FlexiShield Case for HTC One M7 - 100% Clear

Manufacturer Logo

Product Reference: 39130

Custom moulded for the HTC One M7, this clear Flexishield case provides slim fitting and durable protection against damage.

  • "FlexiShield Case for HTC One M7"
  • "My sister isn't scared of using her phone anymore and my dogs got a walk"
Share

Reviews by rating
(7)
(0)
(0)
(1)
(0)
Reviews by Language
German
(10)
French
(21)
Spanish
(4)
Dutch
(8)
English
(33)
Italian
(2)
Show all
(78)
This product has been given an average rating of 4.7 by 78 customers. | Write a review
Sort By:
Peter
Sint-Laureins
16th May 2014

HTC-one2013
Flexishield Case voor HTC-one
Het product is perfect, mooi van vorm en voelt goed en soepel aan. Laat de mooie kleuren en vormen van de GSM duidelijk zien.


Did you find this helpful?



Eline
Unknown
6th February 2014

HTC One
Absoluut een aanrader!
Ik was op zoek naar een nieuw hoesje voor mijn telefoon (een HTC One) omdat mijn vorige (siliconen) hoesje begon te lubberen. Ik zocht dit keer dus naar een steviger exemplaar, maar wilde geen hardcase omdat deze vaak niet om alle randen van de telefoon grijpen. Dit hoesje leek mij heel mooi en bleek ook volledig aan mijn verwachtingen te voldoen: mooi stevig, maar toch soepel om de telefoon te plaatsen, blijft super goed zitten, maakt de telefoon niet significant groter, beschermt alle randen van de telefoon (waardoor als je hem op de schermkant legt, het scherm niet geraakt wordt) en het uiterlijk/design van de telefoon is in dit hoesje mooi zichtbaar. Ik ben dus super tevreden, echt een top aankoop en dat voor een kleine prijs! De levering was ook prima, maandags besteld, vrijdag was 'ie binnen.


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
26th January 2014

In het begin erg goed
Ik heb dit hoesje besteld omdat ik op zoek was naar een doorzichtige case waardoor ik het mooie design van de HTC One nog goed kon blijven zien. Bestelling en bezorging verliepen uitstekend, en in eerste instantie was ik ook erg tevreden met het hoesje. Echter, ik gebruik het hoesje nu bijna een half jaar en ben toch van mening veranderd. Langzamerhand zie je de case verkleuren tot een vies geelbruinige kleur die ook niet meer schoon te maken valt. Het hoesje verkleurt compleet en niet alleen op de plekken waar je de telefoon vast houdt. Waarschijnlijk vindt de verkleuring dus plaats onder invloed van UV. Als je het niet erg vindt om binnen een half jaar weer een nieuwe te bestellen, dan is hij zeker aan te bevelen. Ik ga echter op zoek naar een hoesje die het de aankomende 2 jaar nog vol gaat houden.
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Shana
Unknown
16th October 2013

Htc One
Precies wat ik wilde
Het maakt mijn telefoon niet groter,precies wat ik wilde. Het is makkelijk eraf te halen en erop te zetten. Ik kan nog steeds zien hoe mooi mijn telefoon is omdat het een helder hoesje is.


Did you find this helpful?



martin
kerkrade
7th October 2013

htc one
doet wat hij moet
goede pasvorm en bescherming. doet geen afbreuk aan het design van de htc one omdat hij doorzichtig is. simpele case maar super goed


Did you find this helpful?



André van Driesum
Zwolle
24th August 2013

HTC One
Past perfect, goed beschermd!
Mijn nieuwe HTC goed beschermd, dankzij deze flexibele, prefect passende hoes. Door het heldere materiaal geen afbreuk van het prachtige design van de HTC One!


Did you find this helpful?



Pieter
Baarn
18th August 2013

HTC One
Super goed hoesje
Dit hoesje is een echte aanrader. Doordat het hoesje transparant is blijft het mooie design zichtbaar. Past perfect om de HTC One en geeft geen krassen bij eraf halen of erop doen. Ook is het hoesje niet zo lomp waardoor de mobiel veel groter wordt. Kortom: een super goed hoesje


Did you find this helpful?



Timon Vogelaar
Emmeloord
8th June 2013

HTC One
100% beschermend en doorzichtig
* Het is een mooi hoesje die alle randen goed beschermt. Dus je kan hem gemakkelijk op het scherm neerleggen. * De doorzichtigheid zorgt ervoor dat je kan blijven genieten van het prachtige uiterlijk van de telefoon * Hij past perfect om de telefoon heen en beweegt niet. * De uitsparingen rondom de camera en microfoon hadden beter uitgesneden kunnen worden zodat het er wat beter uitziet. Veroorzaakt geen hinder. * Bij de volume knoppen zit geen uitsparing. Wel een snede zodat de koppen nog steeds goed bruikbaar zijn. De volumeknoppen bedienen gaat ietsje stroever. * De standby knop is goed bedienbaar. * Vingerafdrukken en vetvlekjes blijven makkelijk plakken maar omdat hij doorzichtig is zie je dit niet heel duidelijk en je veegt het er zo af. *De HTC One is aan de achterkant vrij glad en met dit hoesje krijg je dankzij het materiaal er wat grip bij. Kortom prijs kwaliteit verhouding is super. Dit is een heel goed hoesje!
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?


Sort By:


Products that may also interest you:
Why Mobile Fun? Payment Options Bookmark/Share



Shopping from United States?

Visit our US site - www.mobilefun.com for