Leather Style Wallet Case for Samsung Galaxy S3 - Purple

Manufacturer Logo

Product Reference: 35524

Keep your S3 protected in this stylish, purple, leather style wallet case.

  • "Quality at a great price"
  • "Perfect!"
Share

Reviews by rating
(5)
(2)
(1)
(0)
(0)
Reviews by Language
German
(7)
French
(14)
Spanish
(5)
Dutch
(8)
English
(37)
Italian
(1)
Show all
(72)
This product has been given an average rating of 4.6 by 73 customers. | Write a review
Sort By:
Hennie
Ter Apelkanaal
28th February 2014

samsung s3
Gewoon top
Deze product is uitmuntend mooi.. Bestelling geplaatst. Vlot in huis.. Ja wat wenst een klant dan nog meer..


Did you find this helpful?



Margriet
Ossendrecht
11th February 2014

Samsung galaxy s3
Prima
Precies wat ik wilde hebben. Een beschermend hoesje voor mijn telefoon met handige opberg mogelijkheid voor papier geld en pasjes. Met de magneet sluiting wel oppassen met bankpassen.
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



ellen
arnhem
1st December 2013

Galaxy s3
goed en stevig hoesje
Een zeer sterk en net hoesje Je telefoon wordt er goed in beschermd en de prijs kwaliteit verhouding is goed


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
2nd November 2013

Samsung Galaxy S3
Perfect hoesje
Je kan er gemakkelijk 4 pasjes in kwijt + nog wat briefgeld. Erg handig!


Did you find this helpful?



Nancy Sarton
Den Haag
23rd October 2013

Samsung Galaxy S3
Teleurgesteld
Flipcover: ik heb altijd eenzelfde soort flipcover voor mijn telefoon. Die vond ik op mobilefun. Ik helemaal blij omdat daar precies de kleur bij zat die ik wilde hebben. Toen ik de cover echter uitpakte, kwam de kleur helemaal niet overeen met het heldere paars van de site. Het was veel donkerder en meer aubergine paars. Ik vond dit een echte teleurstelling.


Did you find this helpful?



linda
geleen
19th July 2013

galaxy S3
telefoon hoes
ik zocht een telefoonhoesje en op de van mobile fun vond ik precies wat ik nodig had. en na een paar dagen wachten kwam hij binnen en het hoesje paste precies op mijn galaxy S3, dus ik ben super blij.


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
1st November 2012

Samsung Galaxy SIII
Handig voor een avondje/dagje uit!
De Wallet-Case is voornamelijk handig als je de telefoon continue in je hand hebt. In principe kan je net genoeg pasjes kwijt die je voor dat moment nodig hebt. Heel onhandig is het als je gebeld wordt of wilt bellen, aangezien je het flapje (waar je het mee dichtklapt) moet ombuigen, om fatsoenlijk de telefoon aan je oor te houden, zonder al te veel gedoe. Wat ook geen aanrader is, is om de Wallet-Case in je tas te hebben. Tegen de tijd dat je door hebt dat er gebeld wordt (het geluid wordt gedempt door de Wallet-Case, ondanks de optie extra volume) is er alweer opgehangen, omdat je eerst de case moet open klappen en vervolgens moet omklappen/ombuigen om een gesprek te kunnen voeren. Kortomeen handige 'tasje' voor de mensen die graag met het minimale op stap gaan!
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Geke
Unknown
15th September 2012

handig
De Galaxy S3 past er precies in. Niet met elastiekjes zoals in de omschrijving staat, maar je klikt de telefoon in een plastic houder. Slank model, erg handig ook voor pasjes.


Did you find this helpful?


Sort By:


Products that may also interest you:
Why Mobile Fun? Payment Options Bookmark/Share



Shopping from United States?

Visit our US site - www.mobilefun.com for US customer service and payment options