Order before 3pm for same day despatch *
order by
3pm for
despatch
today *
 

The Ultimate Samsung Galaxy S3 i9300 Accessory Pack - Black

Manufacturer Logo

Product Reference: 35147

The ultimate Samsung Galaxy S3 i9300 accessory pack contains must have items for your S3. Designed to protect and store your Galaxy S3 at home, in the office and in the car.

  • "In car charger kit"
  • "Only need a wooden samsung case now ;-)"
Share

Reviews by rating
(10)
(17)
(4)
(1)
(0)
Reviews by Language
German
(20)
French
(57)
Spanish
(10)
Dutch
(32)
English
(65)
Italian
(11)
Show all
(195)
This product has been given an average rating of 4.2 by 195 customers. | Write a review
Sort By:
Anonymous
weert
16th March 2014

samsung s3
Was iets sceptisch
Ik heb The Ultimate Samsung Galaxy S3 i9300 Accessory Pack besteld en was toch wel iets sceptisch omdat de prijs eigenljk aan de lage kant was. Maar ben zeer tevreden en zeker met de telefoon houder. Prijs kwaliteit verhouding is zeker goed.


Did you find this helpful?



Kyrian
Borsbeek
12th December 2012

Samsung galaxy s3
Handig pakketje
Enkel de autolader is van een ander merk en is van zeer slechte kwaliteit,na 5 maal gebruiken valt het zo uit je gsm zonder bewegen en is dus niet meer bruikbaar,hier kan je beter een samsung auto-lader apart voor bestellen.
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
17th November 2012

Goedkope kwaliteit maar deels effectief
Product kwaliteit is goedkoop, zoals ook aan de prijs te zien is. Desktop stand is grappig, maar niet heel effectief aangezien er geen interactie mogelijk is omdat die anders omvalt. De lader voor in de auto is prima, de autohouder heb ik niet uitgeprobeerd. Het hoesje is eigenlijk het beste naast de screen protector (veel gedoe om aan te brengen, maar werkt goed). Het hoesje (flexishield skin) brengt echter wel wat meer volume en zeker ook gewicht met zich mee. De knoppen en camera vakjes zijn nog prima te gebruiken. Overall: goedkope kwaliteit en deels effectief. Voor deze prijs opzich een prima aanrader. Mocht je voor een wat betere kwaliteit willen gaan dan zul je waarschijnlijk meer moeten investeren.
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Roel
sittard
10th October 2012

s3
snelle levering
Snelle levering, autohouder is handig net als de lader. De beschermhoes is minder, past net niet ..... Protectors ook goed
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



James
Unknown
10th October 2012

Perfect spul
Mooi pakketje voor heel nette prijs. Cover past precies, je krijgt er 5 screenprotectors bij en de stand en het pookje werken perfect. Autohouder en lader ook goed, al wordt de zuignap van de houder hard als het koud is waardoor hij minder goed plakt.


Did you find this helpful?



sjaak
kampen
27th September 2012

samsung galaxy 3 s
hy
het product is geweldig en zeer handig in de auto is het ook prima je kan het alle kanten opdraaien wel een hele klus om die bescherm velletje er op te zetten


Did you find this helpful?



E-bert
Velserbroek
19th September 2012

S3
Veel voor weinig
De accessoires package voor de Samsung S3 is in één woord : fantastisch! Ik gebruik alles met uitzondering van de zuignap steun. Hoes en scherm beschermer doen wat ze moeten doen en de buro steun is fantastisch: de S3 blijft erop alsof het gelijmd is en wanneer je het nodig hebt haal je de S3 er zo vanaf. Met mijn abbo. kan ik d.m.v. maps overal komen omdat ik de S3 in de auto laadt en mooi ophangt op mijn ruit . Nogmaals: Fantastisch!


Did you find this helpful?



laurens Jaeggi
leeuwarden
3rd September 2012

Samsung Galaxy S-3.
Maakt waar wat ze zeggen.
Ik heb gekregen zoals beschreven stond. Prijs is laag.


Did you find this helpful?



Ed
Apeldoorn
29th August 2012

Samsung Galaxy S3
Prima product
Het servicepack werd snel toegezonden en bevatte alle beschreven artikelen. Ik gebruik alles en is zijn geld dus zeker waard. Het enige kleine minpuntje is de lengte van het oplaadsnoer voor in de auto. Had iets langer gemogen maar kan ook aan mijn auto liggen.


Did you find this helpful?



Nick P
Amsterdam
22nd August 2012

Galaxy S3
Prima
De autohouder en oplader zijn prima en doen het naar behoren. De deskstandaard is ook goed te gebruiken. Overige dingen als de hoes en de minideskstand zijn wat minder. Zeker wel deze prijs waard.
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Jan Tettero
Rotterdam
21st August 2012

Samsung Galaxy S3
Complete set alles wat je extra nodig hebt
Het pakket werd snel geleverd en is alles wat je als aanvullende zaken nog nodig hebt. De hoes en statief zijn bijzonder handig om op je bureau te plaatsen en bij een melding even snel te kijken. De carkit is ook prettig omdat je in de auto ook bv. met navigatie de telefoon handig kan ophangen aan de voorruit.
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Henk
Puttershoek
3rd August 2012

Samsung Galaxy SIII
Accessory packet
Zeker niet duur voor wat je er voor krijgt. De autoraam/dashboard houder is wat aan de krappe kant. Door de hellingshoek van het raam kan de telefoon moeilijk rechtop in de houder zonder dat je de toetsen aan de zijkant inklemt. Verder wel OK.
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Crientje
unkown
2nd August 2012

Samsung Galaxy S3
prima kwaliteit in verhouding prijs
Ik kocht het pakket omdat dit naar verhouding een stuk goedkoper was. De telefoon lader is heel handig en ook de autostandaard. Bureaustandaard is wat simpel maar het werkt wel. Telefoon blijft er goed op liggen. Het standaardje met het witte balletje is wel nutteloos... De beschermfolie moet ik nog uitproberen. Het siliconen beschermhoesje sluit perfect aan en kan de knoppen aan de zijkant gewoon prima gebruiken. Al met al is de kwaliteit heel goed in verhouding met de prijs. verwacht je het beste van het beste? geef dan wat meer centjes uit.


Did you find this helpful?



wolf
Bussum
31st July 2012

Galaxy S3
tevreden allen de kleur zwart.
Set netjes binnen 1 week in huis, alleen dacht een blauw hoesje te krijgen was jammer genoeg zwart. Screen cover erop krijgen zonder bubbels, het blijft gedoe,maar enfin. kwaliteit set is goed en compleet.
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Bart
Unknown
27th July 2012

matig
Ik heb het s3 pakket gekocht omdat het niet duur was en ik minimaal een schermbeschermfolie wilde kopen. Achteraf gezien heb ik die nog duur betaald. De bureaustandaard is vrij nutteloos en als de oplader eraan zit staat hij achterover. Het kleine standaardje is helemaal nutteloos. Daar valt de telefoon vanaf omdat de standaard slecht gemaakt is. Het beschermhoesje is ook slecht gemaakt. De volumeknop en aan/uit knop kan ik niet meer gebruiken. Het hoesje is scheef. De beschermfolie is daarentegen wel goed. Die doet wat ie moet doen. Ook de autolader en autostandaard werkt naar behoren. Al met al een matig setje. Erg jammer dat het hoesje van zo'n slechte kwaliteit is want het is gewoon niet bruikbaar, net als het kleine standaardje.


Did you find this helpful?



Damion
Laren
26th July 2012

Samsung Galaxy S 3
Erg handig
Ik ben heel blij met de Ultimate Samsung Galaxy S3 i9300 Accessory Pack. Hij werd vlot bezorgd en bevatte vanalles. Vooral de desk stand en draagbare desk stand zijn echt perfect. De screenprotector is een beetje moeilijk erop te doen maar als die eenmaal zit heb je samen met de flexishield skin een perfecte bescherming van je toestel. Het enige minpuntje vind ik de autohouder aangezien het erg moeilijk is je toestel hier goed in te plaatsen, en dit zou toch erg handig zijn om even snel je toestel erin te plaatsen voor het rijden. Maar al met al is de Ultimate Galaxy S 3 i9300 Accessory Pack echt een top aankoop voor een geweldige prijs. Inderdaad de dingetjes die je nodig had die Samsung nog niet bij de telefoon leverde.
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



giel
afferden
24th July 2012

samsung galaxy s3
autohouder
Ik ben tevreden over het pAkket . Alleen de autohouder brak meteen af . Een ander minpunt is dat het hoesje niet goed past . Hierdoor gaat het geluid af en toe automatisch aan .
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Roy Kouwenberg
purmerend
23rd July 2012

samsung galaxy s3
Goed spul
Ik had het pakket met gewone post laten verzenden en had het binnen enkele dagen binnen. Het bescherm hoesje en -folie passen perfect. De autolader en hiuder zijn ook goed te noemen. Prijs kwaliteit verhouding is ook goed
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Steven
Unknown
22nd July 2012

Samsung Galaxy S3
De moeite waard
De car-holder is enorm gemakkelijk en dankzij de speciale houder past elke gsm met eender welke cover perfect. Eenvoudig systeem om tegen de ruit te bevestigen. In combinatie met de auto-oplader is dit opzich al een compleet pakket! De beschermfolie past perfect op het scherm van de Galaxy S3. Wel opletten: de folie is niet krasbestendig, maar aangezien er 5 folies zijn is dit geen probleem! Dit ultieme pakket is dus zeker de moeite waard!
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Jacqueline Dekker
Warmenhuizen
17th July 2012

samsung galaxy S3
Samsung Galaxy S3
Ik vind de accessoires van de samsung galxys S3 erg handig gebruikt alleen het bolsteuntje niet, deze vind ik erg onvast.


Did you find this helpful?



Wytze
Leeuwarden
17th July 2012

Galaxy S3
service
I got my package in a few days after ordering. Screen-protector was folded in transport. :( Had contact with customer-service, and within 24 hours i had new screen-protectors. Great service! Car-stand is a bit to small, i can't have it on my window of the car (volvo V50) because there is to less space between phone and window. Table-stand is okay! Sillicon-bumpcase i did modify. The 'button' is constant turning the telephone on, so i used a sharp knife to cut it out, was easy to do. :) Back of phone comes of when you remove the bumpcase. So do it carefully ;)


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
12th July 2012

Samsung i9300
Uitstekend
Dit pakket is uitstekend. Je zult niet teleurgesteld zijn. Vooral voor deze prijs.
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Bart
Leuven
10th July 2012

Samsung Galaxy S3
Goed pack voor een goede prijs
De flexi case past goed en beschermt goed. De folies voor over het scherm zijn ook goed. De autohouder werkt ook goed, is gemakkelijk in de juiste positie te zetten. Misschien had de manier waarop je de gsm erin moet zetten wat beter gekund, maar al bij al ok. De autolader werkt ook prima, De deskstand ziet er ok uit, maar heb ik nog niet uitgeprobeerd. De minideskstand heb ik ook nog niet geprobeerd, ziet er op het eerste zicht wel niet echt stabiel uit, maar kan ik dus eigenlijk nog niets over zeggen. Al bij al prijs/kwaliteit goed voor mij. Alles wat je voor je gsm nodig hebt, zit erbij.


Did you find this helpful?



amber
Unknown
7th July 2012

samsung S3
prima
Snel geleverd voldoet aan de verwachtingen autohouder niet heel gebruiksvriendelijk Bescherm case prima


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
6th July 2012

tegenvaller
Goedkope rommel uit china. Past allemaal net niet .
0 of 2 found this helpful.


Did you find this helpful?



Henny S
Apeldoorn
6th July 2012

Samsing Galalxy S3
Wat de S3 niet leverde.
In een keer alles wat je naast de Galaxy S3 nog nodig hebt; autohouder autolader beschermfolie (5x) standaard beschermhoes. Wat eigenlijk niet.
2 of 2 found this helpful.


Did you find this helpful?



nick
uden
6th July 2012

samsung galaxy s3
ultimate kit
Voldoet grotendeels aan mijn wensen enkel jammer dat de bumpcase wanneer je deze verwijdert je de hele achterkant meeneemt en zo plots je accu ziet. Kan je acherkantje dus beschadigen. Voor de rest allemaal heel handig en geen geld voor wat je allemaal krijgt.
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Ploes
Heerlen
28th June 2012

Samsung Galaxy S3
Geweldig
Ik ben helemaal blij met dit pakket. Ik was eigenlijk alleen op zoek naar screen protectors maar kon de verleiding van dit pakket niet weerstaan. Niet alleen zijn de protectors geweldig, ik hou namelijk scherp beeld, maar ook de andere accessoires komen goed van pas!


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
26th June 2012

Galaxy S3
Perfect product, perfect service
The product is of very good quality, working well. I can still not believe that I got all those tools for such a low price. Morevover, although the package did not arrive at first, the customer service sent me another package by express mail. I received it a couple of hours after contacting them. Amazing !


Did you find this helpful?



plattnik
zeewolde
21st June 2012

s3
mooie prijs
ik moest het witte paket bestellen.zwaart was op.het is maar 1 ding wit in dit paket.die zuignapstandard voor onderweg.die is ook heel mooi.die standard voor het bureau,is te klein voor de s3.staat niet stevig en als je op je s3 an de bovenkant tippt,gaat die schommelen.dat is lastig.het hoesje passt goed en alle knopjes kan je bereiken.die folie op die scherm krijgen is heel lastig.er zijn maar 2kleene streepjes papier.waar je die folie aan kunt fasthouwen.dat is te weinig.als die folie op het scherm hebt en je gaat die laatste beschermfolie verwijderen.trek die folie gewoon weer van de scherm.die houder voor de auto.is simpel en doet het gewoon.hangt nu an de koelkast(heb geen auto).voor die prijs kan je met die minpuntjes wel leven.want alleen voor het hoesje betaal je in de winkel ook zo 10-15€.voor 25€ heb je n hoesje.autohouder.5xfolie en die mooie standard voor onderweg.sry voor alle foutjes .ben duits.:-)
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



lydia
Unknown
19th June 2012

samsung galaxyh S3
goede prijs kwaliteit
Vandaag eindelijk mn pakket binnen. Ziet er Allemaal goed uit zeker voor het bedrag. De bureau houder werkt prima was er eerst was sceptisch over. Morgen ga ik de auto accesoires proberen. hoesje past prima alleen je ziet dat het niet origineel is omdat de gaten aan de achterkan voor de Camera niet netjes in het midden zitten. Dus ik heb nog het originele hoesje besteld. Voor de gene die dat niet kan intereseren zeer goed passend hoesje goed grip en de telefoon word niet dikker. De screencover moet je even geduld voor hebben! Maar je krijgt er 5 dus mocht je er 1 verknallen heb je er nog genoeg over! Al met al prima tevreden!
1 of 3 found this helpful.


Did you find this helpful?



Jozef
Rotterdam
13th June 2012

Galaxy S3
Veel voor weinig
Prima pakket. De flexishield is van verassend goeie kwaliteit, de openingen zitten allemaal perfect op je juiste plek. De houder is even puzzelen hoe je hem in elkaar schuift maar mooi simpel concept. De auto accessoires zijn verder ook prima. Voor €25 is het zeker de moeite. Perfect op tijd geleverd ook, uitstekende service van Mobile Fun!
18 of 27 found this helpful.


Did you find this helpful?


Sort By:


Products that may also interest you:
Why Mobile Fun? Payment Options Bookmark/Share



Shopping from United States?

Visit our US site - www.mobilefun.com for US customer service and payment options