid is zeer goed en snelle verbinding jammer dat je hem niet kunt opladen op 220 V dat is het enige min punt opladen moet je Via Usb


Did you find this helpful?



Yorick
Boxtel
23rd August 2014

Boombrick
simpelweg perfect!!
De Boombrick is een fantastisch product. Ongekend wat voor een prachtig en behoorlijk hard geluid er uit zo'n kleine box kan komen. Voelt ook lekker robuust aan, geen goedkope rommel. Het heeft mijn verwachtingen zeker overtroffen. Bluetooth is supersnel en eenvoudig gekoppeld en werkt perfect. Volgens mij gaat hij ook langer dan 8 uur mee wanneer hij is volgeladen. Ideaal voor op vakantie. We zijn nu aan een roadtrip bezig door Kroatië, gebruiken het iedere dag. En dat allemaal voor zo'n schitterende prijs. Voor mij is het zeker een aanrader!


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
22nd August 2014

Uitstekend
Heel tevreden over de BoomBrick Zeer handig, goede geluidskwaliteit en lange speeltijd.


Did you find this helpful?



Paul van Bokhoven
Heilig Landstichting
13th March 2014

Boombrick Bluetooth Speaker
Veel waar voor het geld
Lage prijs Compacte maat Goede anti-slip voetjes Voldoende bereik: ongeveer 3 meter Makkelijk in te stellen Helder geluid Enigszins gebrek aan lage tonen. Prijs-kwaliteitsverhouding: zeer goed Aanrader! Mijn vrouw wil nu ook een Boombrick.


Did you find this helpful?



Jan Willem
Groningen
8th March 2014

boombrick
maakt verwachtingen waar
Gekocht voor thuis in de keuken, en op vakantie mee naar de caravan. Telefoon op bluetooth , spotify aan, en prachtig geluid uit deze geluidsbaksteen. Ook met je tablet....geen probleem. Natuurlijk kun je ook naar je perfecte radiostation luisteren. Geen bluetooth? Ook met het bijgeleverde kabeltje is het geen probleem. Klein en mooi product, past op elk plankje of kastje met deze 18 bij 6 cm kleine luidspreker. Ook het basgeluid is prima! Ik ben er blij mee, 5 sterren product. De levering was binnen 4 dagen, en dat uit Engeland.


Did you find this helpful?



Kim
Nijmegen
16th February 2014

Prima apparaat!
Lees hier mijn positieve review: http://kimterstege.nl/reviews/boombrick-speaker/


Did you find this helpful?



Marc
Unknown
4th February 2014

Prima geluid uit een klein doosje
Deze brick doet wat hij belooft. Onmiddellijke bluetooth verbinding en mooi geluid. Ik heb dit gekocht om muziek te kunnen spelen tijdens shoots op locatie maar hij wordt evenveel gebruikt in de badkamer, keuken en op kantoor. Prima aankoop voor een mini prijs.
2 of 3 found this helpful.


Did you find this helpful?


Sort By:


Products that may also interest you:
Why Mobile Fun? Payment Options Bookmark/Share



Shopping from United States?

Visit our US site - www.mobilefun.com for