Order before 6pm for same day despatch *
order by
6pm for
despatch
today *
 

Kenu Airframe Portable In-Car Mount & Stand for Smartphones - Black

Manufacturer Logo

Part No: AF1-GR-NA

Product Reference: 40103

The world's most portable car mount for smartphones, attaching to any air vent and weighing only 23g makes The Kenu Airframe in black perfect for everyday use.

  • "Great little product"
  • "Brilliant piece of kit"
Share

Reviews by rating
(9)
(1)
(0)
(0)
(0)
Reviews by Language
German
(16)
French
(77)
Spanish
(19)
Dutch
(10)
English
(152)
Italian
(14)
Show all
(288)
This product has been given an average rating of 4.7 by 288 customers. | Write a review
Sort By:
erma
Amstelhoek
23rd June 2014

handig
Heel tevreden. houder voor telefoon is makkelijk te bevestigen en te verwijderen.


Did you find this helpful?



K.Peeters
Spaubeek
22nd June 2014

Sony experia z1 compact
Precies wat ik zocht.
Dit product is echt precies waar ik naar zocht. Klein, meerdere telefoons wat er in past en makkelijk in het rooster te klikken. Je hoesje kun je er gewoon om heen laten zitten wat ook erg handig is. 1 minpuntje. De prijs vind ik wel hoog. Maar dat is dan ook het enige wat er minder aan is.


Did you find this helpful?



Maite
Mechelen
31st May 2014

Samsung s4
klein en handig
Ik was al een tijdje op zoek naar een autohouder voor mijn Samsung S4. Klein en discreet. Past perfect. Telefoon zit stevig en alle knoppen zijn beschikbaar. Alsook de laadinput. De prijs is wat hoog maar zeker de moeite.


Did you find this helpful?



Tim
Unknown
4th March 2014

Dit zou iedereen in de wagen moeten hebben!!!
Als je opzoek bent naar een handige onopvallende smartphone houder is dit een echte aanrader! Na het bekijken van het filmpje heb ik er dadelijk 3 besteld voor mij en enkele kameraden, één voor één zijn we tevreden met de aankoop. Let wel op dat er achteraan 2 verschillende dikten van gleuven zitten. Als je niet de juiste neemt ga je het gevoel krijgen dat hij veel te los zit, even draaien en klaar! Dus mocht je nog twijfelen, gewoon doen! Ik heb alvast geen spijt van mijn aankoop. Veel plezier verzekerd!
2 of 2 found this helpful.


Did you find this helpful?



roland
lelystad
25th February 2014

galaxy s4
toppie
Ik ben erg tevreden met de telefoon houder voor in de auto. Werkt goed, zit stevig vast op het ventilatie rooster. Precies wat ik wilde. En niet te vergeten heerlijk klein. Ik laat hem er gewoon opzitten. Wel wat aan de prijs maar dan heb je ook wat.


Did you find this helpful?



Bert Walpot
Giessenburg
21st February 2014

iPhone 5s
Eindelijk gevonden
De Kenu Airframe Draagbare Autohouder en Standaard voor Smartphones, in een woord geweldig.


Did you find this helpful?



Erwin
Groningen
4th January 2014

Iphone 5S
Volgens verwachting
Dit is precies wat ik zocht. Geen zuignap op het raam, en product pakt alle mobieltjes incl. beschermhoesjes. Je mobiel is altijd duidelijk zichtbaar en kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. Ga je op vakantie of huur je een auto kun je hem altijd makkelijk meenemen en dus altijd je eigen navigatie bij je. Dit is precies wat ik zocht.


Did you find this helpful?



Douwe
Harderwijk
22nd December 2013

iPhone
Perfect
Onlangs heb ik de Kenu Airframe Draagbare Autohouder besteld en deze had ik na 4 dagen in huis. Deze autohouder gebruik ik om mijn iPhone in de auto zichtbaar te plaatsen zodat deze niet op de stoel naast mij ligt. De houder werkt uitstekend en is ook zeer geschikt voor andere bredere telefoons. De telefoon zit stevig vast in de houder in zal er niet uit vallen. Persoonlijk vind ik de prijs wat aan de hoge kant maar gezien het feit dat deze zo goed functioneert en ook zeer compact is neem ik dat voor lief. Een aan te raden product die voor de meeste telefoons geschikt zal zijn!
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
4th November 2013

Net wat ik zocht
Het systeem klemt heel goed vast waardoor ik geen schrik heb dat mijn iPhone gaat vallen. Het voordeel is dat er ook een iPhone MET cover in past, dat is in andere systemen meestal niet het geval. Heel knap gevonden en werkt uitstekend. Ik ben zeer tevreden !
2 of 2 found this helpful.


Did you find this helpful?



Shana
Unknown
16th October 2013

Htc one
Een stevige houder
De meeste houders zien er cheap uit en laten je telefoon omvallen. Ik ben blij dat ik iets meer geld heb uitgegeven omdat het stevig is en het op 2 manieren kan vast maken, liggend en staand.


Did you find this helpful?


Sort By:


Products that may also interest you:
Why Mobile Fun? Payment Options Bookmark/Share



Shopping from United States?

Visit our US site - www.mobilefun.com for