Order before 6pm for same day despatch *
order by
6pm for
despatch
today *
 

Qi Wireless Charging Dock for Google Nexus 7 2013

Manufacturer Logo

Part No: LQ-GNE72

Product Reference: 40566

Charge your Google Nexus 7 2013 wirelessly with this Qi Wireless Charging Dock. No Connector, no hassle, no compromise.

  • "A life saver!"
  • "Almost Perfect"
Share

Reviews by rating
(2)
(4)
(0)
(0)
(0)
Reviews by Language
German
(0)
French
(3)
Spanish
(0)
Dutch
(6)
English
(31)
Italian
(0)
Show all
(40)
This product has been given an average rating of 4.3 by 40 customers. | Write a review
Sort By:
anton
breda
30th May 2014

qi wireless charging dock
kidigi inductie lader
Goed apparaat, laad snel mijn google Nexus 7 (mod 2013) op.let wel op, er zit een Engelse stekker bij. Mijn Samsung S4 laadt hij ook op (nadat ik er een oplaadlus in heb geplakt)


Did you find this helpful?



H.Blom
Delft
14th January 2014

Wireless charger voor Nexus 7 (2013)
Wireless charger voor Nexus 7 (2013)
Ondanks de Kritische noten over dit product in voorgaande reviews, toch maar aangeschaft. De LED is uiterst sober en minder fel dan de LED's op mijn modem/router. De hinderlijke pieptoon heb ik nog nimmer gehoord en dat zal dan ook wel niet meer gebeuren. Ook bij het plaatsen en verwijderen van de Nexus geen piep, waarom ook? Je ziet toch wat je doet. Van mij had er juist wel een piep op mogen zitten, als de Nexus geladen is. Niet continue maar 2 of 3x een piep, prima. Een perfect product, maar waarom geen 5 sterren dan? Er zit een steker bij voor het UK-lichtnet. Niet overkomelijk, maar wel slordig voor zo'n prijs.
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Philip Vermeulen
Brugge
11th January 2014

Wireless Charging Dock voor Google Nexus 7 2013
Mooie & praktische dock voor Nexus 7
Mooi plaatsje uitzoeken om deze dock te plaatsen, stekker insteken en NEXUS 7 in zetten. Zo simpel is het. Plaats je het toestel dwars dan laadt deze draadloos op. Zet je het toestel recht dan laadt het toestel niet op. Kwestie van de batterij niet voortdurend op te laden als deze al vol is. Door deze draadloze procedure ga je zeker nooit de mini-USB stekker beschadigen. Hoor steeds dat dit een veelvoorkomend probleem is daar iedereen niet altijd goed ziet hoe de stekker moet geplaatst worden. Met dit systeem nooit geen oplaadprobleem meer. Zo simpel als het opladen van je tandenborstel en het staat nog mooi in huis ook. Werd gewoon verstuurd in een degelijke verpakking door Mobilefun. Goede info bij de aankoopprocedure en werd netjes afgeleverd door de post zoals het hoort. Ben een zeer tevreden klant.
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Erik
Unknown
6th January 2014

Bijna perfect
Ik heb het toestel nu enkele weken en ben er zeer tevreden over. Eenmaal de tablet erin gezet wordt, begint het laden onmiddellijk. De tablet staat ook zeer stabiel in de stand en de helling zorgt voor een zeer goede leesbaarheid van de tablet als deze in de stand staat. Toch heb ik enkele opmerkingen. Het led lampje op de stand knippert de hele tijd, ook al is de batterij opgeladen. Dit is vooral hinderlijk omdat het een fel wit lichtpuntje is. Verder stopt de nexus7 (2013) ook met wireless laden vanaf het ogenblik dat een On The Go kabel in de micro-usb poort van de tablet gestoken wordt. Dit is een minpuntje van de tablet en niet van de wireless lader, maar ik meld het even. Als laatste wil ik even aanhalen dat de meegeleverde adapter enkel voorzien is van een uk-stekker, dit is snel opgelost met een adapter.


Did you find this helpful?



Denise
Eindhoven
13th December 2013

Wireless Charging Dock voor Google Nexus 7 2013
Handig en eenvoudig.
Werkt ook als de tablet in de Asus Premium Cover zit. Jammer dat er geen aan-en-uit-knop op zit. Als de tablet erop wordt gezet, piept het apparaat nogal hard. Verder heel tevreden.


Did you find this helpful?



Jaap
Unknown
2nd December 2013

Mooi product, na een paar aanpassingen
Mooi product, maar de versie die ik thuisgestuurd heb gekregen had twee minpunten: de led op de voorkant was erg fel en hij piepte erg luid wanneer de tablet in de dock werd geplaatst en wanneer de tablet opgeladen was. Dit was te repareren met de instructies uit de volgende review: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2510754. Pas wel op, na het volgen van deze instructies is de garantie waarschijnlijk niet meer geldig. De service van Mobile Fun was goed.
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?


Sort By:


Products that may also interest you:
Why Mobile Fun? Payment Options Bookmark/Share



Shopping from United States?

Visit our US site - www.mobilefun.com for