Order before 6pm for same day despatch *
order by
6pm for
despatch
today *
 

Olixar Retractable Micro USB In Car Charger With USB Port

Manufacturer Logo

Product Reference: 33716

The ever popular Olixar retractable Micro USB in car charger now with an added USB port for charging two devices at the same time.

  • "Well worth it"
  • "SO FAR, VERY GOOD."
Share

Reviews by rating
(9)
(0)
(1)
(0)
(0)
Reviews by Language
German
(7)
French
(20)
Spanish
(10)
Dutch
(10)
English
(91)
Italian
(9)
Show all
(147)
This product has been given an average rating of 4.7 by 147 customers. | Write a review
Sort By:
Patrik
Unknown
8th July 2014

Zeer tevreden
Geen problemen met verzending/levering. Het product voldoet perfect aan hetgeen het moet doen: nl. gedurende je autorit je smartphone opladen. Bluetooth is toch een batterijverslindend gegeven... Dit is op deze manier perfect opgelost. Nog maar net in gebruik dus nog even afwachten of het automatische 'oprollertje' goed blijft functioneren.


Did you find this helpful?



bob
rijssen
9th June 2014

lg 4xhd
ik moest een 24volt lader hebben
mijn vorige lader in de vrachtwagen was kapot en ik moest een andere hebben. er zijn veel adverteerders die beweren 24v laders te leveren, maar als je ze thuis krijgt blijkt het niet zo te zijn. De omschrijving op de site klopt precies en deze werkt als thuis. Ook heb je geen los snoer in de wagen omdat het oprolt. er zit ook een extra usb aansluiting in voor nog een apparaat.


Did you find this helpful?



Ruud
Rotterdam
6th August 2013

Experia z
Intrekbare auto oplader
Na de vakantie de lader kunnen testen met sony experia z. Werkt goed i.c.m. Gps, maar laden gaat heel traag, aangezien het telefoontoestel ook veel energie verbruikt.


Did you find this helpful?



cor havermans
Moerstraten
28th June 2013

samsung galaxy
handig
compacte oplader, handig met snoertje wat niet ligt te slingeren, en dat je net zo lang kan maken als je zelf wilt


Did you find this helpful?



Peter de Bruin
IJsselstein
12th February 2013

Motorola Razr I
Voortreffelijk
Ideale autolader, voor een hele mooie prijs.


Did you find this helpful?



J. Deckers
Brunssum
24th December 2012

Intrekbare Auto Oplader met USB Poort - Micro USB
This is it
We zijn erg tevreden over deze aankoop. Er is echt goed over het artikel nagedacht en het werkt perfect!!!


Did you find this helpful?



Tjeerd
Unknown
11th December 2012

samsung s2
Doet wat het moet doen
Het oprolbare snoertje is veel handiger dan zo'n stug spiraalsnoer. En het is fijn dat de lader wat meer vermogen geeft (tot 1500 mA) want als de routeplanner aan staat slurpt ie mijn batterij erg snel leeg.


Did you find this helpful?



Rolf
Unknown
21st August 2012

HTC Sensation
Eindelijk een oprolbare autolader met genoeg vermorgen
Ik ben heel erg blij met deze oprolbare autolader. Ik heb er al vele gehad, maar die waren allemaal niet in staat om mijn HTC sensation op te laden tijdens het navigeren en muziek afspelen via bluetooth, vanwege het weinige milliamperage. Deze lader heeft marliefst 1500ma en dan is meer dan voldoende. De gemiddelde andere laders hebben maar maximaal 1000ma. Conclusie: Een echte musthave adapter die lekker opgeruimd in de auto zit en meer dan genoeg vermogen levert.
1 of 2 found this helpful.


Did you find this helpful?



Peter
Gouda
9th August 2012

Galaxy S3
Prachtig handigheidje
Afgelopen maandag de Intrekbare Auto Oplader met USB Poort - Micro USB gekocht, en donderdag kreeg ik het binnen! Het handig dingetje doet wat ervan verwacht wordt! Het past keurig in m'n Samsung Galaxy S3, en het koortje van de oplader werkt heel prettig! Het is een matte kleur, en dat is goed omdat het daardoor niet weird goedkoop lijkt... ;-)
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Anonymous
Neede
27th July 2012

Galaxy S advance
Makkelijk voor op reis.
Gewoon helemaal top.!!


Did you find this helpful?


Sort By:


Products that may also interest you:
Why Mobile Fun? Payment Options Bookmark/Share



Shopping from United States?

Visit our US site - www.mobilefun.com for US customer service and payment options