Order before 6pm for same day despatch *
order by
6pm for
despatch
today *
 

Veho 360 M4 Bluetooth Wireless Speaker - Black

Manufacturer Logo

Product Reference: 37364

The 360° M4 Bluetooth Wireless Speaker remains totally portable standing with a 600mAh rechargeable battery that allows music playback of up to 5 hours.

  • "Fantastic speaker"
  • "Fantastic, light and small"
Share

Reviews by rating
(13)
(2)
(1)
(0)
(0)
Reviews by Language
German
(27)
French
(51)
Spanish
(30)
Dutch
(16)
English
(223)
Italian
(35)
Show all
(382)
This product has been given an average rating of 4.7 by 382 customers. | Write a review
Sort By:
Antocchi Fabrizio
Unknown
24th March 2014

Veho box
Het is mijn tweede aangekocht veho speaker, heel goede speaker! Ik vind hem echt handig. Ik gebruik hem overal en via bluetooth of sdcard of via aux!
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Steylemans Bart
herent
4th March 2014

0499777033
Top speakertje
de speaker is kleiner dan ik gedacht had maar speeld meer als luid genoeg! De afwerking is zeer goed. Het afspelen van microsd kaart werkt perfect en als je de kaart er uit neemt en steekt ze terug speelt de speaker verder waar hij gebleven is!


Did you find this helpful?



Peter Ham
Maarssen
22nd February 2014

Veho 360 M4
Wat een beauty!
Geweldig design, lekker compact en een prima bouwkwaliteit. Het geluid is, de afmeting in acht nemende, geweldig. Prima om mee op reis te nemen. Heb ook een Logitech Boombox Z715, maar dit is een geweldige aanvulling voor korte trips!
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



sjon de Boer
Hem
2nd January 2014

Veho 360° M4 Bluetooth Wireless Speaker
Klein maar fijn
Mooi van formaat en goed in geluid. Een formaat wat je zo in je zak kan meenemen en door de bluetooth heb je geen last van draden. Ideaal voor op de fiets of tijdens het wandelen. Veel veiliger dan een koptelefoon omdat je de omgeving gewoon kan horen. Door de 360° muziek hoeft je ook niet de speakers te richten. Prima speaker voor een prima prijs!


Did you find this helpful?



nancy adamse
made
28th December 2013

samsung galaxy s2
toppie
ik ben mega blij met de speaker werkt echt perfect !!! zowel draadloos via smartphone als met micro sd en audio kabeltje te gebruiken handig op te laden via je pc of evt autolader kortom een toffe musthave


Did you find this helpful?



Tom
Amsterdam
10th November 2013

De eerste keer!
Als 82-jarige produkt besteld en kreeg meteen een probleem. Na mijn mail kreeg ik binnen een paar dagen een nieuw exemplaar thuis gestuurd! Zeer klantvriendelijk!


Did you find this helpful?



omar
Den Haag
22nd October 2013

Veho 360
Terrific Speaker
Easy to use, good connectivity. Can get quite loud with no sound distortion
1 of 2 found this helpful.


Did you find this helpful?



Ben
Dongen
2nd October 2013

Veho
Leuk apparaat
Leuk toestelletje voor het beluisteren van muziek via bluetooth, maar ook via sd kaart. Het basgeluid had meer mogen zijn, maar desondanks een mooi geluid. Minpuntje is de sleuf van de sd kaart: deze kaart kan er bijna niet uit worden gehaald nadat deze is geplaatst.


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
7th June 2013

Perfecte mini speaker
Deze speaker doet je verbazen door zijn geluid door zijn grote! Het is precies wat ik zocht voor onze vakantie om gemakkelijke mee te nemen.
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Tjerk
Unknown
25th May 2013

Bas valt tegen verder mooi aparaat
Helaas vielen de lage tonen met wel erg tegen.... Heeft het soms moeilijk om contact te krijgen met bluetooth. Mijn apple airbook krijg ik helemaal niet aan de praat. Wel mooi en stevig design!


Did you find this helpful?



Dirk Vancamp
Antwerpen
23rd May 2013

Veho 360° M4 Bluetooth Wireless Speaker
Veho 360° M4 Bluetooth Wireless Speaker
echt een must om te kopen geluid prachtig, krachtig voor zo een klein ding compact, handig en zelfs mooi uitstralend


Did you find this helpful?



Vancamp Dirk
Hoboken
14th May 2013

VEHO 360
Veho 360
perfecte snelle levering, knap toestel dat je overal kan meesleuren nog geen seconde spijt van die luidsprekertje mvg Dirk
0 of 2 found this helpful.


Did you find this helpful?



w. van Beveren
Groningen
9th May 2013

Veho 360° M4 Bluetooth Wireless Speaker
Perfecte Bluetooth Mini Speaker
Nu de tweede Veho 360° M4 Bluetooth Wireless Speaker besteld, wat een geweldige speaker(s) zijn dat. 2 speakers, een Bluetooth ontvangst, een micro-SD card ingang, tot ca. 6 uur muziek uit een héél klein rond doosje, zeg maar. Werkelijk klasse en voor een alleszins sympathieke prijs.


Did you find this helpful?



Ricardo Cruz
Amsterdam
30th March 2013

veho 360º M4
Compact &Excellent
The veho is amazing, it's a small device with a lot of power. Thinking about ordering another 1. I am so happy with this product.


Did you find this helpful?



Music
Amsterdam
15th February 2013

Veho mini speaker
Super mini
Wat een fantastisch groots geluid uit zo'n klein apparaat. Voldoet helemaal aan mijn verwachting. Geen minpunten ontdekt.
3 of 6 found this helpful.


Did you find this helpful?



gunter
sint-truiden, belgie
25th January 2013

veho 360° bluetooth
top of the bill
dit is de ultieme bluetoothspeaker, geweldige sound, speelt keihard voor zoiets compact, enorm handig om mee te nemen, topkwaliteit, mooi design. this is it !!! eindelijk gevonden wat ik zocht
2 of 2 found this helpful.


Did you find this helpful?


Sort By:


Products that may also interest you:
Why Mobile Fun? Payment Options Bookmark/Share



Shopping from United States?

Visit our US site - www.mobilefun.com for