Order before 6pm for same day despatch *
order by
6pm for
despatch
today *
 
Return to Home Page

SAVE 20% ON THE OLIXAR ROADWARRIOR CAR HOLDER

All in one car kit solution including a holder, charger and FM transmitter for only £19.99!

Olixar RoadWarrior Micro USB Car Holder, Charger & FM Transmitter

Manufacturer Logo

Product Reference: 38895

The Olixar RoadWarrior Universal Car holder features an integrated Micro USB charger, additional 1 Amp USB Car Charger and FM Transmitter enabling you to wirelessly transmit music and hands-free calls through your car's stereo system.

  • "Great product"
  • "just what I needed.!"
Share

Reviews by rating
(2)
(7)
(2)
(2)
(0)
Reviews by Language
German
(10)
French
(23)
Spanish
(2)
Dutch
(13)
English
(136)
Italian
(4)
Show all
(188)
This product has been given an average rating of 3.7 by 194 customers. | Write a review
Sort By:
Marc
Voerendaal
13th June 2015

Roadwarrior autohouder iPhone 5/6.
Niet voor elke auto.
Alles werkt zoals beschreven staat. Helaas is de totaal lengte niet voor iedere auto geschikt. Kijk eerst even goed naar de positie van de sigaretten aansteker zit deze diep geplaatst in de auto kom je in de problemen met schakelen.


Did you find this helpful?



Paul Van den Bossche
Borsbeek
6th May 2015

Galaxy S4
Oplader niet voldoende
Op zich werkt het toestel zeer goed. De kwaliteit van de audio is zeer bevredigend. Maar als je je S4 gebruikt met NAVMII (GPS app) én je speelt daarbij een muziekje, laadt de S4 NIET bij, maar AF !!! maw : het oplaadgedeelte va dit toestel is niet sterk genoeg. Wanneer je je S4 op een ander (sterker) oplaadpunt aansluit, is de audioruis onuitstaanbaar. Dit ligt niet aan het toestel maar aan de meestal slechte massa aansluitingen van je wagen.


Did you find this helpful?



Nigel Jack
Heumen
24th March 2015

iPhone 6plus
shaky start; seems fine now.
This holder is relatively unintrusive and pleasantly designed. In my car (jaguar xj6 from 2003) the buttons are rather difficult to operate, being half in the cigarette holder in front of the automatic shift. The holder itself just manages to clear the shift lever. An iPhone 6 plus just fits into the clamp - feels a little like forcing it, but it then sits solidly enough. The FM function works well, with little interference, as does the side usb charger. Telephone calls answered on the iPhone are heard on the car stereo system, which is a plus point. I had an issue with the lightning connector. Sometimes it would charge, and sometimes not. It was returned and quickly replaced with a new model, which at first showed the same problem, but now is working well. Possibly this is going better because I now fit the phone before powering up the external power to the cigarette lighter, but I am not sure what the real problem was. It's getting harder to find this sort of combi holder and FM sender, and I am generally satisfied with this one.


Did you find this helpful?



Jaco Kalfsbeek
Wijnaldum
19th December 2014

Olivar Roadwarrior
handige telefoonhouder
Goede houder, helaas wel wat aan de korte kant voor mijn auto (prius). Maar het werkt! Gemakkelijk aan te sluiten, ook op de radio en redelijk goed geluid ook!


Did you find this helpful?



Peter
Temse
18th July 2014

Samsung S4 Mini
Tevreden
Ik kocht het vooral als auto-oplader voor mijn gsm, maar ik ben zeer tevreden ook van de fm zender. Het eerste kanaal dat ik probeerde was direct goed, geen ruis. Hands free bellen bleek wel niet goed te lukken, de persoon aan de andere kant zei dat er een scherpe pieptoon bijzat. Misschien stond mijn volume te luid, maar je moet elkaar toch horen? Maar aangezien ik toch niet veel bel is dit voor mij geen minpunt. Kleine minpuntje is dat het apparaat niet vanzelf uitgaat als je de telefoon verwijderd, je moet de knop nog uitzetten. Ook de telefoon in en uit de houder krijgen vergt wat oefening. Levertijd was zoals verwacht 1 weekje.


Did you find this helpful?



Jeroen
Amsterdam
17th July 2014

iPhone 5
Prima apparaat!
Ik was al tijden op zoek naar een FM transmitter voor mijn iPhone5, ik had er altijd een voor mijn iPhone4 maar die werkte dus niet meer... Deze is eigenlijk perfect: FM transmitter, maar ook oplader, en hij zit netjes in een houder. Via de audio jack voer je ook je telefoongesprekken over je audio systeem van de auto. Het werkte allemaal meteen, alleen in mijn auto was het even priegelen met de aansteker en dat hij niet in de weg zat bij de schakelpook. Voor hoeveel het me heeft gekost zeker *****.


Did you find this helpful?



Lynn
Benthuizen
1st July 2014

Precies wat ik zocht!
Ik heb een klein auto'tje en wilde een houder vanuit mijn aansteker aansluiting omdat ik dan me ruit vrij hielt. Hij zit bij mij stevig en blijft stabiel hangen. Zender instellen ging makkelijk ik vraag me alleen af of een ruisvrije zender niet afhankelijk is van de plek waar je bent, dus weet niet als ik aan het rijden ben of ik dan opeens ruis door mijn muziek heen krijg. Tot nu toe gaat dat goed! Het telefoneren een keer uitgeprobeerd en ik was goed te verstaan en kon ook de ander duidelijk horen uit me radio. Ik weet niet of handsfree microfoontje ook werkt als ik hem niet via de radio wil laten gaan maar gewoon mijn mobiel op luidspreker wil zetten. Dat had ik ook graag vooraf willen weten en heb ik momenteel nog niet uitgeprobeerd. Al met al is het een stevige houder en gaat het muziek luisteren van me mobiel via de radio verbazingwekkend goed. Vooral voor deze prijs had ik niet verwacht dat het (tot nu toe) zo goed zou werken.
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Davy Temmerman
Unknown
10th May 2014

Zeker geen slechte aankoop
Ik ben redelijk tevreden over mijn aankoop! Het geluid van mijn Iphone op mijn radio is wel redelijk stil maar ik ben tevreden om deze extra (fmtransmitter) te krijgen bovenop de oplader!


Did you find this helpful?



Kees van Dord
Culemborg
27th April 2014

samsung galaxy s4
niet geweldig
Dit apparaat is op zich prima, maar is eigenlijk alleen nuttig als je stopcontact niet horizontaal, maar verticaal geplaatst is. Als je hem in een horizontaal stopcontact steekt, dan moet je dus het flexibele deel 90 graden omhoog buigen, en draait hij in het stopcontact rond en valt als het ware naar beneden. Jammer. Verder een prima gadget.


Did you find this helpful?



Stacy
Helmond
31st March 2014

Samsung galaxy note 3
Super met een paar minpunten
Dit is precies wat ik zocht, een soort car kit waarmee ik mijn muziek kon afspreken op mijn radio. De enige minpunten die Kühen gevonden zijn: 1. Het is voor mij moeilijk om een geheel zender - vrije fm frequentie te vinden waardoor het geluid soms wat ruis heeft. 2. Door het gewicht van mijn toestel blijft het apparaat niet goed zitten waardoor het mijn toestel niet oplaadt een het naar links of rechts omvalt. Ik moet een manier vinden om het steviger in de aansteker poort te stoppen. Maar deze dingen zijn te verwachten en zelfs met ruis is alles goed te horen. Onder het algemeen is het voor mij een aanrader.


Did you find this helpful?



M.C.E. Langelaar
Nijeholtwolde
21st September 2013

Mobile Car Holder met fm transmitter, handsfree, usb charger
Handsfree car kit
Op zich is het een prima car kit echter laat de gebruiksaanwijzing niet goed zien hoe je je telefoon handsfree kunt gebruiken. Dwz niet duidelijk welk kanaal van de radio je moet gebruiken om de stem via de geluidsboxen van je auto te laten komen. De staander is stevig maar het kabeltje naar de radio is erg kort. Ik heb een Peugeot 106. De aansteker zit vrij laag en daardoor te kabeltje te kort naar de telefoon.
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



aart
bussum
5th September 2013

galaxys4
road warrior car kit
ik zal het simpel houden over dit product. het ziet er op het eerste gezicht mooi uit maar doet het ook wat het zegt, ja en nee, er zitten een hoop min punten aan deze auto car kit , als eerste. als je het apparaat in de sigaretten houder steekt zit je toestel daar door niet echt stevig vast hij wiebelt en verplaatst van positie. het verstelbaar slangetje is wat kort waardoor mijn schakelpook in de weg zit, ik rij een een seal Leon . het instellen van je FM transmitter gaat makkelijk maar je hoort altijd een ruis door je muziek heen dus helaas geen FM stereo geluid , ook tijden het bellen heb ik hier last van, opladen doet je telefoon ook niet als je hem in de houder plaatst. samengevat het product werk niet optimaal. 2 sterren voor mij
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Marius Rietdijk
Brielle
4th August 2013

Samsung Galaxy S4
Geweldig
Wilde een carkit houder voor zowel de Samsung S3 en S4 en met deze kit is dit allemaal mogelijk. Prijs/Kwaliteit is ongelofelijk goed. De kit werkt echt geweldig. De reden van aanschaf, was dat ik een week ervoor een boete had gekregen en als ik eerder deze kit was tegengekomen had ik er wel 10 kunnen kopen eveneens voor mijn vrienden, familie etc. Een echte aanrader......
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?


Sort By:


Products that may also interest you:
Why Mobile Fun? Payment Options Bookmark/Share



Shopping from United States?

Visit our US site - www.mobilefun.com for US customer service and payment options