Order before 3pm for same day despatch *
order by
3pm for
despatch
today *
 

Melkco Premium Leather Smart Stand & Type Case For Nexus 7

Manufacturer Logo

Part No: GGNEX7LCKO2BKLC

Product Reference: 36573

Keep your Google Nexus 7 tablet protected from damage with the Melkco Sleep case with integrated viewing stand.

Share

Reviews by rating
(8)
(0)
(0)
(0)
(0)
Reviews by Language
German
(1)
French
(2)
Spanish
(1)
Dutch
(8)
English
(27)
Italian
(0)
Show all
(39)
This product has been given an average rating of 4.7 by 41 customers. | Write a review
Sort By:
wolters
keerbergen
4th February 2013

nexus 7 hoes
voldoet geheel
Product voldeed geheel aan de verwachtingen


Did you find this helpful?



Rob Bardoel
Unknown
29th December 2012

Nexus 7
SD TabletWear SmartCase voor Google Nexus 7 - Zwart
Prachtig product, snelle levering. De rode uitvoering was helaas niet meer leverbaar, daarom de zwarte uitvoering genomen.


Did you find this helpful?



Davey
Belgium
24th December 2012

Nexus 7
Yes!
Delivered on time, packaged perfectly and according to specs... What more do you want? :-)


Did you find this helpful?



Robert
Venlo
17th December 2012

nexus 7
praktisch en elegant
Na veelvuldig vergelijking van tests op o.a. youtube kocht ik deze vanwege de compacte bescherming: het materiaal lijkt op leer, maar is harder en ruikt natuurlijk niet naar leer. Pasvorm is perfect, behalve dat volume regelaar niet makkelijk is te bereiken.dit hebben alle nexus 7 hoesjes echter: komt door het design van de nexus 7. Magneet werkt prima om standby te activeren en om standaard vast te zetten. Meest handige is echter dat je de flap mooi naar achter kunt weg vouwen.


Did you find this helpful?



Mario
Unknown
17th December 2012

goede bescherming
De SD Tabletwear Smartcase voor mijn Google Nexus 7 doet wat ervan gezegd wordt. De case beschermd mijn Google Nexus 7 goed, en voor te skypen blijft de case goed recht staan. Ik kan deze case iedereen aanraden.


Did you find this helpful?



Federico
Brussel
12th November 2012

Nexus 7
praktisch and goed uitziende
Praktische case. Mijn Nexus ziet er mooi uit.


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
29th October 2012

functioneel
De case doet wat je er van zou verwachten, het functioneert zoals beschreven. Het is gemakkelijk de Nexus er in te stoppen, de slaap functie werkt goed en het is gemakkelijk de Nexus in andere hoeken te positioneren. Materiaal is stevig en lijkt goed gefabriceerd. Hoe goed het tegen vallen en andere handelingen beschermt kan ik niet zeggen, ik doe er liever voorzichtig mee. Echter dat het krasjes kan voorkomen is zeker. De cover wordt dicht gehouden door magneetjes, die ook helpen de driehoek vorm van de steun te behouden. Ik kan slechts twee nadelen bedenken: vuil hoopt zich op aan de randen van het scherm en de "recht op" stand is wat wankel. Al is dat geen probleem als het gewoon stil op je bureau staat om naar te kijken. Ik ben er erg tevreden mee.


Did you find this helpful?



jan vlietland
hoofddorp
17th October 2012

nexus 7
prcies wat ik nodig had.
Deze smartcase voor de nexus 7 was niet te krijgen in Holland. M.n de ingebouwde magneet die zorgt voor sleep aan/uit was voor mij interessant. De levering was conform de afspraak en ik ben meer dan tevreden. Een aanrader!!!!
1 of 2 found this helpful.


Did you find this helpful?


Sort By:


Why Mobile Fun? Payment Options Bookmark/Share



Shopping from United States?

Visit our US site - www.mobilefun.com for