Order before 7pm for same day despatch *
order by
7pm for
despatch
today *
 
Return to Home Page

Official Samsung Galaxy S3 Flip Case - White

Manufacturer Logo

Product Reference: 35578

Designed to provide superior protection for your Samsung Galaxy S3, this officially licensed leather flip case is the perfect blend of form and function. In white.

  • "Just what I needed"
  • "Very Pleased with My Purchase"
This item is covered by our
Christmas Extended Returns Policy
Share

Reviews by rating
(7)
(1)
(1)
(2)
(3)
Reviews by Language
German
(20)
French
(34)
Spanish
(10)
Dutch
(14)
English
(119)
Italian
(5)
Show all
(202)
This product has been given an average rating of 4.4 by 202 customers. | Write a review
Sort By:
Michel
Puttershoek
7th March 2013

Samsung Galaxy SIII
Bijna alles perfect
Het hoesje is van een goede kwaliteit en is wat dat betreft een goede versteviging voor de telefoon. Het toestel past perfect en zou met geen enkele mogelijkheid ongewild uit het hoesje komen zetten. Het ziet er luxueus uit en geeft je in dat opzicht ook waar voor je geld. Een minpunt is dat je rekening moet houden met de breedte van het omhulsel van bijvoorbeeld je AUX kabel vanwege de zeer nauwe opening aan de bovenkant van het hoesje. Dit doordat de ingang zeer nauw is en hij in dat geval mogelijk niet diep genoeg kan worden geplaatst in het toestel. Daarnaast is het jammer dat je de telefoon niet dicht kan houden wanneer je de telefoon wilt opladen doordat de flap zich in dat geval over het oplaadpunt bevindt.
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



christine
Knokke
23rd January 2013

samsung galaxy S3
Super chique hoesje
Vorige week zeeeeer snel na de bestelling online de witte flipcase voor mijn Samsung galaxy S3 ontvangen Hij past perfect en de telefoon klikt er mooi in. De sluiting werkt zeer goed en is handig in het gebruik. Het witte leer is echt super-chique !!! And "top of the bill": het chroom plaatje met de naam Samsung op de flip-cover......bescheiden en toch super-cool. Het grote verschil met de wat goedkopere flipcases is het design; als je tegen de zijkant aankijkt zijn alle knopjes mooi vrij gehouden in een mooie styling. Ook de afgeronde hoeken maken deze flip-cover tot mijn favoriet.


Did you find this helpful?



Pieter Hendriks
Amsterdam
13th January 2013

Samsung Galax S3 32gb
Weer een hoesje
Dit is de 2e keer dat ik hetzelde hoesje koop. Ik wil dat mijn toestel er piekfijn uitziet. Dus een hoesje voor doordeweeks en voor zondag. Effe serieus heb een prima hoesje bij jullie gekocht van hoge kwaliteit. Het is dan ook fijn een resereve te hebben. Ik moet zeggen jullie hebben kwalitatief prima spullen en de levering is supersnel. Prima ga zo door, gr Pieter


Did you find this helpful?



AA
Amersfoort
16th December 2012

samsung galaxy s3
Slecht!
Ik heb deze eind september gekocht en het harde plastic waar je de mobiel in klikt is nu al kapot aan de linker hoek. En ik heb hem ,echt waar, nog nooit laten vallen!!!! wat een slechte kwaliteit. Ook wordt het filt aan de binnenzijde heel snel vies en dat kun je niet meer schoon krijgen. Erg veel spijt van mijn aankoop!
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Elke
Mol
11th December 2012

Samsung galaxy S3
Zeer handig
Zeer tevreden. Handig ding en klikt goed vast. Het beschermt je screen zeer goed en toch handig in gebruik. Zeker een aanrader! Het is ook leder, dus het uitzicht is wel professioneel!


Did you find this helpful?



John
Unknown
12th November 2012

Samsung Galaxy S3
Samsung Flipcase
Binnen een maand begonnen er scheurtjes in de hoeken te komen. Zit veels te strak blijkbaar, of materiaal is te zwak.
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



alex
dongen
12th November 2012

samsung galaxy s3
Goede cover voor mijn telefoon.
Handig en chique uitziende cover voor de toch al mooie galaxy s3. Makkelijk vast te klikken beschermd de telefoon goed.


Did you find this helpful?



torfs jan
heist op den berg
25th September 2012

galaxy s3
service
top service!


Did you find this helpful?



Laury
Unknown
8th August 2012

Samsung Galaxy III
Kat in de zak
Hoewel dit hoesje er prachtig uitziet, ben ik er zeer ontevreden over. Ten eerste opent het lastig, wat bij het beantwoorden van een gesprek meer dan eens tot een gemiste oproep leidde. Wat echter veel belangrijker is, is dat de kunststof achterzijde zeer kwetsbaar is. Het hoesje is op 3 plaatsen gescheurd en op 1 plek is er al een stuk afgebroken. Ik ben zuinig op mijn spullen, dit is niet te wijten aan lomp gedrag! Mijn conclusie is dat dit product géén cent waard is.
3 of 10 found this helpful.


Did you find this helpful?



Barry
Amsterdam
30th July 2012

Galaxy S3
Matig
Het is een plastic frame uit twee losse delen. De delen worden met behulp van een dun velletje leer met elkaar verbonden. Ik heb de flipcase nu een week en deze verbinding lijkt mij niet erg sterk. Het is alleen gelijmd en er is niet gebruik gemaakt van stiksel. Het product heeft een goedkope uitstraling en dat is jammer want de telefoon vind ik heel mooi.
0 of 2 found this helpful.


Did you find this helpful?



Kay
Amsterdam
26th July 2012

Samsung Galaxy S3
Matig
De case zelf is mooi, maar met name de binnenkant (vilt) wordt erg snel vies (wat vrijwel niet weg te halen is).
1 of 4 found this helpful.


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
13th July 2012

Perfect!
Deze flipcase is precies wat ik er van verwacht heb! Beschermd de telefoon goed, hinderd niet tijdens het gebruik van de telefoon en blijft goed gesloten in mijn tas.


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
6th July 2012

leuk
Leuk ding voelt ook luxe aan. Naam staat op de zijkant. Enige minpunt is dat hij naar beneden uitklapt ipv naar boven en over je gsm heen. Als ik dit had geweten had ik t niet gedaan. Opladen is alleen mogelijk in open geklapte stand. Jammer
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
5th July 2012

Samsung GalaxyS3
Precies goed
Een heel handig en stevig flipcase met een mooi uiterlijk; zelfs het type van de telefoon staat er op. Gemakkelijk te plaatsen, gaat de eerste keren wat stroef open maar dat verandert snel. Mooi product voor een goede prijs.


Did you find this helpful?


Sort By:


Products that may also interest you:
Why Mobile Fun? Payment Options Bookmark/Share



Shopping from United States?

Visit our US site - www.mobilefun.com for US customer service and payment options