Return to Home Page

Draco Design Aluminium Bumper for the iPhone 5S / 5 - Black

Manufacturer Logo

Product Reference: 36576

Give your iPhone 5S / 5 the ultimate style and protection with this Aircraft grade Aluminium bumper in black.

  • "Just WOW"
  • "Just what I was looking for."
This item is covered by our
Christmas Extended Returns Policy
Share

Reviews by rating
(9)
(0)
(0)
(1)
(1)
Reviews by Language
German
(14)
French
(24)
Spanish
(26)
Dutch
(11)
English
(48)
Italian
(6)
Show all
(129)
This product has been given an average rating of 4.5 by 130 customers. | Write a review
Sort By:
Henk Scholten
Unknown
24th October 2014

iPhone 5
Voldoet zeer goed aan mijn verwachting
Goed, mooi verpakt. Zeer licht van gewicht, ziet er zo al geweldig uit. Meegeleverd, inbussleutel en 2 extra schroefjes, plaatsing is een fluitje van een cent goed de aanwijzingen volgen. Er is jammer genoeg geen instructie meegeleverd, staat op het doosje maar moelijk te lezen. Na plaatsing voelt de iPhone wat scherp aan, maar na twee weken gebruik voel je dat niet meer. Zeer goede grip, past goed in je hand. Bij het neerleggen van de IPhone kunnen er geen krassen komen omdat de rand is 1 mm uitsteekt. Knoppen goed te bedienen. Geen of zeer weinig verlies van ontvangst, ontwerp is zodanig dat de afscherming door het aluminium geen invloed heeft. Bevalt mij tot nu toe uitstekend, prijzig maar dan hoef je ook nooit meer een andere.


Did you find this helpful?



A Meijers
Triatleten
4th April 2014

iPhone 5 s
Mooi
Deze aluminium bumper is zeer mooi en ligt goed in de hand.
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Ruud
Raalte
11th November 2013

Iphone 5s
Bumper
Bumper zal best overal te krijgen zijn maar de manier van aanleveren was top en zeer snel.


Did you find this helpful?



Astrid
IJsselstein
13th February 2013

iPhone 5
Niet te monteren
Bumper ziet er goed uit alleen het bijgeleverde gereedschap waarmee je hem moet monteren past niet, een veel te kleine inbussleutel. Waardeloos zo kan je er niks mee.
0 of 3 found this helpful.


Did you find this helpful?



jan wouters
Balen
5th January 2013

Draco Design Aluminium Bumper voor de iPhone 5
prachtige design bumper voor de iphone5
Deze bumper past perfect rond de iphone 5, is niet goedkoop, maar zeker zijn prijs waard. Ik heb de midnight blue versie en een zwarte iphone, een prachtige combinatie, met deze bumper en een goede screenprotector is je iphone top beschermd!


Did you find this helpful?



Fluppe
Roeselare
29th December 2012

Iphone 5
Superbe!!!!!!!!
De alubumper van Dracodesign is pure kunst.....wat is dit mooi,met een perfecte pasvorm en bescherming. Niet goedkoop,maar je krijgt ook wat.


Did you find this helpful?



Mayk
Landgraaf
29th December 2012

Iphone5
Draco bumper
Nadat het produkt op voorraad was meteen besteld voor 16.30. En ja hoor om half 1 de volgende dag stond dhl aan mijn deur met het pakketje. Ik kan alleen maar zeggen SUPER service en snelle levering. Ook de bumper is heel erg mooi en werkt goed. Ziet er erg strak uit om een zwarte iPhone 5. Zodra ik weer iets nodig heb voor mijn telefoon weet ik waar ik terecht kan!! Bij mobilefun!!
2 of 2 found this helpful.


Did you find this helpful?



Jean Daniel
Almere
16th December 2012

iPhone5
Prima aankoop
Draco Design Aluminium Bumper voor de iPhone 5 - Zwart. Ziet er geweldig uit, mooi design, stevig en doet wat het moet doen. Bij montage even opletten om goed de twee delen op elkaar uit te lijnen. Het enige minipuntje is de mindere kwaliteit van de inbusboutjes en van de meegeleverde inbussleutel. voor de rest perfect.


Did you find this helpful?



Mertens Guy
Zonhoven
20th November 2012

iPhone 5
Draco Design Aluminium Bumper iPhone 5
de bumper oogt zeer klassevol. Ik heb geen enkele andere cover of bumper gevonden met dezelfde uitstraling. Bovendien is de iPhone zeer goed beschermt. Het aanbrengen van de bumper vergt een klein beetje handigheid. Je moet de knop voor het op en af zetten van het geluid aanbrengen en zorgen dat die op de juiste plaats blijft zitten als je de bumper aanbrengt. Maar het lukt wel en dan zijn alle knoppen goed beschermd. Niet goedkoop maar zeker een aanrader!
2 of 7 found this helpful.


Did you find this helpful?



Born
Unknown
17th November 2012

iPhone 5
Dracon alu bumper
Degelijk product echter mijn inziens de prijs niet waard. De bumper sluit niet mooi aan op je iPhone. Nog duidelijk naden en er zit wat ruimte/speling tussen die ik onmogelijk weg krijg. Heb zelf het idee dat de ontvangst ook minder is. De verbindingen zelf ( bestaat uit twee delen ) sluit ook niet mooi aan. Op de foto's lijkt het heel mooi. In werkelijkheid is het voor mij toch een beetje een domper.
12 of 13 found this helpful.


Did you find this helpful?



Rik Salimans
Den Bosch
6th November 2012

Iphone 5
Draco Design Case
Wordt goed op de hoogte gehouden vh proces en bij verzending super snelle levering !!
3 of 6 found this helpful.


Did you find this helpful?


Sort By:


Products that may also interest you:
Why Mobile Fun? Payment Options Bookmark/Share