RoadCharge Micro USB Car Holder and Charger

Manufacturer Logo

Part No: HC03S5

Product Reference: 39176

Hold and charge virtually any Samsung or LG smartphone with a Micro USB connection. Secure and convenient, the RoadCharge Car Holder includes an integrated secondary USB charging port.

  • "Brilliant servie and product!"
  • "Superb."
Share

Reviews by rating
(4)
(3)
(1)
(0)
(0)
Reviews by Language
German
(13)
French
(26)
Spanish
(1)
Dutch
(8)
English
(31)
Italian
(0)
Show all
(79)
This product has been given an average rating of 4.3 by 79 customers. | Write a review
Sort By:
Anonymous
Unknown
21st May 2014

geslaagd
Mooi op tijd binnen. En is naar men wens.


Did you find this helpful?



Gertjan
Den dungen
19th April 2014

Prima
Snelle levering, goed product, prima service kortom een aanrader om hier te bestellen !!!!


Did you find this helpful?



T. Peters
Zwartemeer
13th April 2014

Samsung Galaxy II
Autolader
Via Mobile FUn een autolader gekocht. Volgens de bestaande reviews een ideaal ding. Dit klopt allemaal, het is een stabiele houder. Ben er zeer tevreden mee. Gr, Theo


Did you find this helpful?



G.v.itterzon
Gouda
16th September 2013

Samsung autolader met usb
Ntjes opgelost
Ontving ondermeer een autolader met usb voor mijn Samsung S4. Na korte tijd laadde mijn toestel niet meer op met de autolader omdat de usb verbinding los zat. Er was maar een kort telefoontje nodig om het probleem op te lossen: terugsturen naar antwoordnummer en binnen twee dagen nieuwe autolader. En deze werkt goed. Compliment voor de afhandeling hiervan, Mobilefun laat zien dat ook in deze situaties zij de klant niet in de steek laten en snel met een goede lossing komen!


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
26th August 2013

samsung S3
Relatief stabiel
Ik heb sinds kort de universele carholder en moet zeggen dat het plezant is om eindelijk van de kabels af te zijn. Je kan de S3 perfect naar jou richten, het scherm draaien werkt vlot. De holder staat wel niet super stabiel maar dat hang ook een beetje van de stevigheid van uw sigaretteaansluiting in de auto af. Nu als ik er niet op begin te typen of zo is het wel stabiel genoeg ook als je over vluchtheuvels rijdt. Als ik er toch iets wil op intikken moet ik hem toch een beetje vast houden. Het in en uitnemen van de gsm werkt relatief vlot, ik ben toch steeds voorzichtig om de aansluiting in mijn s3 niet kapot te maken. Persoonlijk vind ik het ook veel beter dan een zuignap op de voorruit. Goede aankoop.


Did you find this helpful?



Cornelis Dirk
Oostduinkerke
17th August 2013

Samsung S3
RoadCharge Universele Micro USB Autohouder en Oplader
Dit leek mij de beste oplossen voor bevestiging van mijn Samsung S3. Ik hou er niet zo van om allerlei dingen tegen mijn voorruit te bevestigen, daarom koos ik voor de Roadcharge. Ook dit is niet echt ideaal. De sigarenaansteker lijkt niet stevig genoeg om het geheel goed vast te houden. Gevolg, redelijk wat gekantel. In mijn Mondeo heb ik ook wel wat hinder bij het schakelen. De roadcharge zit eigenlijk in de weg. De minste aanraking en je hebt geen contact meer met sigarenaansteker zodat de smartphone niet meer wordt opgeladen. Toch ga ik hem zeker gebruiken mits wat aanpassingen. Het concept zelf vind ik heel goed gevonden. Daarom ook vier sterren.


Did you find this helpful?



i.balci
denhaag
9th July 2013

galaxy s4
BS300
RoadCharge Universele Micro USB Autohouder en Oplader . Mooie ding ik ben hiermee zeer tevreden dank je prijs valt het ook mee gr
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Jol
oud-beijerland
5th July 2013

samsung S2
Goede oplossing
autohouder bevalt goed. Ideale oplossing zonder snoeren. Hij maakt helaas alleen niet helemaal goed contact in m'n sigarettenaansteker, waardoor er niet constant spanning op de lader staat, maar ben er toch tevreden mee.


Did you find this helpful?


Sort By:


Products that may also interest you:
Why Mobile Fun? Payment Options Bookmark/Share



Shopping from United States?

Visit our US site - www.mobilefun.com for US customer service and payment options