Order before 6pm for same day despatch *
order by
6pm for
despatch
today *
 
Return to Home Page

Kenu Airframe Portable In-Car Mount & Stand for Smartphones - Black

Manufacturer Logo

Product Reference: 40103

The world's most portable car mount for smartphones, attaching to any air vent and weighing only 23g makes The Kenu Airframe in black perfect for everyday use.

  • "Fantastic service"
  • "Brilliant piece of kit"
Share

Reviews by rating
(19)
(2)
(0)
(0)
(0)
Reviews by Language
German
(27)
French
(103)
Spanish
(22)
Dutch
(21)
English
(247)
Italian
(20)
Show all
(440)
This product has been given an average rating of 4.7 by 440 customers. | Write a review
Sort By:
Ron
Flevoland
9th July 2015

Z1
Compacte houder, eindelijk
Tel houder is erg simpel en snel aan te brengen. Zachte vingers omklemmen je rooster opdat het niet beschadigt. Iets te bewegelijk naar mijn zin, maar snel mijn Sony Xperia Z1 in te plaatsen en eruit te halen. Dit dankzij de meeverende zijkant die de Z1 omklemt, het gaat soepel. Wel moet je zelf een USB kabel regelen, een passieve houder dus. Ik ben best heel tevreden na een week. Hopelijk houdt de kwaliteit stand na bijvoorbeeld een jaar, want hij is wel te prijzig, er kan 1/3e wel van de prijs af, vind ik. Het is een aanrader immers er is veel gemak van deze houder. Zelfs met een hoes om de Z1 krijg ik de Sony erin, niet verkeerd, maar wel wat lastiger, je moet er iets meer rust voor nemen. Het blijft een kleine houder. Meer dan prima uitvinding, er is slim over nagedacht. Kom ik niet vaak tegen. Hij is ook erg robuust. Goed voor de duurzaamheid.


Did you find this helpful?



Anneleen Minten
Hasselt
23rd June 2015

Samsung Galaxy S4
100% tevreden
De gsmhouder past op quasi elke gsm en in quasi elke auto. Mijn verluchting heeft redelijk smalle latjes, waardoor bij het in- en uithalen van de gsm de houder soms een beetje verplaatst. Desondanks blijft de houder wel heel goed zitten.


Did you find this helpful?



André
Leusden
17th June 2015

Samsung S5
Handig ding.
Kenu air houder voor mijn Samsung S5. Werkt goed.


Did you find this helpful?



Anneleen Minten
Hasselt
13th June 2015

Samsung Galaxy S4
Past perfect
Ik ben heel tevreden over mijn smartphonehouder. Het is klein, onopvallend en gemakkelijk te plaatsen zonder dat je het moet plakken.


Did you find this helpful?



Annelies De Smet
Unknown
7th June 2015

One plus one
Precies wat ik nodig had
De autokit van mobilefun om da smartphone in vast te maken is zeer handig om hands free te bellen of de GPS te gebruiken!


Did you find this helpful?



ed Sluijter
Unknown
22nd April 2015

one plus one
kenu airframe+: simpel en effecrief , ook voor grotere toestellen
3e keer goede keer: eindelijk een goede houder om de oneplusone vast te zetten zonder deze te beschadigen en zonder dat hij in het gezichtsveld zit of de GPS maskeert. Om de gsm te beschermen zet ik het ventilatierooster dicht (koude lucht,warme lucht) maar dit is eigen aan alle ventilatie rooster modellen.super is wel dat je gsm in een klik 90 graden kan draaien(voor navigatie bijvoorbeeld)


Did you find this helpful?



Frans
Coevorden
5th December 2014

Klein en praktisch
Deze carhouder (Kenu Airframe) past uitstekend bij mijn Samsung Galaxcy S5 (met omslag). Trilt NIET tijdens het rijden vanwege de uitstekende veerklem. Ik vind de prijs iets te hoog voor dit simpele maar uitstekend werkende produkt
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Robert Jan van Vliet
Den Helder
1st December 2014

Samsung S4
Doordachte houder
Deze houder is subtiel en super handig.
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
6th November 2014

Prima
Handig en mijn mobiel past er goed en prima in...zonder gebruik van mobiel valt het geneens op Past goed in ventilatieopening auto


Did you find this helpful?



Sven
Tielt
12th October 2014

HTC One S
geslaagde gadget
Ik zocht al enige tijd naar een houder voor mijn HTC One S dat niet te duur en te groot was, zonder zuignap of gaten te boren. Door te Googlen kwam ik terecht bij deze Kenu Airframe. Het past voor elke smartphone incl. cover zolang het geen phablet is en past volgens mij ook in elke wagen. Ziet en voelt degelijk. Elke knop en aansluiting is toegankelijk en je kan je smartphone rechtop of in landscape plaatsen.
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



janez
Unknown
13th September 2014

excellent
excellent


Did you find this helpful?



erma
Amstelhoek
23rd June 2014

handig
Heel tevreden. houder voor telefoon is makkelijk te bevestigen en te verwijderen.


Did you find this helpful?



K.Peeters
Spaubeek
22nd June 2014

Sony experia z1 compact
Precies wat ik zocht.
Dit product is echt precies waar ik naar zocht. Klein, meerdere telefoons wat er in past en makkelijk in het rooster te klikken. Je hoesje kun je er gewoon om heen laten zitten wat ook erg handig is. 1 minpuntje. De prijs vind ik wel hoog. Maar dat is dan ook het enige wat er minder aan is.


Did you find this helpful?



Maite
Mechelen
31st May 2014

Samsung s4
klein en handig
Ik was al een tijdje op zoek naar een autohouder voor mijn Samsung S4. Klein en discreet. Past perfect. Telefoon zit stevig en alle knoppen zijn beschikbaar. Alsook de laadinput. De prijs is wat hoog maar zeker de moeite.


Did you find this helpful?



Tim
Unknown
4th March 2014

Dit zou iedereen in de wagen moeten hebben!!!
Als je opzoek bent naar een handige onopvallende smartphone houder is dit een echte aanrader! Na het bekijken van het filmpje heb ik er dadelijk 3 besteld voor mij en enkele kameraden, één voor één zijn we tevreden met de aankoop. Let wel op dat er achteraan 2 verschillende dikten van gleuven zitten. Als je niet de juiste neemt ga je het gevoel krijgen dat hij veel te los zit, even draaien en klaar! Dus mocht je nog twijfelen, gewoon doen! Ik heb alvast geen spijt van mijn aankoop. Veel plezier verzekerd!
2 of 2 found this helpful.


Did you find this helpful?



roland
lelystad
25th February 2014

galaxy s4
toppie
Ik ben erg tevreden met de telefoon houder voor in de auto. Werkt goed, zit stevig vast op het ventilatie rooster. Precies wat ik wilde. En niet te vergeten heerlijk klein. Ik laat hem er gewoon opzitten. Wel wat aan de prijs maar dan heb je ook wat.


Did you find this helpful?



Bert Walpot
Giessenburg
21st February 2014

iPhone 5s
Eindelijk gevonden
De Kenu Airframe Draagbare Autohouder en Standaard voor Smartphones, in een woord geweldig.


Did you find this helpful?



Erwin
Groningen
4th January 2014

Iphone 5S
Volgens verwachting
Dit is precies wat ik zocht. Geen zuignap op het raam, en product pakt alle mobieltjes incl. beschermhoesjes. Je mobiel is altijd duidelijk zichtbaar en kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. Ga je op vakantie of huur je een auto kun je hem altijd makkelijk meenemen en dus altijd je eigen navigatie bij je. Dit is precies wat ik zocht.


Did you find this helpful?



Douwe
Harderwijk
22nd December 2013

iPhone
Perfect
Onlangs heb ik de Kenu Airframe Draagbare Autohouder besteld en deze had ik na 4 dagen in huis. Deze autohouder gebruik ik om mijn iPhone in de auto zichtbaar te plaatsen zodat deze niet op de stoel naast mij ligt. De houder werkt uitstekend en is ook zeer geschikt voor andere bredere telefoons. De telefoon zit stevig vast in de houder in zal er niet uit vallen. Persoonlijk vind ik de prijs wat aan de hoge kant maar gezien het feit dat deze zo goed functioneert en ook zeer compact is neem ik dat voor lief. Een aan te raden product die voor de meeste telefoons geschikt zal zijn!
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
4th November 2013

Net wat ik zocht
Het systeem klemt heel goed vast waardoor ik geen schrik heb dat mijn iPhone gaat vallen. Het voordeel is dat er ook een iPhone MET cover in past, dat is in andere systemen meestal niet het geval. Heel knap gevonden en werkt uitstekend. Ik ben zeer tevreden !
2 of 2 found this helpful.


Did you find this helpful?



Shana
Unknown
16th October 2013

Htc one
Een stevige houder
De meeste houders zien er cheap uit en laten je telefoon omvallen. Ik ben blij dat ik iets meer geld heb uitgegeven omdat het stevig is en het op 2 manieren kan vast maken, liggend en staand.


Did you find this helpful?


Sort By:


Products that may also interest you:
Why Mobile Fun? Payment Options Bookmark/Share



Shopping from United States?

Visit our US site - www.mobilefun.com for