Order before 7pm for same day despatch *
order by
7pm for
despatch
today *
 
Return to Home Page

Spigen SGP Neo Hybrid Case for Samsung Galaxy Note 3 - Metal Slate

Manufacturer Logo

Product Reference: 40769

Preserve the slim profile of your Samsung Galaxy Note 3 while giving it optimal protection with this metal slate Neo Hybrid Spigen case.

  • "Love it!"
  • "Superbly crafted and protective case"
This item is covered by our
Christmas Extended Returns Policy
Share

Reviews by rating
(15)
(7)
(0)
(0)
(0)
Reviews by Language
German
(4)
French
(49)
Spanish
(17)
Dutch
(22)
English
(21)
Italian
(20)
Show all
(133)
This product has been given an average rating of 4.7 by 131 customers. | Write a review
Sort By:
Joran
Almere
23rd June 2014

Samsung Galaxy Note 3
Bijna perfect!
Deze case ziet er fantastisch uit op de Note 3. Mooier dan het design van het toestel zelf vind ik. Het beschermt hem redelijk door de rand bij het scherm en de TPU achterkant. Alleen beschermt hij uiteraard het scherm niet van puntige objecten, en schijnt niet elke earphone er in te passen met de case om. Al met al is het een geweldig ding verder!


Did you find this helpful?



Robijn Spaan
schagen
18th June 2014

Note 3
Spigen neo hybrid infinity white
De case zit als gegoten om de note 3. Knoppen zijn goed te bedienen, misschien wel beter als op het toestel zelf. De knopjes zijn mooi chroom afgewerkt. Achterzijde van een soort mooi zwart hard siliconen. Trekt geen vinger afdrukken aan en is goed stoot bestendig. Achterzijde trekt geen stof aan. Het toestel blijft erg slank. De glimmende witte rand houdt prima vast. Kortom een mooie case die het toestel verdiend. Hulp en kundigheid van mobile fun een dikke tien! Goede site en goede hulp met mooie producten


Did you find this helpful?



Wesley
Geldrop
2nd May 2014

Samsung Galaxy Note 3
Geweldig!:D
Dit hoesje maakt de mijn telefoon helemaal compleet! Het ziet er zeer goed uit en geeft daadwerkelijk de bescherming die mij is beloofd. Een echte aanrader!!


Did you find this helpful?



jordy
spakenburg
18th April 2014

Samsung galaxy note 3
mooi maar lomp
Kgebruik dit hoesje nu zon 2 à 3 weken en het kan goed tegen stoten maar het maakt dit toestel nog lomper en is bijna vierkant geworden maar het hoesje zelf is wel mooi dit product raad ik u aan als u voor 1 van de optimale bescherming zoekt Gr. Jordy


Did you find this helpful?



Corina
Wijchen
18th April 2014

Note 3
Top Cover!
Heb de Spigen neo hybrid gold besteld, had het iets sneller in huis verwacht maar was wel binnen de gestelde levertijd in huis. Netjes verpakt niks aan op te merken. De cover is heel mooi en past perfect op mijn Samsung galaxy note 3! Deze cover is een aanrader en bestellen bij mobile fun ook!


Did you find this helpful?



Rishi
Unknown
10th April 2014

Galaxy Note 3
Prachtig
Ik ben een tijdje op zoek geweest naar een case voor mijn toestel. Omdat de Note 3 al groot is, wilde ik niet een case die het toestel nog veel groter maakte. Deze Spigen ziet er prachtig uit, en maakt het toestel niet veel groter en zwaarder. De case voelt goed en degelijk aan. Ik heb veel hoesjes geprobeerd, deze case zonder enige twijfel de mooiste!
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Yair
Amsterdam
17th March 2014

Note 3
Teleurstelling maar opzich toch prima
Ik had een Spigen Neo hybrid case besteld, en alles kwam goed aan binnen 2 dagen netjes ingepakt. Ik had wel een punt van kritiek. In de advertentie stond dat je er ook een Jelly button bij kreeg voor je home knop, die heb ik er nooit bij gekregen. Toen ik er een mail over stuurde zeiden ze dat het een foutje was en dat het bij een andere advertentie hoorde. Iets beloven waar je voor betaald en dan niet krijgt vind ik wel teleurstellend. Kreeg gelukkig wel snel antwoord op me vraag.


Did you find this helpful?



Mesut
Unknown
16th March 2014

Galaxy Note 3
Goede cover maar toch een minpunt
De Spigen neo Hybrid cover is een geweldig cover. Voelt stevig aan en zit lekker in de hand. Alleen enige nadeel van de cover is, dat de knoppen te LOS zitten. en het komt er makkelijk eruit. als het wat meer stevig erin zou zitten, zou ik 5 sterren geven.


Did you find this helpful?



ricardo
Nijmegen
26th February 2014

samsung galaxy note 3
Super service
Maandag 24-02-2014 besteld en woensdag 26-02-2014 in huis. super hoesje en super service. voor sommige misschien niet zo belangrijk, maar kwam ook nog is in een mooie envelop. het hoesje zit super op de note 3. Zeker een aanrader


Did you find this helpful?



Erik
Goes
1st February 2014

Samsung note 3
Dit maakt mijn note 3 compleet
stijlvol en goed afgewerkt product. Veel plus punten en 1 min punt. Ik vind mijn note 3 met deze case fijner in de hand liggen dan zonder case, de rubberachtige achterkant voelt fijn aan en niet te glad. De telefoon ziet er zo mooi strak afgewerkt uit, een stuk beter dan het originele kitscherige prutswerk van samsung en in mijn ogen ook een stuk beter dan het overgrote deel van wat er te krijgen is aan hoesjes en cases. De uitsparingen voor alle sensoren, s-pen, speaker en connector zitten op de juiste plaats en functioneren goed. Ook ligt nu de camera een krappe millimeter binnen de case i.p.v. dat deze uit steekt, erg fijn voor het glaasje! Helaas zitten de knopjes op de case veel te los, vooral de volume knop beweegt echt alle kanten op en rammelt. Ze functioneren wel. De case is zeker zijn geld waard en ik had hem graag 5 sterren gegeven maar de knoppen snoepen er 1 sterretje af
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Joep
helvoirt
30th January 2014

samsung galaxy note 3
prachtig hoesje
ik wou een stijlvol, mooi en degelijk hoesje die goed om mijn telefoon past en waar vele mensen jaloers op zijn. de spigen neo hybrid cover voldoet aan al deze punten. ik ben erg blij met het hoesje en vele mensen vragen mij hoe ik eraan kom. Mijn conclusie is dat het een goed, degelijk en mooi hoesje is die je telefoon heel goed beschermt en er oogverblindend uitziet.


Did you find this helpful?



Rob
Unknown
15th January 2014

Samsung Note 3
Case Samsung Note 3
Door aardig wat rond gegoocheld , uiteindelijk geslaagd n mooie case voor mijn nieuwe Note 3. Van het merk Spigen SGP Neo Hybrid Case Dante Rood. Zeker n aanrader, je Note 3 is goed beschermd en kan n stootje hebben. De zijkanten en achterzijde zijn goed afgeschermd zelfs de volume knoppen aan weerszijden zijn goed bedienbaar. Het scherm word door het rubber randje mooie afgesloten ,waar vervolgens het gekleurde frame omheen komt te zitten. Je Note word er niet dikker door het behoud mooi zijn vorm. Moet zeggen op de site is ie mooie in het echt is ieee.. mooier. Kwaliteit, design en zoals de omschrijving omschrijft , is boven mijn verwachting.


Did you find this helpful?



j.van de wijngaard
utrecht
30th December 2013

Samsung Note 3
Spigen SGP Neo Hybrid Case voor Samsung Galaxy Note 3
Hoesje voor Samsung note 3 net naar de kerst binnen gekregen ik moet zeggen zeer mooi hoesje echt goede kwaliteit zeker aan te raden voor iedereen die deze mobiel heeft. ik ben er erg blij mee.


Did you find this helpful?



j vd wijngaard
utrecht
28th December 2013

samsung note 3
Spigen SGP Neo Hybrid Case
Ik ben zeer tevreden over deze cover deze is erg mooi en past perfect. jammer genoeg net te laat binnen gekregen was voor de kerst bedoeld.


Did you find this helpful?



Bart
Rotterdam
28th December 2013

samsung Note 3
heel goed
Mijn case voor mijn Samsung Note 3 heb ik makkelijk via de mobilefun site gevonden. De case past erg goed om mijn Samsung Note 3. Ook het design is erg mooi. De siliconen case en de aluminium rand er omheen geven mij de zekerheid dat mijn toestel goed beschermd is en er goed uitziet.


Did you find this helpful?



Christa
Patersowlde
19th December 2013

Samsung Galaxy Note 3
Blij met mijn Spigen SGP Neo Hybrid Case
Ik heb een geweldige Kerst met mijn nieuwe case. Goed te bedienen knoppen maken het gebruik van mijn toestel optimaal.


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
15th December 2013

Samsung Galaxy Note 3
Super case
De Spigen Neo Hybrid case voelt zeer goed aan. Het maakt de telefoon wel iets dikker, de knopjes kun je heen en weer bewegen (zit een beetje los). Verder kan je een 90 graden gebogen 3.5 mm Jack/Aux kabel er niet in stoppen, maar een rechte ingang gaat er prima in. Ten slotte heeft de case een strak design en vind ik het een super case voor dagelijks gebruik!


Did you find this helpful?



jesper
Unknown
11th December 2013

super
mooi licht en werkt perfect!


Did you find this helpful?



Nico
oostzaan
5th December 2013

samsung galaxy note 3
geweldig
na het kopen van een spigen slim amor blue voor mijn note 3 zag ik de Spigen SGP Neo Hybrid Case voor Samsung Galaxy Note 3 - Satijn Zilver , omdat deze wat mooier is van design , echt een aanrader voor iemand die van bescherming houd maar ook tevens het mooie design van zijn mobiel wil behouden , zeker zijn geld waard , producten van spigen zijn gewoon geweldig
1 of 3 found this helpful.


Did you find this helpful?



Jamie G.
Genk
28th November 2013

Note 3
Zeer mooi en perfect
Ik ben zeer tevreden over deze cover deze is zeer kwalitatief met een modern design


Did you find this helpful?



Lindo
Amsterdam
26th November 2013

Samsung Note 3
Geweldige cover Spigen
Na lang googlen een keuze gemaakt want de Note 3 is al groot genoeg maar ben zeer tevreden met mijn Spigen cover Hybrid dante red, original en goed verpakt en past als gegoten, echt een uitblinker als ik t uit mn jas haal en op tafel legt, wow.cover gaat nooit meer af, opladen gaat prima, alle knoppen werken zoals t hoord en maak t af met veen screen protector, ik zeg doen.
1 of 2 found this helpful.


Did you find this helpful?



Lennartz
Unknown
25th November 2013

Samsung galaxy note 3
Bijna perfect
Dit product is zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Licht, mooi en handig. Pluspunten. -Mooie cut outs. -Mooie design. -Grote opening voor koptelefoon . Minpunten -Knopjes zit een beetje los. -De lip die rond om het scherm zit vindt ik persoonlijke wat laag. -En de case maakt de telefoon toch iets dikker. -De S pen is wat moeilijk te bereiken.
0 of 2 found this helpful.


Did you find this helpful?


Sort By:


Products that may also interest you:
Why Mobile Fun? Payment Options Bookmark/Share



Shopping from United States?

Visit our US site - www.mobilefun.com for US customer service and payment options