Spigen Slim Armor View Case for Galaxy S4 - Infinity White

Manufacturer Logo

Part No: SGP10344

Product Reference: 39848

Check the time and screen incoming calls all without opening the case, the Spigen Slim Armor Case for the Samsung Galaxy S4 is an elegant solution for previewing 'at a glance' information.

  • "helps provide for the masses"
  • "Thorough protection"
Share

Reviews by rating
(25)
(6)
(0)
(3)
(0)
Reviews by Language
German
(33)
French
(116)
Spanish
(37)
Dutch
(34)
English
(120)
Italian
(26)
Show all
(366)
This product has been given an average rating of 4.7 by 366 customers. | Write a review
Sort By:
de Bont
Meppel
13th August 2014

samsung S4
Top beschermhoesje!
Super tevreden met deze beschermhoes, zeer degelijk en super strakke uitstraling, de knoppen aan de zijkant zijn zelfs beschermd het aanneem schermpje werkt ook perfect! Erg handig ook dat je alles kan aflezen zonder je hoesje te hoeven openen 1 druk op de knop aan de zijkant en je ziet alles, mail, oproepen, berichten etc. Echt een aanrader deze hoes, zelf heb ik in Nederland nergens zo'n degelijke beschermhoes kunnen vinden die aan alle verwachtingen voldeed, vele malen beter dan het Samsung hoesje alleen al omdat deze helemaal om je telefoon sluit en niet i.p.v. batterij klepje(aangezien dit zeker geen extra bescherming geeft), ook het scharnier is prettig en zeer sterk en het is fijn dat hij meteen je telefoon in standby zet bij het sluiten van je klep en bij het openen gelijk weer klaar voor gebruik! Het enige nadeel misschien is dat het je telefoon zwaarder maakt en vorser, maar daardoor heb je wel een optimale bescherming voor je telefoon en dat is wat voor mij het belangrijkste is en waarom ik juist voor deze hoes heb gekozen! Ik ben er nog steeds zeer tevreden mee! Mijn man wil inmiddels hetzelfde hoesje in het zwart!


Did you find this helpful?



Phek
denhaag
10th August 2014

Galaxy S4
Bescherm folie laat gauw los
Ik heb de case nu zo'n 2 maanden in gebruik, helaas laat de bescherm laag nu al flinke lelijke plekken zien. De case ziet er dus al nu 2 maanden erg shabby uit. jammer je verwacht van een case van deze prijsklasse meer kwaliteit


Did you find this helpful?



Filip
Unknown
18th July 2014

stevige design case
Dit is een strakke design case zonder toegevingen te doen naar geluidskwaliteit of vorm. Ik heb voor de extremere omstandigheden een Otterbox Defender (stevige veilige gripvaste case - niet waterdicht en groot log formaat) en een Lifeproof Fre case (extra waterdichtheid en bescherming cameraglas - geluid is geen topkwaliteit), maar geen van beide is zo mooi en zo strak zoals de Spigen Slim Armor View. De case oogt mooi in mat zwart, is echter wel natuurlijk vatbaar voor vlekken. Bovendien is de bovenkant ook van de case los te maken zodat je enkel de bumpercase met bescherming rondom en achteraan overhoudt, dit voor wanneer je het klepje even beu wordt. Het klepje vooraan is stevig, veel steviger dan de standaard Samsung S View cover, bovendien sluit de Spigen voorkant heel goed aan met de achterkant met behulp van een clip opzij, nog iets wat de Samsung case niet biedt. De klep vooraan is handig, de S-View functie met het venstertje verloopt foutloos, maar dit is geen functie voor mensen die hun Samsung S4 om de haverklap benutten, dan zit het natuurlijk alleen in de weg. Voor professionelen is dit 'n mooie strakke case in combinatie met de zwarte S4.


Did you find this helpful?



Jochen
Houthulst
18th July 2014

Galaxy S4 / Nexus 7
prachtige case
Ik heb reeds de witte variant van deze Spigen case en ben er zo tevreden over dat ik me er gewoon nog één bestemd heb. Ditmaal de mat zwarte. Nu kan ik eens afwisselen. Prachtig produkt dat een volledige bescherming biedt aan mijn smartphone. Een groot voordeel vind ik het knap bedachte scharnier waardoor het klepje op een mechanische wijze achter het toestel kan gedraaid worden. Niet door kunststof te plooien zoals bij de meeste andere flipcases. Ook het slotje dat met een lichte klik het klepje gesloten houdt is een groot voordeel tov andere flipcases. Ook het Vieuw venstertje werkt perfect. Wanneer je de klep sluit kun je nog een tijdje info aflezen op het venstertje. Wanneer je de klep opent dan ontwaakt de smartphone zonder telkens op de power knop te moeten drukken. Volgens mij de beste case die er te koop is.


Did you find this helpful?



Alex O.
omgv. Rotterdam
24th June 2014

galaxy S4
Spigen Slim Armor View Case voor Galaxy S4 - Soul Zwart
Een stevig hoesje voor de S4. Doet de naam Slim Armor nakomen. Een flexibel binnen kantje waar in je S4 zit met een hard plastic buiten kant waaraan het frontje zit (met S-view). Ziet er strak uit, mooi mat zwart, Word niet heel veel dikker. alle knoppen (home, aan/uit en geluid) worden beschermd en werken normaal. Je audio-pulg en USB zijn bereikbaar maar niet extra beschermd. Frontje beschermt het display goed. het frontje blijft goed dicht zitten want, de standaard Samsung (s-view) cases klappen zeer snel open. Vuil en vette vingers zijn erg snel zichtbaar op deze kleur zwart. Is lastig in elkaar te zetten, maar ook lastig uit elkaar te halen wat weer goed is. camera is helemaal te gebruiken door het raampje heen, mits schoon!!! en word soms afgekapt door de bovenkant van het frontje boven het raampje. die mocht dus wel groter zijn dat deze niet voor de camera kan komen. Verder is dit een geweldige case. Spigen Slim Armor View Case voor Galaxy S4 - Soul Zwart


Did you find this helpful?



Floris
Breda
10th June 2014

Galaxy S4
Bladert af
De afbladering is heel erg en de sluiting word na verloop van tijd los


Did you find this helpful?



C. Rabouw
Reeuwijk
3rd June 2014

Samsung Galaxy S4
Blij met mijn aankoop
Ik heb dus een geweldig hoesje voor mijn Samsung Galaxy S4 gekocht. Mobiel is goed beschermt Klepje dicht doet dan kun je gewoon je telefoongesprekken aannemen waardoor je de klep gewoon dicht kunt laten zitten.


Did you find this helpful?



Floris
Breda
21st May 2014

Galaxy S4 Black mist
Qualiteit.
Het hoesje is zeer stevig en de functionaliteit van de S view cover is uitstekend. Het enige wat niet werkt is de thuisknop als het hoesje dicht is. Dit komt echter niet door het hoesje omdat de knop wel ingedrukt word maar de telefoon er niet op reageert. Ook is de coating al een beetje aan het afbladeren binnen een week gebruik(niks ernstigs en enkel op plekken die vrijwel altijd iets raken (de rand en net onder de camera. Het hoesje is heel sterk en ik heb geen problemen met het geloven dat mijn telefoon onbeschadigd vanuit de eerste verdieping naar de begaande grond kan vallen in dit hoesje. Alle zijdes van de telefoon zijn beschermt (behalve de poorten (Audiojack, micro usb, Ir beamer, luidsprekers De


Did you find this helpful?



Marina Rueb
Dordrecht
31st March 2014

Samsung galaxy s4
Stijlvolle bescherming van mijn telefoon
Ik heb de slim armor vieuwcase van Spigen gekocht omdat ik iets zocht dat mijn telefoon zowel aan de voor- als achterzijde zou beschermen. Doordat de telefoon in de hoes wordt geklikt, zijn ook de randen goed beschermd tegen stoten en vuil. Dankzij de uitsparingen in de rand kan je alle functies van de telefoon gebruiken, zonder hem uit de hoes te moeten halen. Aan de voorzijde zit een venstertje, zodat ik toch o.a. de datum en tijd kan zien door een druk op de aan/uit knop. De hoes ligt prettig in de hand en sluit goed. Het enige dat ik jammer vind is dat de hoes niet in meer kleuren wordt geleverd...


Did you find this helpful?



Tino
Oss
26th March 2014

Samsung s4 9505
Cover samsung s4
Ik heb even gezocht, maar eindelijk een degelijke cover gevonden voor de samsung s4 geheel beschermd en die je niet open hoeft te maken om oproepen te beantwoorden en ook nog lekker on de hand ligt. Super cover


Did you find this helpful?



Goodymd
Limburg België
8th March 2014

Samsung Galaxy S4
Gevonden wat ik zocht
Deze case had ik gevonden via internet, ik zocht iets wat m'n nieuwe toestel veilig ging houden. Het ding zit nu goed beschermd, en de s-view is handig (voor opnemen, snel het uur bezien,...) maar zo oliedom om geen opening te voorzien voor de status-led (ook niet op originele S-view flip-cover van Samsung trouwens, want de led wordt uitgeschakeld door de S4 als er een s-view cover gebruikt wordt). Een ander nadeel is dat de bovenkant van het s-view venstertje nog net wel zichtbaar is voor de camera wanneer je het achter je toestel flipt. Het lijkt trouwens niet ideaal om dat te proberen bij het maken van foto's, want scherpstellen lijkt moeilijker te gaan. De case werd aangeboden en was beschikbaar bij MobileFun. Na de andere positieve commentaren hier ook besteld. Bestelling werd vlot geleverd. Kortweg: super tevreden tot hiertoe (1 week in gebruik).


Did you find this helpful?



Maarten
Galaxy S4
7th March 2014

The real deal
Heb eerder via andere site wat, na aankoop, een namaak bleek te zijn. Kostte me ook een goede 27 euro. Maar die viel dan ook na 2 weken al uit elkaar. Was echt nul kwaliteit Dan is deze veel beter. Dit is duidelijk wel de echte en voelt een stuk beter aan. Na 2 weken in ieder geval ook nog niet kapot ;) Hoesje zit als gegoten en is mooi stevig en beschermd aan alle kanten. Voor de duidelijkheid. Dit is dus wel de echte. Is misschien niet zo goedkoop maar beter dat dan iets van de helft van het geld dat meteen al kapot gaat!


Did you find this helpful?



Marcel
Unknown
2nd March 2014

Samsung S4
Stijlvolle handige beschermong
Stijlvol door contrast zwart met witte, functioneel door view window, volume knoppen bereikbaar toestel dicht en home button, bescherming goed door beschermlaag volledig om toestemming heen. Zeer goede case!


Did you find this helpful?



Henk
Purmerend
29th January 2014

Galaxy S4
Degelijke case
Best pittig geprijsd maar wel een kwaliteits product. Telefoon past er goed in, openingen op maat en knoppen reageren goed. Hij voelt degelijk aan maar ik heb hem toch maar niet aan een valproef onderworpen. ;) 4 sterren omdat ie een beetje duur is. Een tientje minder en dan had er 5+ gekregen.
2 of 2 found this helpful.


Did you find this helpful?



Henk Cop
Purmerend
24th January 2014

Samsung Galaxy S4
Spigen Slim Armor View Case voor Galaxy S4
Het originele product. (geen namaak) Past uitstekend. Degelijke case. Bijgeleverde screenprotectie (extra!) ten behoeve van het view-venstertje is bij mij net iets te groot waardoor luchtbellen langs de rand. Maandag besteld. Vrijdag in huis.
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Angela Ossewaarde
Dordrecht
2nd January 2014

Samsung galaxy s4
Mooi, elegant, strak en degelijk.
Mooi, elegant, strak en degelijk. Dat is hoe ik de case ervaar. De telefoon is goed beschermd. Wanneer gesloten klemt het klepje dicht, door een druk op de home toets zie je in een oogopslag door het schermpje of je nog berichten gemist hebt. Door de scharnieren kun je het klepje zonder probleem naar achteren klappen. Kortom: ik ben er heel blij mee!


Did you find this helpful?



Henk
maassluis
18th December 2013

samsung galaxy s4
de tweede besteld
Ik heb er een tijd geleden 1 besteld. Nu heeft mijn zoon dezelfde telefoon. En die wilde dezelfde bescherming als ik heb. Na de zoveelste telefoon met een gebroken scherm, was hij het zat. Nu zit de galaxy s4 goed beschermd in zijn zak. Ik liet een tijdje geleden mijn telefoon vallen. Dat had hij gezien. Maar hij zag ook dat er met mijn toestel niets aan de hand was. Het is een schitterende bescherming voor mijn telefoon. Ligt lekker in de hand. Voelt fijn aan. Het is stevig materiaal. Gewoon een echte aanrader.


Did you find this helpful?



Geert Suy
West-Vlaanderen
6th December 2013

Samsung galaxy S4
prima mooie case
Zeer snel en stevig geleverd. Toestel zit er mooi vast in. Zeer tevreden.


Did you find this helpful?



ORHAN
amsterdam
3rd December 2013

samsung galaxy s4
precies wat ik zocht
Mobile fun is perfect. Heel veel keuze mogelijk heden ruime keuze. Wat prijs betreft niet duur maar ook niet super goedkoop redelijk goed. De kwaliteit was prima. Kortom zeer tevreden. ......


Did you find this helpful?



Collette
Unknown
25th November 2013

Samsung Galxy S4
Hoesje voor jaloerse blikken
Ik had al een SPG hoesje voor mijn Galaxy S2. Beviel altijd erg goed en heeft mijn telefoon diverse malen behoed voor valschade. De Slim Armor View Case voor S4 is nog mooier, handiger en steviger. Ligt heerlijk in de hand door het zacht aanvoelende materiaal. Erg handig is de automatische aan/uitfunctie bij dicht/openklappen van het hoesje. Wel even wennen is het openen van het hoesje omdat ik geen gesloten hoesje gewend was. Een van de beste hoesjes die je zult vinden voor je S4! Verzending was zeer snel, het hoesje was er eerder dan mijn nieuwe telefoon!


Did you find this helpful?



Kevin DW
Gent
23rd November 2013

Samsung Galaxy S4
Mooi&stevig
Zeer tevreden van de Slim Armor View case! De case is stevig (hard plastic) en mooi afgewerkt (lijkt net glossy lak). Bovendien komt er amper gewicht of ruimte rond de telefoon bij. Je telefoon bedienen terwijl de case gesloten is (opnemen, herinneringen, alarm, ...) werkt perfect en is super handig.


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
10th November 2013

Samsung Galaxy S4/ iPad 3
Stevig maar hoe lang...
Op zich is de case goed. Hij beschermt de gsm voldoende, zonder lomp in de hand te liggen, sluit goed, spant voldoende, opnemen via het scherm gaat vrij vlot (je moet wel zorgen dat je juist opneemt of het lukt niet). Enkel de camera is voor mij als linkshandige irritant door het flapje. Het lipje dat ervoor zorgt dat dit klepje toe blijft, is na nog geen 4 dagen plots afgebroken, zonder misbruik te hebben gemaakt van het hoesje. Voor mij is een hoesje maar zo stevig als zijn zwakste punt, en in dit geval scoort het uitermate laag. Geen aanrader.


Did you find this helpful?



Bas de Kok
Delden (Overijssel)
27th October 2013

Samsung galaxy s4
Wat een geniale uitvinding.
De slim armor van spigen is voor mij de beste uitvinding voor mijn telefoon. Ik heb vele soorten gehad maar deze is de beste. De Spigen slim armor zit goed in elkaar het scharniermechanisme is stevig en de voorkant sluit perfect af. Er zit in de voorkant een venster waardoor je de belangrijkste informatie nog kunt ziet terwijl de case gesloten is. Er zit een wake up functie op zodat de telefoon aan gaat als de case open gaat en stand-by gaat wanneer deze weer gesloten word. Het materiaal is van hele goede kwaliteit en voel ook goed aan. De Spigen slim armor is de perfecte bescherming voor mijn telefoon. Deze case zou voor meerdere merken en modellen uit moeten komen. Al met al de beste case die ik ooit om mijn telefoon gehad heb.
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Peter
Eindhoven
15th October 2013

Samsung Galaxy S4
Erg mooie case
Ik vind het een erg mooie case en ben er heel blij mee. Als ik twee verbeterpunt zou mogen noemen: 1. Pinnetjes van het scharniertje van het klepje lijken erg fragiel. Vraag me af of dat op den duur niet afbreekt. 2. De telefoon zit er niet erg 'vast' in. Ik denk dat de telefoon eruit zou kunnen komen als hij met het glas naar onder valt.


Did you find this helpful?



Jan van der Meer
Bennebroek
12th October 2013

Prima product
Fraai van vorm, handzaam en uitstekend afgewerkt. Biedt prima bescherming en is zijn geld meer dan waard.


Did you find this helpful?



Thor
Belgiê
9th October 2013

galaxy s4
uitstekende aankoop, Betrouwbare Service
Dit is zeker en vast een case voor de galaxy s4 dat ik aan kan raden. Mijn telefoon kan vanaf nu zeker tegen een stootje. Hij voelt een heel klein beetje zwaarder aan, maar dat vind ik geen probleem. Alleen jammer dat de case nog al rap volstaat met vingerafdrukken .Maar als je een Case zoekt die je telefoon helemaal beschermd dan is de Spigen "Slim Armor View" zeker iets voor jou. En wat de levering betreft : goede service , Vrijdag besteld & verzonden.En woensdag zat hij al in men brievenbus. Dit is de eerste keer dat ik hier bestel maar allesinds niet de laatste.
2 of 2 found this helpful.


Did you find this helpful?



Maurits
Kudelstaart
22nd September 2013

Samsung Galaxy S4
Beter als verwacht, helemaal top.
Ik zocht een hoesje die zowel voor als achterkant bedekt maar wel het liefst met een mogelijkheid tot zien van ingekomen berichten. Na 5 dagen (maandag besteld, zaterdag binnen) klikte ik de armor view om mijn S4 en het past perfect! De S4 heeft een gladde achterkant en daardoor is het lastig vasthouden. De armor view heeft een rubbercoating en dit geeft enorme de grip. Vette vingers veeg je er eenvoudig af dus het blijft er mooi uitzien. Er zit een schoonmaakdoekje en een windowprotector voor het kleine schermpje bij. Standaard unlock je het toestel bij openen van de case maar dit is uit te zetten (in mijn geval handig omdat de kids anders met pap's toestel aan de slag gaan). De armor view ziet er bijzonder stoer, bijna militair uit. Vooral de achterkant van de hoes ziet er enorm robuust uit. Air gesture kan je doordat de sensor geblocked is niet gebruiken maar ik heb er geen last van (de home button indrukken geeft je alle info in het kleine schermpje). Geluid lijkt ook voller te zijn na monteren hoesje. Geweldige aankoop en je kan de armor ook als kickstand kan (niet gelocked maar het werkt wel). Top!


Did you find this helpful?



Manfred
Roeselare
22nd September 2013

Samsung galaxy s4
aanrader
Heb case nu een week en ben er echt tevreden over. Gemakkelijk in onderhoud afwasbaar. Gebruiksvriendelijk en alle functies werken nog goed. Kort weg top
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



marco
lochem
10th September 2013

SAMSUNG GALAXY S4
top cover
dit is echt een top cover . handig in gebruik degelijk stevig en mooi


Did you find this helpful?



Yamil
Enschede
10th September 2013

Samsung Galaxy S4 (i9505)
Perfect
I was literally searching for a flip case, with a front window AND protection. not like those original samsung flipcases. so i searched youtube and i came across this case. this was exactly what i was searching for. it gives great protection, and it just looks cool and kinda futuristic. i'm really glad with my purchase and i would recommend you to all my friends, one little minus: it catches fingerprints like it was made to do so...


Did you find this helpful?



Daniel
Eindhoven
8th September 2013

samsung galaxy s4
originele producten
Ik was opzoek naar een originele spigen hoesje voor mijn galaxy s4. na een mailtje naar mobilefun wist ik dat het om originele spigen producten gaat. ik heb meteen het product besteld,en binnen een week lag het al in de brievenbus.onbeschadigd en met het originele hoesje zoals mij verteld was via de mail.ik ben erg tevreden en heb al meerdere mensen jullie verkoop site aanbevolen. Bedankt voor het vertrouwen en zeker tot ziens.
2 of 4 found this helpful.


Did you find this helpful?



AFCA1069
AM☆☆☆DAM
28th August 2013

samsung s4
spigen
Topding.....niks te klagen
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Jan
Oude Pekela
12th August 2013

Topper
Spigen Slim Armor View Case voor Galaxy S4 - Soul Zwart. Geeft rond om bescherming en een mooie afwerking van je mobiel. Zien wie door wie je gebeld wordt, en opnemen zonder de case te openen. Goed product dat zijn geld zeker waard is. Enige nadeel was de lange levertijd (7 werkdagen) en de verpakking was geopend en beschadigd. Maar het geheel was gelukkig compleet en kan tegen een stootje. Tip. Wanneer de Blokkeerstand op je mobiel S4 is ingeschakeld. Activeer dan in het sub menu, Alarm en timer uitschakelen niet. Doe je dit wel, en je gebruikt de timer en sluit daarna de case dan loopt het toestel vast als de tijd verstreken is.


Did you find this helpful?



Henk Kuyper
maassluis
8th August 2013

samsung galaxy s4
de beste volledige bescherming
Een volledige, mooie en stevige bescherming van mijn galaxy s4. Sluit mooi aan op de mogelijkheden van de telefoon. Nadeel is wel dat als je de cover open klapt en weg klapt naar achteren, dat hij net een klein stuk voor de camera zit. Maar door het stevige design en vooral ook de bescherming van het scherm, neem ik dat graag voor lief. De telefoon wordt uiteraard wel iets dikker, maar liever een dikkere telefoon die heel blijft, dan een smalle telefoon die kapot is. Het uiterlijk geeft de telefoon een militair en stoer uiterlijk. Als ik hem met een verjaardag neer leg, zie je de meeste mensen toch kijken. Het wekt nieuwsgierigheid op, dus al snel zit je met iemand in gesprek over je telefoon en deze cover. Dan willen ze hem graag even vasthouden en dat mag nu. Want als ze de telefoon laten vallen, dan schrikken ze aardig terwijl ik rustig blijf zitten, want de telefoon zit veilig opgeborgen. Alles kort samengevat. Een mooie, stevige en strakke cover. Dubbel en dik zijn geld waard.
2 of 3 found this helpful.


Did you find this helpful?


Sort By:


Products that may also interest you:
Why Mobile Fun? Payment Options Bookmark/Share



Shopping from United States?

Visit our US site - www.mobilefun.com for US customer service and payment options