Spigen SGP Neo Hybrid Case for Samsung Galaxy S4 - White

Manufacturer Logo

Part No: SGP10219

Product Reference: 39273

Preserve the slim profile of your Samsung Galaxy S4 while giving it optimal protection with this white Neo Hybrid Spigen case.

  • "Spigen neo hybrid mobile case"
  • "great service I naver see"
Share

Reviews by rating
(25)
(5)
(3)
(1)
(0)
Reviews by Language
German
(8)
French
(36)
Spanish
(12)
Dutch
(34)
English
(52)
Italian
(11)
Show all
(153)
This product has been given an average rating of 4.6 by 153 customers. | Write a review
Sort By:
Matthieu
Gent
5th October 2014

Gamaxy s4 VE silver
Luxueus!
Spigen SGP Neo Hybrid Case geeft aan mijn galaxy s4 een luxueuze look. Het champagne gouden randje is klasse! IK ben zeer tevreden over de communicatie met mobile fun. Emails worden snel beantwoord. Deze internetsite is dan ook ten volle aan te raden.


Did you find this helpful?



Matthieu
Gent
1st October 2014

Galaxy s4 GT-I9515
Op tijd ontvangen!
Ik heb de Spigen SGP Neo Hybrid Case voor Samsung Galaxy S4 - Champagne Goud vandaag ontvangen. Voor België duurt het exact 6 dagen. Ik ben tevreden. Het hoesje voelt goed aan. En het champagne goud is pure klasse voor mijn s4. Ik heb de oranje button erop geplakt als speels element.


Did you find this helpful?



Martijn
Den Bosch
1st October 2014

Samsung Galaxy S4
Uiterlijk mooi, praktisch kan beter
Heb de Spigen case ontvangen en hij sluit mooi aan op de Galaxy S4. Qua looks dus geen klachten. Wat ik wel merk is dat de telefoon soms uit het niets opnieuw opstart sinds ik de case gebruik. Het materiaal aan de achterzijde had van de case had van mij wat ruwer mogen zijn. Nu mis ik de grip die de case had kunnen brengen als de achterkant van 'ruw' rubber was geweest in plaats van het gladde dat de case heeft. Als ik een cijfer van 1-10 mag geven dan krijgt de case qua looks een 8,5 en qua gebruiksgemak een 7.


Did you find this helpful?



mo
venlo
20th September 2014

s4
mooi
Het is een super mooi en fijn hoesje. De Jelly bean buttons zijn super fijn en je home knop is makkelijker in te drukken. De power knop en volume knoppen zijn zelfs fijner dan origineel. Een echte aanrader !


Did you find this helpful?



Pim
Rijen
22nd June 2014

Samsung Galaxy S4
Helemaal af!
Omdat ik erg zuinig ben op mijn telefoon wilde ik een cover die sterk en mooi was. Deze cover past perfect om de S4 en geeft het toestel een goede bescherming en een luxe look. Snelle levering!


Did you find this helpful?



Roy
Unknown
6th June 2014

Op tijd binnen
Mijn hoesje voor mijn S4 besteld, snel binnengekomen, nette verpakking. Kortom: Is de moeite waard :)


Did you find this helpful?



Pim Luchtmeijer
Unknown
2nd June 2014

Galaxy S 4
Spugen Neo Hybrid
Strak,mooi,functioneel en uitstekende kwaliteit/prijs verhouding en zo mooi dat twee mensen na zien/voelen het gelijk ook besteld hebben!!!!!
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Ron
Kerkrade
26th April 2014

Samsung Galaxy S4 Black Edition
Zeer mooie Spigen neo hybrid case
Deze Spigen neo hybrid case ziet er in het echt nog mooier uit dan op de foto's en is van zeer goede kwaliteit.De case past niet alleen perfect om mijn Samsung Galaxy S4 Black Edition maar ziet er ook nog eens super mooi uit.Besteling en levering door Mobilfun.nl ging perfect.


Did you find this helpful?



Remcp
Amsterdam
25th April 2014

Samsung S4
perfect
Uitstekende hoes, bijna mooier dan de telefoon zelf, past perfect en bediend ongekend goed, de knoppen dus.
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Joris
Unknown
19th March 2014

Samsung Galaxy S4
Top!
Perfect en stijlvol hoesje die je Galaxy extra klasse geeft want die standaard achterkant ziet er maar goedkoop uit. En het biedt bovendien nog eens bescherming ook! De service van Mobilefun was ook perfect, snel en probleemloos geleverd. Waarvoor dank.


Did you find this helpful?



Steve Noyelle
Ieper
11th March 2014

Samsung Galaxy S4
Supersnel!
Levertijd 3-6 werkdagen werd er gezegd... Maar na 2 werkdagen lag Spigen-case al in de brievenbus! Super gewoon! Echt niets op aan te merken! De case past perfect! Niets dan lof dus! :)
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Jens
Mechelen
10th March 2014

Galaxy S4
Nice case, rotte verzending.
De case op zich zelf is heel goed en is een goede aansluiter bij de GS4. Bij de verzending staat 4 tot 6 werkdagen? Dikke zever. Ik liet deze naar Mechelen opsturen en het duurde meer dan 4 weken. Case 5/5 Verzending 1/5


Did you find this helpful?



Robbin
Unknown
19th January 2014

Galaxy S4
Mooi maar zwak
Heb nu zo'n 5 maanden dit hoesje om mijn S4 zitten en begin langzaam te merken dat het plastic begint te scheuren. Het rubberen hoesje is prima, alleen bij de plastic bumper die eromheen zit is het bij de laadconnector en headphone-jack gaan scheuren. Het plastic is hier heel erg dun en zal op den duur gaan breken als je je telefoon vaak uit het hoesje moet halen. Qua bescherming is het product TOP! Telefoon heeft geen schade opgelopen na een val van een meter op asfalt.


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
9th January 2014

Samsung Galaxy S4
Kwalitatief product
Mooi kwalitatief product. Toestel past er perfect in.


Did you find this helpful?



Nick
Unknown
26th December 2013

Samsung galaxy 4
Fantastisch
Echt een super hoesje voor de s4 Perfect passend


Did you find this helpful?



Martin
Apeldoorn
8th December 2013

Samsung Galaxy S4
Spigen hoes
Ik zocht een hoesje voor mijn S4 die voldoende bescherming zou geven en ook nog eens stijlvol is. De Spigen Neo Hybrid voldoet daar zeer zeker aan. Knoppen zijn ook nog eens goed te bedienen omdat deze in de rand is opgenomen. Vaak hebben hoesjes een uitsparing waardoor de knoppen lastig te bedienen zijn.


Did you find this helpful?



Gertjan
NL
6th December 2013

S4
Perfect hoesje, helaas snel stuk
Enkele maanden geleden dit hoesje aangeschaft... Perfect fit en mooie uitsraling. Kreeg zelfs meerdere complimenten van vrienden.... Helaas duurde het niet lang totdat de hardplastic ring bij de dunne randjes rond de mini-usb poort kapot ging... Een tweede aangeschaft en voorzichtiger gedaan met de laadkabel erin stoppen... Maar ondanks alle voorzichtigheid ging het 2e hoesje op dezelfde manier kapot als de eerste.... de 2 dunne verbindingen bij de usb ingang zijn echt de achilles hiel van dit hoesje, wat voor de rest geweldig mooi is en goed beschermd....
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Armand
Berg en Terblijt
24th November 2013

samsung galaxy s4
Stylish!!
Mooi stijlvol hoesje voor de Samsung Galaxy S4. Of hij efectief beschermd weet ik nog niet, dat is moeilijk testen, maar de beschermrand is redelijk breed. Het toestel lijkt groter maar niet dikker. Ik ben tevreden. Ik heb er een screenprotector bij gekocht (lastig aangebracht te krijgen zonder luchtbellen of stof eronder).


Did you find this helpful?



Nathalie
arnhem
22nd November 2013

Samsung galaxy s4
dit maakte mijn mobil compleet
Vorige week bestelde ik de samsung galaxy s4 hybrid case, binnen een week werd het thuis bezorgd!. Na het uitpakken deed mijn dochter de case om haar nieuwe mobil en ze is er erg blij mee, het beschermd haar Samsung galaxy!
1 of 2 found this helpful.


Did you find this helpful?



Luca
Gent
21st November 2013

Samsung GT-I9505
Mooie case
Het is een erg mooie case die erg goed op de telefoon past. Het voelt ook erg goed. Een klein minpunt zijn de knoppen voor het geluid en de powerknop , die worden namelijk erg gemakkelijk ingedrukt bijv. als ik muziek luister en mijn S4 in mijn broekzak steek gaat geluid soms omhoog of omlaag. Verder vind ik het een geweldige case!


Did you find this helpful?



Claude
Brugge
17th November 2013

Samsung Galaxy S4
top afwerking en feel
Ik had eerst een (fake-) Neo Hybrid aangeschaft via E-Bay. Snel terug gestuurd en een echte besteld bij MobileFun: verschil in afwerking absoluut de meerprijs waard.
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



anthony
houthalen
11th November 2013

s4
mooi maar niet handig
Zeer mooi hoesje maar bij het gebruik van de lader moet het hoesje eraf de lader gaat er niet in .hetzelfde probleem met de audio kabel.


Did you find this helpful?



Theo
Alphen a/d Rijn Nederland
25th October 2013

Galaxy S4
Spigen SGP Neo Hybrid Case
Het product is perfect en ziet er uit alsof de Samnsung Galaxy S4 ook zo uit de fabriek komt. Sluit overal zeer nauw aan en geeft in je handen ook meer grip bij oppakken en bellen. De valtest heb ik nog maar even niet toegepast, maar voelt de case stevig en druk je het toestel ook makkelijk de eerste keer in de case. Ik ben er meer dan tevreden mee met behoud van een mooie uitstraling. O ja, de achterzijde is door de opvulling nu ook geheel glad en ligt het toestel in het vervolg plat op je bureau of tafel zonder beschadigingen aan de camera. Order plaatsen en betalen is allemaal zoals het hoort, echter verzendingen vanuit Engeland vraagt altijd enige dagen qua levertijd. Al met al een top product en een top tent !


Did you find this helpful?



Mounteder Abdulrazag
Dordrecht
21st October 2013

Samsung Galaxy S4
Het beste hoesje ooit gehad!
De Spigen Neo Hybrid voor de Samsung Galaxy S4 is het beste hoesje dat ik gehad heb voor deze mobiel en voor elke andere mobiel. Het is dun, stevig, duurzaam, heel kwalitatief en vooral heel erg mooi. Als je de mobiel met het hoesje vast hebt voelt het heel natuurlijk, de zachte touch achterkant heerlijk om vast te houden en de bumper die in verschillende kleuren komt is dun en lijkt net samen te horen met de mobiel. Ook de knoppen voor de volume en de uit aan knop zijn ook heel stevig en lichte touch zodat je geen moeite hoeft te doen om als je hem wilt aan doen. De USB opening zowel als de microfoon openingen, speaker openingen en 3,5 mm headphone opening zijn precies groot genoeg en zal er dus ook geen stof tussen komen ofzo. Het enige wat ik er op aan te merken heb is dat bij de opening van de USB, de oplader dus, er een scheur kan ontstaan. Maar dat kwam door het spelen met het hoesje door de mobiel er telkens half uit te halen. Maar daar heb ik geen last meer van. Maar al in al is het een fantastisch hoesje!


Did you find this helpful?



Almos
Dordrecht
15th October 2013

Samsung S4
Ideale case voor de S4
De case voelt zeer degelijk aan met een zachte binnenvoering en een harde rand. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik erop kan vertrouwen dat mijn mobiel nu wel tegen een stootje kan. Bovenop komt de rubberen rand ook iets boven het beeldscherm uit. De case is niet te groot, de S4 voelt niet veel dikker of breder aan, alleen iets vierkanter, wat niet echt storend is. De knoppen voelen ook goed aan, alleen het enige nadeel dat ik kan opmerken is dat de volumeknop iets te licht is, waardoor je makkelijk perongeluk het volume veranderd.


Did you find this helpful?



Steven
Rotterdam
28th September 2013

Samsung S4
Stijlvolle bescherming
De Spigen Neo Hybrid is superstrak en stijlvol. Eindelijk een cover die je Samsung mooier maakt ipv lomper. Fits like a glove!


Did you find this helpful?



Peter Raaijmakers
Geldrop
28th August 2013

Samsung Galaxy s4 (GT-I9505)
Perfect
Perfecte levering en afhandeling binnen 5 dagen in huis het hoesje past perfect om mijn telefoon en is een echte aanwinst op mijn S4 ze doen bij mobilefun precies wat ze beloven voor mijn volgende aanschaf ga ik zeker eerst hier kijken
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



raymond
mierlo
26th August 2013

s4
super strak design
Prachtige strakke bescherming en mooi design. Toestel blijft er mooi uitzien. Heel blij mee.


Did you find this helpful?



Susan Weijers
Amsterdam
21st August 2013

Samsung S4
Perfecte case
De Spigen Neo Hybbrid case past perfect op de Samsung S4. Goede en snelle levering, Top.
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Patrick
Amsterdam
12th August 2013

Samsung Galaxy S4
Goede service en goede case
Ik heb de Spigen case besteld en deze arriverde na een 3-tal dagen. De case is prima en past naadloos om de S4. dus helemaal goed. Verder is de bezorging van de shop goed en netjes verpakt. Met een woord: goed. Zou weer bestellen hier.


Did you find this helpful?



willems
Unknown
10th August 2013

samsung s4
PERFECT
Gewoon in een woord FANTASTISCH !! sluit perfect om toestel en is zeer degelijk. Ziet er erg mooi en strak uit. Kwaliteit is erg goed. Super service en levering


Did you find this helpful?



GLemaire
Unknown
13th July 2013

Samsung Galaxy S4
Bescherming en strak design
Bescherming en strak design, dat zocht ik in een cover en niet zo'n hoesje waardoor je smartphone 2x zo groot/dik is. Eerst had ik even wat moeite om de cover aan te krijgen omdat hij vrij strak aansluit aan het toestel, maar eens ie er op zit ziet het er top uit! Minpunt is wel dat het je smartphone IETS zwaarder maakt, maar niets om je druk over te maken in principe. 10 min nadat ik de cover aangebracht had is mijn Galaxy S4 gevallen *even een 'hartstilstand'* en wat blijkt? Geen schrammetje/krasje/bluts, niets! Tot nu toe is naar mijn mening dit een schitterende cover voor wie zijn toestel optimaal wil beschermen (maar geen openklapbare/uitschuifbare,.. hoesjes wil gebruiken) en hem er ook nog strak en design wil laten uitzien!!
2 of 3 found this helpful.


Did you find this helpful?



lex
amsterdam
19th June 2013

samsung s4
top product
Het product wat ik heb gekocht is de spigen hybrid neo galaxy s4. Ik ben er zeer tevreden mee, ik heb bij hun ook de spigen glass gekocht en deze producten zijn van zeer goede kwaliteit. gr.lex
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



lex
Amsterdam
10th June 2013

samsung S4
top service
Ik had wat besteld en betaald maar nooit het product ontvangen. Na een belletje hebben ze het opnieuw gestuurd. En vandaag ontvangen van ze. Kan niet anders zeggen een TOP SERVICE van ze. Ik blijf zeker bij hun bestellen mocht ik weer wat nodig hebben.
1 of 2 found this helpful.


Did you find this helpful?


Sort By:


Products that may also interest you:
Why Mobile Fun? Payment Options Bookmark/Share



Shopping from United States?

Visit our US site - www.mobilefun.com for