Spigen SGP Slim Armour Case for Samsung Galaxy S4 - Red

Manufacturer Logo

Part No: SGP10207

Product Reference: 39044

The crimson red Slim Armour case for the Galaxy S4 has shock absorbing technology specifically incorporated to protect the device from any angle.

  • "just needed"
  • "Brilliant Kit"
Share

Reviews by rating
(21)
(4)
(1)
(0)
(0)
Reviews by Language
German
(13)
French
(42)
Spanish
(5)
Dutch
(26)
English
(46)
Italian
(18)
Show all
(150)
This product has been given an average rating of 4.7 by 150 customers. | Write a review
Sort By:
Sander
amsterdam
19th May 2014

S4
Stoere cover met veel bescherming
Krijg zelf veel positive reacties om mijn cover. Uiterlijk is hij erg stoer. Bescherming is TOP door de dubbele cover.


Did you find this helpful?



sjaak
Oostburg
21st April 2014

samsung galaxy S4
Spigen SGP Slim Armour Case - Lei
Deze Case bevalt mij uitstekend, makkelijk aan te brengen. Ligt goed in de hand. Knoppen zijn goed te bedienen en tevens beschermd. Snelle levering.


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
10th February 2014

top product!
Prachtig hard cover hoesjes. Mooi afgewerkt, goede rubber band voor stoten en de knoppen zijn zeer goed te gebruiken. Een echte eye catcher!


Did you find this helpful?



H.H. Jansen
Nijverdal
14th January 2014

Samsung Galaxy S4
Beste case, beste koop !!
De Spigen SGP Slim Armour Case voor de Samsung Galaxy S4 is een perfecte case die mooi aansluit om je smartphone, en alle openingen en knoppen zeer goed bedienbaar houd. Een case die je smartphone een mooie uitstraling geeft, fijn in de hand ligt tijdens het gebruik, en toch optimale bescherming bied aan de zijkanten rondom en de achterkant. Ik ben zeer tevreden met deze case, en het is precies wat ik zocht, en voldoet compleet aan al mijn wensen, en ook nog voor een leuke prijs !!!


Did you find this helpful?



H.H. Jansen
nijverdal
13th January 2014

samsung galaxy s4
Mooiste en fijnste case voor mijn galaxy s4
Deze Spigen SGP Slim Armour Case voor de Samsung Galaxy S4 is een lichtgewicht case, ligt fijn in de hand, beschermt optimaal ,en geeft ook een mooie uitstraling aan je smartphone ! Past er perfect op en alles blijft goed bedienbaar. Geen enkel minpuntje, dus ik kan iedereen deze geweldige case aanraden !!!


Did you find this helpful?



Rob
Unknown
7th December 2013

Samsung Galaxy S4
Prima case
Mooie en praktische case. De knoppen zijn nog heel goed te bedienen. Qua look dacht ik aanvankelijk dat het zwart te blinkend zou zijn, maar dit is zeker niet het geval. Aanrader!


Did you find this helpful?



anita wolf
rijssen
5th December 2013

samsung galaxy s4
niet waar ik naar op zoek ben
het zal best een stevige hoes zijn, maar niet geschikt voor mij. Vond hem te glas (vooral zijkanten) Verwacht eigenlijk meer uitgebreide uitleg over afmeting/dikte en soort product. Heden dus weer teruggestuurd. Vind het moeilijk om een hoesje te kopen via een internetsite, Wil het graag eerst voelen. Dus ga maar eens op jacht in de winkels


Did you find this helpful?



Rik
As
3rd December 2013

Samsung Galaxy S4
Uniek
Mooie stevige case die perfect past en opvalt. Uniek omdat deze case niet te vinden is in de regio waar ik woon. Ik heb gisteren de rode versie voor mijn vrouw moeten bestellen. Als ik mijn telefoon bovenhaal zijn er veel mensen die dit een mooie case vinden. De prijs is ook dik ok want meestal ben je meer geld kwijt voor mindere kwaliteit. Leveringstermijn is zoals beloofd. Het was mijn eerste bestelling en alles is mooi correct verlopen.


Did you find this helpful?



Paul
Unknown
1st November 2013

Stevige stijlvolle case
Na wat research op internet kwam ik uit op deze Spigen Slim Armor Case. Wat misschien nog aan info op de site ontbreekt is de goede pasvorm van hoesje. De camera en flits blijven namelijk helemaal vrij (geen zwarte randen op foto's bijv.) en het toestel zit stevig vastgeklemd in het tweedelige hoesje (silicone/hard plastic). Het bevestigen van het hoesje is wat lastig, maar dat hoeft slechts 1 keer te gebeuren. Jammer van het ontwerp is dat de opening voor de jack-plug net te klein is voor de standaard mini-jack naar tulp verloopjes (maar dit kon niet anders ontworpen worden, dus dat neem ik ze niet kwalijk). Normale headsetjes passen wel. Kort samengevat: een geweldig hoesje wat hopelijk nooit dienst hoeft te doen als bumper wanneer de telefoon valt.


Did you find this helpful?



Danny
Nieuwpoort
14th October 2013

samsung galaxy s4
top!
Heb net mijn spigen cover gekregen en op mijn s4 geplaatst. Moet zeggen prachtig gewoon. Perfecte pasvorm. Mooie kleur en de jb button die erbij zitten heb ik ook direct geplaatst. Heb witte s4 dus rode cover met zwarte home button. levering zoals altijd tip top in orde. Maar dat is zoals altijd bij mobilefun. Dus om nog met 1 woord te eindigen, top.


Did you find this helpful?



Daniel
Den Haag
13th October 2013

Samsung Galaxy S4
Mooi en handig
De Spigen SGP Slim Armour Case voor de Samsung Galaxy S4 is een van de mooiste cases die er is voor de S4. Het is handig aan te brengen en het ziet erg mooi en trendy uit. Bedenk wel dat de case (bijna) geen randjes heeft, dus mocht je je toestel op de grond laten vallen dan biedt dat geen bescherming. Verder vond ik de service van mobilefun erg goed. Ik had mijn bestelling in drie dagen binnen (normale verzendmethode) uit Engeland. Ik ben tevreden.


Did you find this helpful?



tim
Antwerpen
18th August 2013

galaxy s4
zeer goed product
degelijk beschermings-materiaal en sportief uiterlijk. gekocht na het laten vallen van mijn vrouw haar nieuwe galaxy s4. scherm laten repareren en twee van die covers gekocht de blauwe voor mij en de witte voor haar. Wij en ons dochtertje hebben allemaal onze twee s4 ondertussen weeral een paar keer laten vallen en door de rubbers niets stuk. ik vind het een aanrader zowel doeltreffend en mooi.


Did you find this helpful?



Raymond
Jeweetwel
17th August 2013

Spigen slim armor case
Uitstekend
Spigen slim armor case Case was goed verpakt. Binnen 30 seconden zat de case om mijn S4. Ziet er prachtig uit en de S4 is goed tegen mogelijke schade beschermd.


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
16th August 2013

AANRADER
Super case! Ligt goed in de hand en een strak design! AANRADER!


Did you find this helpful?



DHendriks
Unknown
29th July 2013

Samsung S4
Mooi en goed
Zeker aan te raden. Zeer mooi. De dochter heeft een witte Samsun S4 en zelf een zwarte. Zij heeft dan de witte slim armour en ik .. juist ja.. de zwarte. Moet ik eerlijk zeggen dat die van haar er veel mooier uit ziet. Gelezen dat rood met wit nog mooier zou zijn maar ze is er super blij mee. Zelf ben ik heel erg blij met gewoon het zwart .. niet te opvallend en kan deze dan ook enkel adviseren. Goed en mooi product. .snel geleverd.. dus geen enkel klacht hierover.. zit als gegoten om de mobiel.. dus werkelijk.. dik verdiende 5 sterren zowel voor product als levering.


Did you find this helpful?



Lieven Praet
Unknown
27th July 2013

Samsung Galaxy S4
Deftige case!
De Spigen Slim Armour case is een zeer mooie case. De S4 paste er perfect in en de combinatie van een witte S4 en de witte case is zeer geslaagd al zeg ik het zelf. De telefoon voelt steviger aan en je hebt meer grip. Een echte aanrader!


Did you find this helpful?



Raphael
Uithoorn
7th July 2013

Samsung Galaxy S4
1 woord
1 woord is voldoende; Subliem! Het past prefect, komt makkelijk eraf, goede grip en houdt lekker vast. Wat ik ook belangrijk vindt, is dat het toestel niet extreem groter hierdoor is geworden zoals bij de meeste. Ik krijg ook alleen positieve reacties van anderen. Ik zou aan andere ook aanraden om te kopen zonder zorg.
2 of 2 found this helpful.


Did you find this helpful?



Raphael
Uithoorn
2nd July 2013

Samsung Galaxy S4
Mooi en prefect passend
Behalve mooi, hoewel dat een kwestie van smaak is, past prefect op mij S4. Voelt goed aan wanneer je vast houdt en de knoppen werken prima. Absoluut aanrader.
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



PATRICK
LUMMEN
2nd July 2013

GALAXY S4
Spigen SGP Slim Armour Case voor Samsung Galaxy S4 - Zwart
Perfecte pasvorm en zeer degelijk aanvoelend product, zeker een aanrader voor al wie van kwaliteit houdt. Echt blij dat ik voor dit product gekozen heb en zou het zeker opnieuw aanschaffen en iedereen aanraden.


Did you find this helpful?



Michel Bouwman
Babberich
21st June 2013

Samsung S4
De beste voor de S4
De Spigen slim armor is wel de beste case voor je S4, uitstekende pasvorm en ligt goed in de hand en de bijgeleverde JB Button is ook erg handig en mooi (3kleuren). Prijs/kwaliteit is uitstekend en de kleur Crimson Red vind ik het mooist. Dit is een echte aanrader. 1 minpuntje: er zit geen screenprotector bij
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



maestro
Unknown
17th June 2013

Galaxy S4
mooi
past mooi bij de witte S4, zoals eerder al aangegeven een mooie case voor de toestel, alleen jammer dat het een kleine lip heeft voor de rest super
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Bart
Unknown
14th June 2013

Samsung Galaxy S4
Een top case!
Zojuist de Spigen SGP Slim Armour Case binnen gekregen. Verpakt in een mooi en stevig doosje. De case sluit perfect aan en de bescherming is ook maximaal! Kortom: een perfecte case!


Did you find this helpful?



maestro
Arnhem
7th June 2013

S4
mooie case
mooie stevige case, elegant en voegt geen bulk toe, moet wel zeggen dat de achterkant waarschijnlijk op den duur vol met krassen gaat zitten en de lip is te klein, iets hogere lip zou betere bescherming bieden, daarom 4 sterren


Did you find this helpful?



Marc Neef
Rotterdam
5th June 2013

Samsung Galaxy S4
Spetterend!
Spigen SGP Slim Armour Case voor Samsung Galaxy S4 - Blauw De verpakking geeft je al volledig het gevoel dat je een goede aankoop hebt gedaan. Wat een stevigheid en strakke moderne vormgeving. Maar ja het gaat natuurlijk om de inhoud. Het eerst wat opvalt is de zomerse frisse kleur die me tegemoet straalt, dat gaat wat beloven. Met een klik uit de verpakking en met een klik om mijn S4 heen. Voelt direct al natuurlijk aan. Opvallend is hij nu helemaal, maar dat was deels ook de bedoeling. Aanrader!
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



B.Boeijer
Zaandam
5th June 2013

Galaxy S4
Sportief opvallende cover
Spigen SGP Slim Armour Case voor Samsung Galaxy S4 - Blauw : Helemaal van deze tijd ! Modern. Mooie strakke vormgeving, zeer stevige cover, waardoor je telefoon goed wordt beschermd. Zeker een aanrader !


Did you find this helpful?



Michel-Louis
Margraten
30th May 2013

Galaxy s4
Prima keus!
Dit is een geweldige hoes. Ik heb hem nu een week of 2. De toetsen aan de zijkant worden door rubbers bediend. Dat is veel prettiger dan een case met openingen waar je de toppen van je vingers door moet priegelen. De "verlengde" toetsen zijn niet extra gevoelig. Je moet toch duidelijk de toets bedienen. De rubber rand past perfect en de hard kunststof mantel is niet krasvrij. Dat kost een ster in mijn waardering. De lichtblauwe case valt direct op. Het is een hoes die je niet vaak tegenkomt. De telefoon is al eens van 1,2 meter op de stenen gevallen. Het toestel heeft geen schade opgelopen. Wonderlijk genoeg voelt M'n Galaxy S4 nauwelijks groter aan. De hoes gaat makkelijk van en weer om het toestel. Een mooi product.
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?


Sort By:


Products that may also interest you:
Why Mobile Fun? Payment Options Bookmark/Share



Shopping from United States?

Visit our US site - www.mobilefun.com for