Order before 6pm for same day despatch *
order by
6pm for
despatch
today *
 

Armourdillo Hybrid Protective Case for Google Nexus 5 - Purple

Manufacturer Logo

Product Reference: 41630

Protect your Nexus 5 with this purple ArmourDillo Case, comprised of an inner TPU case and an outer impact resistant exoskeleton.

  • "Robust cover"
  • "Robust protection"
Share

Reviews by rating
(4)
(4)
(0)
(0)
(0)
Reviews by Language
German
(3)
French
(14)
Spanish
(10)
Dutch
(8)
English
(52)
Italian
(1)
Show all
(88)
This product has been given an average rating of 4.6 by 88 customers. | Write a review
Sort By:
Anonymous
Unknown
30th March 2014

solide case
Deze flexibele case is erg eenvoudig aan te brengen en voelt stevig aan. Hij sluit perfect aan op mijn Nexus 5. De uitklapbare steun zal ik echter niet vaak gebruiken. De steun klappert een beetje omdat het mechanisme wat speling heeft.


Did you find this helpful?



Carel
Unknown
9th March 2014

Nexus 5
Goede grip op je toestel
Dit is het 3e hoesje dat ik geprobeerd heb voor de Nexus 5. De Armourdillo heeft verreweg de beste grip en om die reden blijf ik bij deze.


Did you find this helpful?



CJ
Alkmaar
14th February 2014

Google Nexus 5
Zalige case
De case is erg prettig, de Google Nexus 5 is net even te dun om lekker in de hand te liggen en deze case maakt dat het toestel zalig in de hand ligt.
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



steve
hasselt
16th January 2014

google Nexus 5
Armourdillo Hybrid
Mijn verwachting werd volledig ingevuld. De zij toetsen bedienen werkt zeer goed bij deze case en in combinatie met een degelijke screenprotector is je toestel goed beveiligd tegen schokken en krassen. Een aanrader !


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
4th December 2013

nexxus 5
stevige case
Erg fijne case, knoppen nog zeer goed bedienbaar, net als camera. Laat je niet verleiden tot aankoop van een goedkopere die er hetzelfde uitziet. daarvan zijn de knoppen niet te bedienen en is het materiaal veel goedkoper en minder schokbestendig. heb ik helaas gemerkt toen ik een soortgelijke case ergens anders kocht als kadootje. Ik laat vaak dingen uit mijn handen vallen wegens ziekte, deze case beschermt optimaal. De trap af, op de stenen vloer, mijn Nexus doet het nog!


Did you find this helpful?



wouttii
België
28th November 2013

Nexus 5 / Asus tf300t
precies wat ik nodig had
Goede kwaliteit Goede prijs Voelt duurzaam aan Goede bescherming voor de telefoon Zeer tevreden


Did you find this helpful?



Gilliam
Limburg
23rd November 2013

0475584275
Solide
Mooie, stevige case. Past perfect met uitsparingen overal waar nodig. Ook de hoek waarin hij rechtop kan staan is perfect. Vraag me alleen af hoe lang het gaat duren vooraleer het klepje aan de achterkant niet meer vastklikt, ziet er vrij fragiel uit...


Did you find this helpful?



Ton Haarmans
Naaldwijk
11th November 2013

Nexus 5
Goede case voor een redelijk bedrag
Ik was eerst van plan om een Ballistic Case te kopen, maar die bestond nog niet voor de Nexus 5. Daarom kocht ik bij Mobilefun een Case die er enigszins op leek, de Armourdillo Hybride Protectie Case. Deze case maakt de Nexus 5 minder lomp, de bescherming tegen vallen zal iets minder zijn. De uitsparing voor de micro USB-aansluiting is iets te klein voor de steker die ik zou willen gebruiken. De case ligt goed in de hand.
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?


Sort By:


Products that may also interest you:
Why Mobile Fun? Payment Options Bookmark/Share



Shopping from United States?

Visit our US site - www.mobilefun.com for US customer service and payment options