Order before 6pm for same day despatch *
order by
6pm for
despatch
today *
 

LifeProof Indestructible Case For iPhone 4S / 4 - White

Manufacturer Logo

Product Reference: 34193

Experience the freedom to surf, sing in the shower, ski, snowboard, work on construction sites and have true mobile freedom anywhere you go! In white.

  • "Best phone case Ever"
  • "life proof "
Share

Reviews by rating
(5)
(3)
(0)
(2)
(0)
Reviews by Language
German
(2)
French
(26)
Spanish
(4)
Dutch
(10)
English
(33)
Italian
(0)
Show all
(75)
This product has been given an average rating of 4.4 by 75 customers. | Write a review
Sort By:
Martijn
Laren
2nd October 2013

Iphone 4
Niet waterdicht
De lifeproof is op het eerste gezicht een hele degelijke behuizing die bescherming bied voor je Iphone echter zitten er ook veel mankementen aan dit product. Zo kwam er bij mij heel snel een klein kiertje aan de onderkant van de behuizing en is het stuk plastic waar de camera doorheen kijkt niet goed verwerkt omdat het te snel loslaat. Mijn advies is om met dit product niet in het water te gaan!


Did you find this helpful?



L/Y
Haren
13th February 2013

Iphone
TOP !!
Een stoot, kras, stof, waterbestendige bedekking voor mijn iPhone! Bediening van het toestel blijft goed, mooi design en sportvast. Erg blij mee.


Did you find this helpful?



Martine de Bruijne
Haarlem
3rd February 2013

iPhone4
Degelijk en functioneel
Mooi afgewerkt product. Het hoesje is echt waterdicht en het touch screen werkt nog goed, al moet je iets harder drukken dan zonder hoesje. Ook foto's maken gaat prima. Instructiefilms zijn nuttig. Stuurhouder heb ik nog niet getest. Is erg slim ontworpen en kan zo te zien gemakkelijk van de ene op de andere fiets worden gezet.


Did you find this helpful?



J. Keuning
Haarlem
2nd January 2013

iphone 4
Jammer
Ik was heel tevreden met deze case, tot mijn telefoon van de tafel viel. 72 cm, niet exteem hoog dus, en ruim binnen de marges van de bescherming die de hoes zou bieden. Niet dus: een flinke barst in het scherm en een stukje van de klep voor de laderstekker afgebroken. Van Lifeproof kreeg ik gratis een nieuwe hoes, maar daarmee was het probleem natuurlijk niet opgelost. Misschien had ik pech, maar bij mij werkte hij dus niet zoals ik verwacht had.
2 of 2 found this helpful.


Did you find this helpful?



Marcel's Bouwservice
Vriezenveen
19th October 2012

iPhone 4 S
Past precies bij mij
Deze cover past precies bij mij en bij mijn werkzaamheden als zelfstandig allround timmerman. Stof en waterdicht, ideaal voor de bouw!


Did you find this helpful?



L.M,
groningen
14th October 2012

iphone 4S
lifeproof 4S case
De lifeproof case is bijna volledig wat ik ervan verwacht had. Het installeren is in een oogwenk gebeurd. Wel even de instructievideos kijken zodat je ook weet wat er fout kan gaan. Prima case, maakt het toestel niet te groot. Voelt solide en goed overdacht aan. Een kleine opmerking; tussen het scherm en de schermprotectie van de case zit heel weinig lucht. Je moet dus wat harder drukken om reactie op de telefoon te krijgen. Even wennen. Bescherming tegen water en stoten doet deze zeker.


Did you find this helpful?



ei-foon freak
Unknown
10th September 2012

4S/6
Super beschermd & mooi tegelijk!
Top hoesje, past perfect! Een betere bescherming die tegelijk ook mooi is heb ik nog nergens gezien. Hou je i-phone lang mooi & heel. Ik zeg: Koop hem!


Did you find this helpful?



Reindert
Eindhoven
7th August 2012

iPhone 4S
Extra Bescherming
Na het vallen van mijn oude telefoon wilde ik extra bescherming voor mijn nieuwe maar ik wilde niet teveel extra gewicht en omvang. Deze case was compact, licht maar biedt bescherming en is zelfs waterdicht. Op de website staan instructiefilmpjes met duidelijke uitleg. Het scherm is iets minder aanraakgevoelig in de case maar het is goed te gebruiken. De telefoon past nog steeds goed in mijn broekzak. Voor normaal thuisgebruik heb ik toch liever een case zonder waterproof venster ervoor maar voor natte, stoffie en/of vieze situaties en op vakantie kan ik deze case fulltime gebruiken. Let wel; de case is gemaakt voor semi-permanent gebruik, de case is getest op 50x keer in-uit. De laderopening kan wel duizenden keren open-dicht.
3 of 3 found this helpful.


Did you find this helpful?



Luc
Antwerpen
2nd August 2012

Iphone 4s
Poetsen met badhanddoek of
Ik heb de Lifeproof case sinds februari, de iphone heeft geen glasbescherming nodig... het strak passende zeer degelijk en gevoelige plastiek scherm beschermt de iphone... het reinigen? reinig het enkel met een proper badhanddoek of oud katoenen onderlijfje... Andere of zelfs dure stoffen die ogenschijnlijk geschikt zijn zijn af te raden. Met deze reinigings hulpmiddelen zal het screen krasvrij blijven. Bij de case krijgt u een adapter voor hoofdtelefoon en een tweede stop voor als eentje zoek geraakt. Het is een 4 ringen 3.5 mm audio jack, dus specifiek passend op de iphone. Enige nadeel... het openen van de case is strak, het moet omzichtig afgewerkt... Op You Tube zijn aangaande clips te bezichtigen. Ik heb gekozen het enkel te openen om de hoek en kantjes te reinigen. Aangezien ik de iphone constant in de case houd is de case voorzien van al de nodige accessoires... zoals onder andere fietshouder en veel meer. regen en wind... Geen probleem... temperaturen onder het vriespunt schijnt voor de case een minpunt te zijn... In uitermate tevreden over de case Luc
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Sjaak
Abbenbriek
27th July 2012

Houder IPhone
Prima ding
De houder voor mijn iPhone voldoet prima - goed afleesbaar en absoluut waterdicht!
0 of 2 found this helpful.


Did you find this helpful?


Sort By:


Products that may also interest you:
Why Mobile Fun? Payment Options Bookmark/Share



Shopping from United States?

Visit our US site - www.mobilefun.com for US customer service and payment options