Arkon Deluxe Universal Tablet Headrest Mount

Manufacturer Logo

Part No: TAB3-RSHM

Product Reference: 35803

This innovative holder will fit any 7" - 12" tablet allowing easy positioning of tablets in order to watch movies or play games while sitting comfortably in the back seat.

  • "Perfect for one ipad between two children"
  • "Just what I needed"
Share

Reviews by rating
(7)
(4)
(0)
(0)
(0)
Reviews by Language
German
(8)
French
(38)
Spanish
(26)
Dutch
(11)
English
(23)
Italian
(4)
Show all
(110)
This product has been given an average rating of 4.8 by 110 customers. | Write a review
Sort By:
Marcel Kerkhoven
Zuilichem
7th August 2014

Arkon TAB3-RSHM
Kids blij, wij blij
Ontzettend handig voor op vakantie. Beide kids kunnen samen naar één tablet kijken. Kids blij, wij blij!


Did you find this helpful?



Peter
Arnhem
13th May 2014

Arkon TAB3-RSHM Deluxe Universele Tablet Hoofdsteun Houder
Een degelijke steun
Eindelijk een degelijke sten/houder voor de iPad. Alle verbindingen zijn goed vast te zetten en verschuiven niet bij trillingen en stoten. Vast = vast. Vergeet alle andere universele houders... Dit is de ware!!!! En ik heb geen aandelen in Arkon :-D


Did you find this helpful?



Twan
Venlo
17th March 2014

Asus 10 FHD Tablet
Arkon TAB3-RSHM Deluxe
Erg snelle levering vanuit Engeland, goedkoopste verzendoptie (Royal Mail International Sort) is meer als voldoende! Product degelijk verpakt in een grote witte noppen enveloppe, met gebruiksaanwijzing en factuur. Product van degelijke kwaliteit, makkelijk te installeren, door middel van de schuifstang de tablet exact in het midden tussen de twee stoelen in te plaatsen! De klem haakjes welk bijgeleverd zijn te gebruiken met alles klein, klein en groot en alles groot. Ik heb het over de haakjes waar je de tablet tussen klemt. De kop waar je de tablet aan hangt is verstelbaar in alle richtingen. Evenals het koppelpunt waar de kop aan hangt is naar boven en beneden te plaatsen door het moertje los te draaien (soort tandwiel systeem). Al met al een perfecte stabiele oplossing voor onderweg. Tablet trilt bijna niet tijdens het rijden.


Did you find this helpful?



Ozkan
Amersfoort
26th January 2014

iPad
Ipad houder voor in auto
De iPad houder die we besteld hebben is een mooie degelijke houder. Makkelijk vast te zetten aan de autostoel en mooi centraal te plaatsen zodat het beeld vanaf allebei de achterstoelen goed te zien is. Het enige minpuntje vind ik dat de klemmen redelijk groot zijn, ze zijn niet specifiek voor een iPad, maar voor alle 7 tot 10" tablets. Dit is overigens iets wat ik wel wist, dus het was geen verassing.


Did you find this helpful?



Bas
Venray
6th October 2013

Degelijk systeem
Goed afgewerkt en degelijk. Past op nagenoeg iedere hoofdsteun ( niet bij bijv Volvo). Tablet hangt stevig en trilt nauwelijks. Ook is de tablet goed draaibaar en verstelbaar. Niet de goedkoopste maar wel waar voor je geld!
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
30th September 2013

prima steun
Steun besteld obv recensies. Prima. Stevig. Veelzijdig te draaien en te stellen. Kortom een aanrader. Beetje aan de prijs maar beter dan wiebelding van een tientje....


Did you find this helpful?



Jeroen
Unknown
30th July 2013

Geweldige iPad-houder
Schitterende iPad steun die zijn goede diensten inmiddels alweer zo'n 4500km bewezen heeft. Goed instelbaar en degeljke kwaliteit.


Did you find this helpful?



walter
zoetermeer
26th July 2013

Arkon TAB3-RSHM Deluxe Universele Tablet Hoofdsteun Houder
Arkon TAB3-RSHM Deluxe Universele Tablet Hoofdsteun Houder
zeer handige tablet houder die makkelijk aan de hoofdsteun te bevestigen is voor de derde passagier achterin de auto. in gebruik is hij goed en makkelijk te instaleren. hij is ook erg makkelijk te verschuiven zodat de middelste persoon zelf ook de tablet van positie kan wijzigen. kortom een zeer handige houder voor je tablet. min punt is wel de prijs.


Did you find this helpful?



Kevin
Roosendaal
9th July 2013

Arkon TAB3-RSHM Deluxe Universele Tablet Hoofdsteun Houder
Goed product
Deze steun gekocht ivm de kids op de achterbank, werk zeer goed en is stabiel in bmw3 met sportonderstel. Het geluid kan via de speakers door middel van USB. eventueel kan je ook een jack splitter gebruiken als je het geluid niet wilt horen. 2kids ik zou dit product aanraden en de prijs kwaliteit is goed te noemen. De verzending duurde iets langer terwijl ik voor de express verzending had gekozen maar was toch maar een paar dagen. als je de houder niet gebruikt kan je hem gemakkelijk verwijderen, Als je hem laat zitten dan zit hij niet in de weg.
1 of 2 found this helpful.


Did you find this helpful?



Hogenboom
Maastricht
3rd June 2013

1 xt 35803: Arkon TAB3-RSHM Deluxe Universeel Tablet Headrest Mount
Prima product, goede prijs
Na dure en minder duren oplossingen te hebben gezien op internet is dit precies wat ik zocht. Hij is prima in te stellen en is dus echt universeel te gebruiken in auto's die hoofdsteunen hebben met ijzeren staafjes. Ipad kun je prima centraal in het midden positioneren. Ik heb er nog niet mee rondgereden maar eerste indrukken zijn dus zeer positief.
1 of 2 found this helpful.


Did you find this helpful?



YM
Amersfoort
17th February 2013

iPad3
Arkon TAB3-RSHM Deluxe
De Arkon TAB3-RSHM Deluxe besteld omdat ik op zoek was voor een houder voor de ipad tussen de twee voorstoelen in zodat mijn kinderen samen naar een scherm konden kijken. Had niet echt hele hoge verwachtingen van dit product mbt degelijkheid maar in werkelijkheid is het een zeer degelijk product waar de ipad stevig trillingsvrij in hangt. Hij past perfect in de universele houder: echt een aanrader!
3 of 6 found this helpful.


Did you find this helpful?


Sort By:


Products that may also interest you:
Why Mobile Fun? Payment Options Bookmark/Share



Shopping from United States?

Visit our US site - www.mobilefun.com for