Alternative Products:
Sorry, but Genuine Samsung Galaxy S3 Flip Cover - Marble White - EFC-1G6FWECSTD has been discontinued and is no longer available to order. For your convenience we've selected some alternative items that we think you may be interested in.



Genuine Samsung Galaxy S3 Flip Cover - Marble White - EFC-1G6FWECSTD

Manufacturer Logo

Part No: EFC-1G6FWECSTD

Product Reference: 35108

Protect your Samsung Galaxy S3 screen from harm without impacting it's super slim profile with the official marble white flip cover from Samsung.

  • "Samsung Galaxy S3 Flip Cover"
  • "Perfect for what need"
Share

Reviews by rating
(7)
(1)
(2)
(1)
(1)
Reviews by Language
German
(19)
French
(37)
Spanish
(10)
Dutch
(12)
English
(144)
Italian
(4)
Show all
(226)
This product has been given an average rating of 4.4 by 227 customers. | Write a review
Sort By:
muzoora
amsterdam
7th November 2013

cover
thanks
I nice cover i enjoy my phone again it looks perfect


Did you find this helpful?



mike
bergen op zoom
25th September 2013

Samsung s3
netjes
Het hoesje past goed. Is binnen de afgesproken tijd afgeleverd en schade vrij dus ik ben zeer tevreden


Did you find this helpful?



victor
poortugaal
27th August 2013

Samsung s3
cover
Keurige afhandeling van de bestelde producten
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Nick
Unknown
22nd May 2013

Samsung Galaxy s3
Levertijd
Heb hem nog niet binnen 7 dagen nadat ik hem besteld heb.. kan er dus vrij weinig over zeggen Mijn buurjongen heeft ook dit hoesje en is er na een paar maanden nog steeds tevreden over, goede kwaliteit en nog niks heeft losgelaten dus geen lijmlaagje of wat dan ook. prima ding dus! Wel wat jammer dat hij wat lang op zich laat wachten, geen verjaardagscadeau voor mijn vader dus.


Did you find this helpful?



Eric
venray
24th October 2012

galaxy s3
s3 cover
Uitstekende aanvulling. Echter na 3 weken begon de lijmlaag los te laten, en ook de zijkanten van de flipcover waardoor de 3 lagen loskwamen. Bij de KPN winkel kreeg ik direct een nieuwe, die intussen ook al weer begint los te laten. Prima idee, uitvoering minder.. jammer..


Did you find this helpful?



Jeff
Waspik
22nd October 2012

Samsung Galaxy S3
S3 flipover
Flipover is al na 2 weken aan de randen los aan het laten, kwaliteit is slecht voor dit orginele Samsung product
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Isabel
Strijen
10th October 2012

Samsung Galaxy SIII
Goeie cover
Mooie cover, heel dun maar toch stevig genoeg voor je beeldscherm. Die blijft mooi beschermd.
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Anne
Amerongen
20th September 2012

Galaxy S3
Tegenvaller
In eerste instantie was ik prima tevreden met de case. Tot mijn verbazing sloot het klepje goed en bleef prima zitten, ook zonder magneetsluiting of i.d. Goed bestand tegen beschadigingen, bij normaal gebruik. Makkelijk vast te klikken. Echter, na een aantal weken merk ik dat de lijmlaag aan de voorzijde, langs de linkerrand waar de case vouwt, begint los te laten. Komt door het openvouwen, maar daar moet ie wel tegen kunnen! Vastdrukken helpt slechts even. Mijn vrouw heeft eenzelfde case in een andere kleur en daar merk ik precies hetzelfde. Leuke hoes, maar het ding is bepaald geen lang leven beschoren. Helaas
6 of 6 found this helpful.


Did you find this helpful?



Rob
Den Haag
18th September 2012

Samsung SIII
Inventief en luxe product.
Luxe uitstraling door de fraaie leren uitvoering. Maakt je telefoon nauwelijks dikker of log zoals andere cases. Biedt goede bescherming.


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
13th August 2012

Hoesje
perfect hoesje voor perfect toestel
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



DE DONDER IVAN
brussel
3rd August 2012

samsung galaxy S3
op zoek naar vernieuwing
ideaaal product om mee te zijn met de tijd
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Whico
Gouda
30th June 2012

Samsung Galaxy s3
Mooi hoesje
Het is een hele mooie hoes, werkt zeer goed. Wat alleen erg vervelend is dat er geen gaatje in zit om de meldings LED te zien. Dus hij moet altijd open om te kijken voor nieuwe mail i.o.d.
3 of 10 found this helpful.


Did you find this helpful?


Sort By:


Why Mobile Fun? Payment Options



Shopping from United States?

Visit our US site - www.mobilefun.com for US customer service and payment options