Order before 7pm for same day despatch *
order by
7pm for
despatch
today *
 
Return to Home Page

Nokia Qi Wireless Charging NFC Car Holder CR-201

Manufacturer Logo

Product Reference: 38310

Wirelessly charge your Qi enabled phone with this wireless charging car holder with integrated NFC technology for quick launching of GPS and music software.

  • "Needed to hold my phones !!!"
  • "THE Car Holder for Lumia devices "
This item is covered by our
Christmas Extended Returns Policy
Share

Reviews by rating
(5)
(3)
(0)
(0)
(1)
Reviews by Language
German
(0)
French
(4)
Spanish
(0)
Dutch
(9)
English
(45)
Italian
(9)
Show all
(67)
This product has been given an average rating of 4.3 by 67 customers. | Write a review
Sort By:
johan
Unknown
30th May 2014

slechte kwaliteit
In het begin lijkt het product prima te werken, maar naar verloop van tijd (na 6 mnd) doet de zuignap het niet meer en de armpjes die de telefoon vasthouden werken dan simpelweg niet meer. Eigenlijk is het gewoon rommel.


Did you find this helpful?



Nico Koorn
Bergen N-H
21st February 2014

Nokia Wireless Charging NFC Autohouder
een min puntje
Fantastisch apparaat, heel gemakkelijk op het dashboard te bevestiggen. Het enigste minpunt is dat de voeding niet in mijn oude VW Golf van 1996 past, ding is te lang en valt er steeds uit, ik heb nog geen goed voeding kunnen vinden. Nico Koorn


Did you find this helpful?



Bas Driehuijs
Breda
31st January 2014

Nokia Lumia 920
Nokia Wireless Charging NFC Autohouder
De combinatie van oplader en houder voor de Lumia 920 in de auto is erg praktisch. Het gebruik van Here Drive+ wordt nu erg makkelijk in de auto. De houder maakt handsfree bellen en navigatie mogelijk zonder dat de accu leeg raakt. Kortom een waardevol accessoir die waarde toevoegt aan het gebruik van je Lumia 920


Did you find this helpful?



Johnny IJzer
Enschede
24th November 2013

Nokia Lumia 920
Uitstekende service
De lader werkt perfect! Er was iets fout gegaan met de verzending, maar ze hebben het netjes opgelost door opnieuw te verzenden, en had hem toen binnen een dag binnen. En over de lader zelf, ziet er mooi uit, en functioneert perfect, vooral de nfc functie is erg handig Het is gewoon een aanrader voor iedereen die een telefoon heeft die je draadloos kan opladen


Did you find this helpful?



Christian Vandorpe
Waregem
8th September 2013

Nokia Lumia 920
Ideale aanvulling
Altijd opgeladen bij gebruik navigatie.


Did you find this helpful?



jos lamberink
lemele
22nd August 2013

nokia Lumia 920
precies wat ik zocht.
De draadloze auto oplader is een mooi product en werkt goed.
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Marco
Utrecht
31st July 2013

Lumia 920
Heel blij mee
Ik was heel blij met mijn oude degelijke nokia houder, maar daar paste de lumia 920 helaas niet in. Dus toch maar een nieuwe gezocht op het internet en uiteindelijk deze (prijzige) houder gekocht. Nog net optijd gekregen voor mijn 10-daagse auto rondreis door Florida. Ik heb zo enorm veel plezier gehad van deze houder. Werkt simpel en snel. Draadloos laden is ideaal als je hem er regelmatig uithaalt om foto's te maken en routepunten toe te voegen. Ook is het leuk dat je hem in landscape kan draaien en dan 1 van beide camera's gebruikt om te filmen. (Heel leuk in een cabrio). In de 12V plug (met ledlampje) zit een extra usb aansluiting om een andere telefoon op te laden. Je krijgt er nog een extra verlengkabeltje bij mocht je 12V aansluiting ver weg zitten. De plakkerige zuignap was even wennen. Wordt natuurlijk snel stoffig. Dus voor mensen die hem regelmatig in andere auto's gebruiken (zoals ik) raad ik aan het plastic folie er weer op te plakken. Na 10 dagen vastgeplakt te zitten en door de hitte van Florida gereden te hebben ging hij weer makkelijk los. Echt een aanrader!


Did you find this helpful?



Erik
Oud Turnhout
28th July 2013

Nokia Wireless Charging NFC Autohouder
prima toestel
werkt uitstekend om mijn Nokia op te laden en te navigeren ge kunt de houder zo plaatsen zonder onder plaatje zo dat je niks beschadigd aan het interieur als ge hem demonteerd
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Tom den Heijer
Rotterdam
27th July 2013

Nokia lumia 920
Handig en innovatief
De CR-200 gebruik ik in combinatie met de Lumia 920. Installatie in de auto gaat makkelijk. De ronde onderplaat die erbij zit om de houder op vast te plakken valt echter snel van het dashboard. Nu plak ik de houder rechtstreeks op het dashboard. Je kan met kleine draadgeleiders het geheel mooi afwerken. Geweldig werkt NFC; bij het aanraken van de houder met je telefoon krijg je een openingsapp. Hierbij heb je de mogelijkheid tot 3 snelkoppelingen naar programma's en naar snel kiezen van 5 telefoonnummers die je vaak gebruikt. Heel handig! Jammer is dat je deze app niet in je lijst met apps kan zetten en je dus telkens eerst met je telefoon tegen de houder moet tikken om deze app te openen.


Did you find this helpful?


Sort By:


Products that may also interest you:
Why Mobile Fun? Payment Options Bookmark/Share



Shopping from United States?

Visit our US site - www.mobilefun.com for US customer service and payment options