Spigen SGP Galaxy S4 GLAS.t NANO SLIM Tempered Glass Screen Protector

Manufacturer Logo

Product Reference: 39859

Introducing the ultimate in slim screen protection for the Samsung Galaxy S4, the SGP GLAS.t NANO SLIM Series is made from 0.15 mm thick real glass with an oleophobic coating and anti-shatter film.

  • "Fantastic"
  • "Best protection for one of the most expensive "mistake""
Share

Reviews by rating
(7)
(0)
(0)
(1)
(0)
Reviews by Language
German
(0)
French
(8)
Spanish
(6)
Dutch
(8)
English
(12)
Italian
(1)
Show all
(35)
This product has been given an average rating of 4.7 by 35 customers. | Write a review
Sort By:
Marry
Geldermalsen
21st August 2014

Samsung Galaxy S4
Super product!
Een fijne en sterke screen protector! Het aanbrengen gaat prima en er worden 3 kleuren buttons bijgeleverd die je op je knop kan plakken zodat die weer goed te bereiken is. Het voelt goed aan en werkt lekker, je hebt nergens last van. Vingerafdrukken heb je inderdaad een stuk minder last van, erg fijn! Ik heb voor mijn galaxy S4 ook een brodit-houder erbij gekocht voor in de auto, maar die moest ik iets ruimer schuren vanwege het glas, die kwam namelijk wat onder druk te staan en daardoor kreeg ik aan de zijkant wat lucht eronder. maar na het bijwerken van de houder heb ik hier geen problemen meer mee en werkt het uitstekend! Een aanrader dus!
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Rachid
Rotterdam
2nd January 2014

samsung galaxy s4
spigen slim armor view
Ik heb pas geleden een s4 gekocht. Ik wilde ervoor zorgen dat mijn s4 beschermd zou zijn na een val of bij krassen. Daarom ben ik bij mij in de buurt gaan kijken ik een goeie hoesje kob krijgen. Helaas heb ik niks kunnen vinden. Daarom ben ik maar wat gaan zoeken op internet en kwam het merk spigen tegen. Dit merk beviel mij wel dus ben ik gaan kijken aan hoe ik zo een spigen hoes kan komen. Hier ben ik uitgekomen op mobilefun.nl. In bet begin wist ik niet of de site betrouwbaar was maar na een paar reviews gelezen te hebben wist ik het wel. Ik besloot de dag na mijn aankoop van mijn s4 deze spigen slim armor view case en de Spigen nano slim screenprotector te bestellen. Ik heb ze besteld op 21-12-13 en ik kreeg ze binnen op 31-12-13. Dit was mede door de kerstdagen maar de producten zagen er perfect uit en ik weet al van mijnzelf dat mobilefun de plek is om je spullen te bestellen. Een echte aanrader voor mensen die kwaliteit willen en een product zo als spigen die niet door iedereen leverbaar is.


Did you find this helpful?



Geert Suy
West-Vlaanderen
6th December 2013

Samsung Galaxy S4
niet tevreden.
Het plaatsen gaat heel gemakkelijk, maar het glas is niet echt sterk. Na het plaatsen merkte ik op dat er al onmiddellijk kleine barstjes waren in de benedenhoek. Wanneer ik er over wreef korrelde het al onmiddellijk volledig door, waardoor de bescherming dus al na één minuut stuk was. Ik raad dit dus zeker niet aan. Ga voor de dikkere versie.
1 of 2 found this helpful.


Did you find this helpful?



Caroline
Utrecht
9th November 2013

Samsung Galaxy S4
Top!
Mooi Product en goed beknopte uitleg voor het plaatsen van de beschermglas. Zie er mooi, glad en stevig uit. Absoluut geen plastic uiterlijke. Aanrader!


Did you find this helpful?



Almos
Dordrecht
15th October 2013

Samsung S4
Beste screenprotector
Vergeleken met een plastic screenprotector is dit een wereld van verschil. Het beeld is zo scherp als maar kan en het scherm voelt ook "lekkerder" aan dan origineel. Door de oleofobische laag blijven vingerafdrukken minder op het scherm zitten wat ook zeer handig is. De screenprotector is zeer dun waardoor het niet erg opvalt zoals bij de dikkere versies. De screenprotector komt met een volledige uitrusting om hem te installeren, de instructies zijn wel sumier, maar op de site van Spigen is nog genoeg te vinden.


Did you find this helpful?



Frank 't Hart
Vianen
2nd October 2013

Galaxy S4
Super screenprotector
Was opzoek naar een goede screenprotector en kwam deze tegen en gelijk besteld. Uitgepakt scherm schoongemaakt met plakbandje voor de laatste stof restjes screenprotector erboven gehouden en vanuit het midden laten hechten zonder na wrijven zit hij er super op en zonder luchtblaasjes etc.! Kost iets meer maar dan heb je wel kwaliteit!
0 of 2 found this helpful.


Did you find this helpful?



Frank 't Hart
Vianen
2nd October 2013

Galaxy S4
Super screenprotector
Was opzoek naar een goede screenprotector en kwam deze tegen en gelijk besteld. Uitgepakt scherm schoongemaakt met plakbandje voor de laatste stof restjes screenprotector erboven gehouden en vanuit het midden laten hechten zonder na wrijven zit hij er super op en zonder luchtblaasjes etc.! Kost iets meer maar dan heb je wel kwaliteit!


Did you find this helpful?



niek
hengelo
7th September 2013

samsung galaxy s4
spigen sgp nano glass
Een super goed product voor de s4 het is mijn geld totaal waard en ik ben er heel blij mee
1 of 2 found this helpful.


Did you find this helpful?


Sort By:


Products that may also interest you:
Why Mobile Fun? Payment Options Bookmark/Share



Shopping from United States?

Visit our US site - www.mobilefun.com for US customer service and payment options