LG QuickCover for Nexus 5 - Black

Manufacturer Logo

Product Reference: 41892

The LG QuickCover for Nexus 5 features a custom-fit unibody case and matte finish front cover for stylish protection from dents and scratches. Get access to your basic UI without swipe unlock by simply opening the front cover.

  • "Very suitable."
  • "Quality Costs"
Share

Reviews by rating
(4)
(4)
(0)
(0)
(0)
Reviews by Language
German
(3)
French
(13)
Spanish
(4)
Dutch
(8)
English
(20)
Italian
(3)
Show all
(51)
This product has been given an average rating of 4.6 by 51 customers. | Write a review
Sort By:
Anonymous
Apeldoorn
16th July 2014

LG Nexus 5
Voldoet prima
De officiele nexus 5 flip cover, past perfect en beschermt het toestel op een prettige manier. Sluiten van de cover zorgt er ook voor dat je toestel in stand-by gaat, en openen zorgt ervoor dat het toestel weer beschikbaar is, dit vind ik erg prettig. Mis eigenlijk alleen een transparant stuk waardoor je meldingen, zoals beller en tijd direct kunt zien. Zoals de S-View cover voor de Samsung Galaxy serie.
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Peter van Peperstraten
's-Hertogenbosch
6th April 2014

LG NEXUS 5
toch nog ontvangen
Een maand lang vol verwachting gewacht op de LG QuickCover voor de Nexus 5 - zwart. Via de helpdesk uitstekend geholpen en, na dat vast was komen de staan dat er waarschijnlijk iets mis is gegaan met de verzending, had ik de volgende dag, vanuit Engeland, het item in huis. De cover past perfect over het toestel en voldoet aan de verwachting.


Did you find this helpful?



Ramon
rotterdam
14th February 2014

nexus 5
nexus 5 case
goed degelijk case, sluit keurig aan top product,


Did you find this helpful?



olivier
Unknown
6th February 2014

handig
Ligt goed in de hand, voelt premium aan, wel niet echt vast sluitbaar. Levering vanuit UK, 3 wkdagen geduurd, wel jammer dat de goedkoopste levering geen track & tracé toelaat, voor de rest tevreden klant.
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Paul
Heemskerk
3rd February 2014

Nexus 5
Top product
Het is ongelofelijk dat dit product moeilijk/niet verkrijgbaar is in Nederland. De LG Quickcover voor de Nexus 5 ziet er mooi uit, voelt stevig aan en past perfect, Alle knoppen zijn goed te bedienen en alle openingen zijn goed bereikbaar inclusief de mini Jack aansluiting aan te bovenkant van de Cover. bovendien zit er een handigheidje in deze cover maar het werkt super. Als je de klep open doet gaat gelijk het scherm aan en kan je direct de telefoon gebruiken. De prijs is wel een tikkeltje aan de hoge kant. Dit was mijn eerste bestelling bij Mobilefun.nl tot nu toe heb ik niets te klagen. ik kreeg m'n bestelling precies binnen het aantal dagen dat stond aangegeven op de site. Dit beloofd wat voor m'n eventuele volgende bestelling.
1 of 2 found this helpful.


Did you find this helpful?



J. Weckx
Hasselt
30th January 2014

Nexus 5
Extra
Deze zwarte cover geeft je toestel extra uitstraling. Geen kans meer op krassen of beschadigingen. Het"ontglippingsgevoel",zonder cover ,is totaal verdwenen,dank zij de softgrip. Het toestel ligt nu lekkerder in de hand. Een absolute aanrader.


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
30th January 2014

Prima.
Prima hoesje, mooi design, past goed om te telefoon.


Did you find this helpful?



Marian
Enschede
10th December 2013

Nexus 5
Dit is nou precies wat ik zocht.
Top produkt ben meer dan tevreden en kan hem dan ook iedereen aanraden. Toppie
6 of 11 found this helpful.


Did you find this helpful?


Sort By:


Products that may also interest you:
Why Mobile Fun? Payment Options Bookmark/Share



Shopping from United States?

Visit our US site - www.mobilefun.com for US customer service and payment options