Order before 6pm for same day despatch *
order by
6pm for
despatch
today *
 
Return to Home Page

Leather Style Wallet Case for Samsung Galaxy S3 - Purple

Manufacturer Logo

Product Reference: 35524

Keep your S3 protected in this stylish, purple, leather style wallet case.

  • "Very nice, perfect colour for my neice:-)"
  • "Perfect!"
Share

Reviews by rating
(11)
(4)
(2)
(0)
(1)
Reviews by Language
German
(17)
French
(33)
Spanish
(9)
Dutch
(18)
English
(99)
Italian
(2)
Show all
(178)
This product has been given an average rating of 4.6 by 181 customers. | Write a review
Sort By:
Paul Sleurs
Unknown
8th December 2014

Samsung Galaxy S3
mooi
ben zee tevreden over dit product , handige om geld en bankkaart op te bergen . dus geen portefeuille nodig


Did you find this helpful?



marian
lisse
21st August 2014

mmoie kwaliteit en kleur
mooie kwaliteit van product. goede prijs/kwaliteit Snelle verzending.


Did you find this helpful?



Hennie
Ter Apelkanaal
28th February 2014

samsung s3
Gewoon top
Deze product is uitmuntend mooi.. Bestelling geplaatst. Vlot in huis.. Ja wat wenst een klant dan nog meer..


Did you find this helpful?



Margriet
Ossendrecht
11th February 2014

Samsung galaxy s3
Prima
Precies wat ik wilde hebben. Een beschermend hoesje voor mijn telefoon met handige opberg mogelijkheid voor papier geld en pasjes. Met de magneet sluiting wel oppassen met bankpassen.
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



ellen
arnhem
1st December 2013

Galaxy s3
goed en stevig hoesje
Een zeer sterk en net hoesje Je telefoon wordt er goed in beschermd en de prijs kwaliteit verhouding is goed


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
2nd November 2013

Samsung Galaxy S3
Perfect hoesje
Je kan er gemakkelijk 4 pasjes in kwijt + nog wat briefgeld. Erg handig!


Did you find this helpful?



Nancy Sarton
Den Haag
23rd October 2013

Samsung Galaxy S3
Teleurgesteld
Flipcover: ik heb altijd eenzelfde soort flipcover voor mijn telefoon. Die vond ik op mobilefun. Ik helemaal blij omdat daar precies de kleur bij zat die ik wilde hebben. Toen ik de cover echter uitpakte, kwam de kleur helemaal niet overeen met het heldere paars van de site. Het was veel donkerder en meer aubergine paars. Ik vond dit een echte teleurstelling.


Did you find this helpful?



linda
geleen
19th July 2013

galaxy S3
telefoon hoes
ik zocht een telefoonhoesje en op de van mobile fun vond ik precies wat ik nodig had. en na een paar dagen wachten kwam hij binnen en het hoesje paste precies op mijn galaxy S3, dus ik ben super blij.


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
25th March 2013

Goed, maar kan beter
Handig hoesje, je mobiel en je portemonnee in één. (Handig voor vrouwen tijdens het stappen bv, niet dat ze iets betalen, maar dat terzijde). De chemische geur verdwijnt overigens ook binnen een paar weken. En je kan je mobiel op de lange kant zetten door het omklappen van de cover, wat leuk is om op die manier films te kijken. De nadelen zijn, je komt lastig bij je volume knoppen je lichtgevende led-lampje zie je niet meer, en de kwaliteit is gelijk aan de prijs, laag. 3,5 sterren.


Did you find this helpful?



Renskeeee
Unknown
30th December 2012

Samsung Galaxy S3
Geld meer dan waard!
Deze cover is mooi en stevig! Hij heeft een sjieke uitstraling!! Hij is het geld meer dan waard!
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
1st November 2012

Samsung Galaxy SIII
Handig voor een avondje/dagje uit!
De Wallet-Case is voornamelijk handig als je de telefoon continue in je hand hebt. In principe kan je net genoeg pasjes kwijt die je voor dat moment nodig hebt. Heel onhandig is het als je gebeld wordt of wilt bellen, aangezien je het flapje (waar je het mee dichtklapt) moet ombuigen, om fatsoenlijk de telefoon aan je oor te houden, zonder al te veel gedoe. Wat ook geen aanrader is, is om de Wallet-Case in je tas te hebben. Tegen de tijd dat je door hebt dat er gebeld wordt (het geluid wordt gedempt door de Wallet-Case, ondanks de optie extra volume) is er alweer opgehangen, omdat je eerst de case moet open klappen en vervolgens moet omklappen/ombuigen om een gesprek te kunnen voeren. Kortomeen handige 'tasje' voor de mensen die graag met het minimale op stap gaan!
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



L.Q.Bronts
Tricht
25th September 2012

Samsung galaxy S3
Precies wat ik nodig had maar slechte kwaliteit
De case is precies wat ik moet hebben, een goede bescherming voor mijn telefoon. Echter met het uitpakken van de beschermhoes bleek dat de verchroomde laag van het afsluitingsmechanisme al aan het afbladeren was. Daarnaast is de kwaliteit van de hoes ook niet goed en moet men uiterst voorzichtig zijn met het uithalen van de telefoon, doe je dit niet zeer secuur dan trek je de hoes al snel kapot. Al met al ben ik blij dat de case mijn telefoon de nodige bescherming geeft maar is de kwaliteit dusdanig slecht dat ik dit product niet zou aanraden.
5 of 6 found this helpful.


Did you find this helpful?



Silvester
Roosendaal
24th September 2012

Galaxy s3
Niet helemaal wat ik dacht...
Hoewel een geweldig portomonee en mobiel houder - er is maar ruimte voor 3 passen (5/6 als je propt) en dan kun je maar met moeite papier geld mee nemen. De magneet clip is niet erg sterk - en als je een kleine touch-pen hebt, kun je deze aan het sluit klipje hangen met het plastic clipje van de pen. Het plastic is niet van geweldige kwaliteit, want het neemt heel snel kleur op van andere materialen. Ook word m'n scherm snel vies van m'n pasjes (vet / vinger vies). Dus een klein doekje er bij zou heel handig zijn. Maar voor de rest is het een geweldig portomonee. Je moet alleen wel hands-free of met je koptelefoon bellen, want met je pasjes bij je oor... dat is nog al stom!


Did you find this helpful?



Geke
Unknown
15th September 2012

handig
De Galaxy S3 past er precies in. Niet met elastiekjes zoals in de omschrijving staat, maar je klikt de telefoon in een plastic houder. Slank model, erg handig ook voor pasjes.


Did you find this helpful?



edith
hoogeloon
14th September 2012

samsung s3
witte lederen case hoesje
Leuke witte lederen hoesje voor mijn Samsung s3. Werkt prima maar ziet er echt leuk uit. Mooi materiaal. Prijs kwaliteit is boven verwachting. 15, 95 voor het hoesje is hij meer dan waard. Bezorgen was 9.95 maar keurig en snel geleverd. Ben er heel blij mee.


Did you find this helpful?



Corina
Nederland
2nd August 2012

Samsung Galaxy S3
netjes!
Dit hoesje was voor de prijs een aangename verrassing. nog mooier dan op het plaatje. Het hoesje heeft een soort motief aan de buitenkant, wat dus iets chiquer oogt dan dat je in eerste instantie verwacht. De sluiting werkt d.m.v. een magneet. dus vraag me af of dit veilig is voor bijvoorbeeld bankpas? nog niet geprobeerd. wel mijn ov chipkaart er in gestopt, en geen problemen ondervonden. Al met al een mooi hoesje die mijn telefoon goed beschermt.
0 of 2 found this helpful.


Did you find this helpful?



Sabina
Belgie
11th July 2012

Samsung Galaxy SIII
Net wat ik zocht
de 'Leather style wallat case voor de Samsung Galaxy SIII is super en precies wat ik ervan verwachte.


Did you find this helpful?



Florian Scholten
Veenendaal
21st June 2012

Samsung Galaxy S3
dit had ik nodig
Product goed en onbeschadigd binnen gekomen. Jammer van DHL jullie postverzorger dat het pakketje niet bij een servicepunt gebracht kon worden, omdat het afkomstig was van Engeland (buitenland). Daarnaast bij de 2e bezorging keurig afgeleverd bij buren, alleen zonder bericht dat gedaan, zou dat wel op prijs stellen volgende keer.
0 of 4 found this helpful.


Did you find this helpful?


Sort By:


Products that may also interest you:
Why Mobile Fun? Payment Options Bookmark/Share



Shopping from United States?

Visit our US site - www.mobilefun.com for US customer service and payment options