Order before 7pm for same day despatch *
order by
7pm for
despatch
today *
 
Return to Home Page

Sony SmartWatch 2 Android Watch - Black Silicone

Manufacturer Logo

Product Reference: 39815

Check out Facebook posts, catch up on tweets, texts and e-mail as well as play music using the newly designed, waterproof Sony SmartWatch 2.

  • "Sony Smartwatch 2"
  • "The perfect gift?"
This item is covered by our
Christmas Extended Returns Policy
Share

Reviews by rating
(2)
(5)
(1)
(0)
(0)
Reviews by Language
German
(1)
French
(0)
Spanish
(8)
Dutch
(8)
English
(22)
Italian
(9)
Show all
(48)
This product has been given an average rating of 4.5 by 48 customers. | Write a review
Sort By:
Peter
Belgie
1st November 2013

degelijk uurwerk
de sony smartwatch 2 is een degelijk smartwatch horloge dat doet wat ik er van verwacht had , ziet er mooi en degelijk uit en werkt perfect met mijn HTC One. de batterij gaat ongeveer 3 dagen mee. de software is nog voor verbeteringen vatbaar (daarom 4 sterren ) er zal nog wel een update komen . de levering was zeer snel !!!!
2 of 4 found this helpful.


Did you find this helpful?



Peter Lambrechts
Belgie
22nd October 2013

sony smartwatch 2
great watch !! quick sending
the sony smartwatch 2 is a great watch to see and use. i give 4 stars insted of 5 stars just because my mail prog. i use from my HTC one is not working with my smartwatch 2. G-Mail works perfect but i want to use my regular mail program to . and i get no notifications for my regular mai prog ! i hope sony will fix that in a firmupdate soon !


Did you find this helpful?



piotr
Amsterdam
14th October 2013

Sony Ericsson Xperia
Nice Gadget
It is a very nice watch and I would recommend it to everyone who can appreciate a gadget. Metal belt wears very nice,screen is very good in the sunlight and battery is good for 2-3 days I would like also to mention Mobilefun for it's fast service,ordered it on 30/9 and had it on 1/10, 9AM ... about 20 hours later (From Birmingham UK to Amsterdam NL) Also the pre-order price was very fair :)


Did you find this helpful?



Jeroen
Unknown
13th October 2013

Sony Smartwatch 2
Leuke gadget, mooi horloge
De Sony Smartwatch 2 metal vond ik er hoogwaardiger uitzien dan vooraf gedacht. Het instellen via NFC was snel gebeurt. Wel ontbreekt er een duidelijke instructie en gereedschap om het metalen bandje in te korten. Dit vergt enige handigheid of een bezoek aan de horlogemaker. Het horloge is groot, maar wat mij betreft zeker niet te groot. Het draagt comfortabel. Het is prettig om sommige meldingen op je horloge te zien in plaats van elke keer je telefoon er bij te moeten pakken. Bij de meeste apps kan je ook instellen van welke afzender je de meldingen wil zien op je Smartwatch wat erg prettig is. Hierdoor zijn het kwalitatief betere meldingen. De kwaliteit van het scherm is voldoende. Ik gebruik de Smartwatch 2 in combinatie met een Xperia Z. Dit werkt erg goed samen. Door de verbinding 's nachts tijdens het opladen van mijn telefoon te verbreken, kan ik 3 tot 4 dagen doen met de accu van mijn Smartwatch. Ondanks dat er enkele verbeterpunten zijn, ben ik erg tevreden met mijn Sony Smartwatch 2.
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Michel
Zoetermeer
11th October 2013

Sony Smartwatch 2
Product en levering
Ondanks dat de levering uitgesteld was door latere levering Sony vond ik het prettig dat ik daar wel over geinformeerd was. Het product zelf voldoet vooralsnog wel aan de verwachting die ik ervan had. Hoewel ik het scherm misschien toch iets kleiner is dan gedacht. Of ik heb een brilletje nodig :). Daarentegen is hij wel mooier dan de andere smartwatches die ik gezien heb. Kortom ik ben tevreden over de service en levering van Mobile Fun, en over het product ben ik tot nu toe ook tevreden.


Did you find this helpful?



Jarl Wijman
Unknown
10th October 2013

mooi maar niet perfect
Ik heb de Sony Smartwatch 2 ruim een week in mijn bezit. Het horloge bevalt me tot nu toe behoorlijk goed, maar is uiteraard voor verbetering vatbaar, dit is gelukkig allemaal op het gebied van software, dus hopelijk wordt dat nog aangepakt door Sony of andere onwikkelaars. De sterke punten van de SW2: -mooi helder scherm, dat zowel binnen (met backlight) als buiten erg goed leesbaar is -interface van zowel horloge als bijbehorende app zijn in mijn ogen gebruikersvriendelijk -mooi ontwerp -nu al veel apps beschikbaar, zowel van Sony als van andere ontwikkelaars -zowel bij Facebook als bij Twitter kun je kiezen welke notificaties je krijgt en van welke personen, zo kun je de hoeveelheid aan notificaties een behoorlijk beperken De minpunten -timeout van het scherm is te kort, zou instelbaar moeten zijn. -het aantal 'watch faces' is erg beperkt, 4 analoge en 1 digitale en de digitale variant geeft alleen de tijd weer, geen datum of andere informatie. Echt een gemistte kans, de meeste digitale horloge kunnen dit wel. -als het horloge een tijdje uitgeschakeld is geweest, worden na inschakeling alle notificaties nog een keer getoond op het horloge, nogal overbodig. 3 sterren vanwege het ontbreken van watch faces


Did you find this helpful?



Peter Westmaas
Rotterdam
10th October 2013

Sony Smartwatch SW2
Altijd bij de tijd
Sony Smartwatch 2: ideaal als je net zo makkelijk als je naar de tijd kijkt op je horloge nu ook kunt zien welke oproepen je gemist hebt, of er mail binnenkomt en of er iemand whatsapt. Allemaal via GooglePlaystore te regelen, betaalde en onbetaald apps. Handig dat je niet altijd je telefoon hoeft te pakken als je telefoontje of bericht ontvangt, een blik op je smartwatch is voldoende. Dat de wijzerplaat als horloge ook nog aan te passen is aan je smaak maakt hem compleet. Hij moet wel elke dag aan de oplader, kan 2 dagen halen maar dan moet je er niet veel mee doen. Koppeling aan androidtelefoon viel wat tegen, wel gelukt en ook forum op sony-site voor smartwatch. Ik vind het wel een aanrader.
3 of 3 found this helpful.


Did you find this helpful?



Jeroen
Unknown
1st October 2013

Sony Smartwatch 2 metaal
Mooie gadget
De Sony Smartwatch 2 vind ik een mooi horloge met veel extra's. Hij is niet te groot en zit comfortabel. Het op maat maken van de Smartwatch met metalen band vergt wel enige handigheid of een bezoek aan een horlogemaker. De Smartwatch ziet er mooi en hoogwaardig uit. Het koppelen van de Swartwatch met je mobiel gaat via NFC erg makkelijk en snel. Er zijn veel leuke en handige apps te downloaden voor de Smartwatch. Denk hierbij aan notificaties voor Facebook, Twitter, Whatsapp etc. Maar ook praktische dingen zoals je agenda of een calculator. Verder zijn apps om bijvoorbeeld je Smartwatch als afstandsbediening voor je mobiel-camera te gebruiken natuurlijk ook erg leuk.
5 of 6 found this helpful.


Did you find this helpful?


Sort By:


Products that may also interest you:
Why Mobile Fun? Payment Options Bookmark/Share



Shopping from United States?

Visit our US site - www.mobilefun.com for