Return to Home Page

Funlounger Portable Multi-Angle Smartphone Desk Stand

Manufacturer Logo

Product Reference: 35652

Secure, robust and portable, the Funlounger is a portable, multi-angle Smartphone stand holds all smartphones in either portrait or landscape orientations.

  • "Good things/small packages"
  • "Perfect"
Share

Reviews by rating
(4)
(3)
(1)
(0)
(0)
Reviews by Language
German
(3)
French
(10)
Spanish
(3)
Dutch
(8)
English
(68)
Italian
(0)
Show all
(92)
This product has been given an average rating of 4.6 by 94 customers. | Write a review
Sort By:
Katrien
Unknown
11th August 2015

Sony Xperia Z1 Compact
echt zijn geld waard!
Handig omdat het voor elk merk en type gebruikt kan worden, past altijd. Plus de hoek is instelbaar, dus je kantelt hem naar wens, geen 'vaste stand'. Stevig, maar toch helemaal niet zwaar en volledig inklapbaar. Let wel, op de voorkant hangt een tamelijk grote sticker met het label die er erg moeilijk af te krijgen is. Kan zijn dat het niet stoort als je telefoon ertegen staat, ik had hem liever weg. :-) Je telefoon kan ook horizontaal, wat kan ik zeggen; eenvoudig en doet wat het belooft. Wat mij betreft niet extreem duur ofzo, dus zeker een aanrader!


Did you find this helpful?



Tiny Martens
Rosmalen
12th July 2015

06-15085412
Kennismaking met eenvoud
De smartphone-standhouders zijn heel eenvoudig en zeer bruikbaar waarvan je jarenlang kan genieten . Kortom helemaal waar voor geld !


Did you find this helpful?



Tiny Martens
Rosmalen
7th July 2015

06-15085412
Smartphone-standhouder
Het is een slim en handig product dat je jaren plezier zult hebben . Mijn vrienden en kennis vinden dat product ook geweldig en handig . De anderen vragen mij of u ook een speciale tablet-standhouder , dus een grotere wil vervaardigen . Dan zit u in de rozen .


Did you find this helpful?



Anoniem
Unknown
5th July 2015

Note 2
Prima product
De houder is prima geschikt voor mijn samsung note 2. Echter heeft de sticker die op de houder geplakt was veel lijmresten achtergelaten die niet makkelijk te verwijderen zijn.


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
17th May 2015

Samsung Galaxy s5
Geweldig!
Laatst gekocht en ik verwachtte niet al te veel.. Maar het is erg compact, stabiel en makkelijk mee te nemen! Zeker een aanrader!


Did you find this helpful?



Hendrik
Stiens
22nd November 2014

Samsung Note 4
Handig
Gewoon een handige gadget. Om de mob een goed plekje te geven. Als je de mob er horizontaal oplegd kan het oplaadsnoer eraan. Kan op verschillende hoeken geplaatst worden. Mits je er zuinig op bent jaren plezier. Valt niet tegen. Ook makkelijk mee te nemen.


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
13th October 2013

tevreden
De houder is zeer compact en past zo dus steeds in mijn handtas. Voor een regelmatige foto trekker, is dit zeker een leuk gadget, aangezien de meeste smartphones niet op zichzelf blijven rechtstaan. De levertijd viel binnen de geschatte duur.
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Kees
Unknown
22nd October 2012

Galaxy Note 2
Werkt goed, maar is erg breekbaar
Het ding werkt erg goed, en is ook makkelijk mee te nemen omdat het zo klein en licht is. Het grootste probleem is dat het van heel erg dun plastic is gemaakt dat ook heel makkelijk buigt. Voor de prijs zou je toch een wat betere kwaliteit verwachten.
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?


Sort By:


Products that may also interest you:
Why Mobile Fun? Payment Options Bookmark/Share



Shopping from United States?

Visit our US site - www.mobilefun.com for US customer service and payment options