Dash Crab FX Case Compatible Universal Car Holder

Manufacturer Logo

Product Reference: 30552

Universally compatible, the Dash Crab FX in car holder features adjustable jaws that can accommodate phones with or without cases up to 11.5cm in width.

  • "Best Available"
  • "Fits the Galaxy Note 2"
Share

Reviews by rating
(12)
(4)
(2)
(0)
(0)
Reviews by Language
German
(28)
French
(90)
Spanish
(5)
Dutch
(18)
English
(183)
Italian
(10)
Show all
(334)
This product has been given an average rating of 4.6 by 334 customers. | Write a review
Sort By:
Brenda Sman
Lopik
16th August 2014

Samsung Galaxy S3
Werkt perfect
De SuperGrip is werkelijk SuperGrip. Hij blijft prima in de auto plakken op het dashboard en ook op het bureau is hij prima te gebruiken (als je bijvoorbeeld wilt Skypen). Horizontaal/Verticaal kantelen gaat makkelijk. Hij 'beweegt' behoorlijk mee met hobbels, maar dat is op te lossen met een stukje karton ertussen. Mijn oude Tomtom Start 2 past er ook tussen.


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
4th March 2014

(voorlopige) beoordeling Smartphone autohouder (Nexus 5)
Vraag van MobileFun om een review van product komt te vroeg: we hebben de telefoonhouder nog niet tijdens een langere rit uitgeprobeerd. - aangeschaft na - LG Nexus 5 (met hoesje) past er in prima in; - Klem is stevig genoeg: GSM is goed vast te zetten; - houder oogt en voelt vertrouwenwekkend stevig; - goed afgewerkt; - geen gebruiksaanwijzing; - (voorlopig) 4* omdat we de praktijk nog niet kennen
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Priscilla
Unknown
23rd January 2014

Samsung S4
perfect
Zeer tevreden met het product. Werkt prima. Snelle en goede levering.


Did you find this helpful?



Pascal
Sittard
21st September 2013

iPhone 4s
Perfect
Houder is precies wat ik zocht: degelijk, handig, en kwaliteit voor een redelijke prijs. Aanrader, want hij plakt op elke ondergrond.


Did you find this helpful?



FJ van Haasteren
Oosterhout
3rd July 2013

dashboard grab 2
universele auto houder voor smartphone
Na rondzoeken op internet gekozen voor de "Dashboard Grab 2". Hij voldoet aan mijn verwachtingen en de zuignap met sticky structuur blijft uitstekend zitten op het onregelmatig kunststof oppervlak van mijn dashboard (renault scenic). het lichtelijk trillen van de smartphone op de verstelbare kogel is niet onoverkomelijk. De klembek heeft een sterke veer. Vooralsnog een goede aankoop.


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
11th May 2013

Flexibiliteit valt tegen
Het valt tegen om een comfortabele hoek te vinden om het scherm van de smartphone te bekijken tijdens het rijden. Het is alleen mogelijk wanneer de zuignap op een specifieke manier geplaatst wordt. Maar dan is het niet meer mogelijk om de smartphone naar de bijrijder te draaien.
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Bastin
Maastricht
10th May 2013

iphone4s
Hechtvastheid
Voor mij was belangrijk de hecht vast heid op het niet vlakke dashbord. Tot nu werkt het perfect laten we hopen dit blijft zo.Ook de variabele wendbaarheid is goed
2 of 3 found this helpful.


Did you find this helpful?



Peter
Unknown
9th April 2013

universal mount
Tailor Dash Crab2 Universal mount for smartphones
Prima product, juist wat ik zocht (zelfs stabiel genoeg voor video opnames in de auto), en geleverd binnen de voorziene termijn.
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Richard
Unknown
27th January 2013

Samsung Galaxy Note 2
Niet de juiste keuze
Omdat ik een flip cover op mijn Note 2 heb past deze niet in een standaard telefoonhouder. Ik dacht met deze houder de oplossing te hebben. Helaas werkt het niet. Als de cover opengeslagen tegen de achterkant zit is dit het deel dat klemt tussen de houder. De telefoon zelf hangt los. Verkeerde keuze dus. 3 sterren omdat ik geen idee heb hoe een losse telefoon in de praktijk werkt.
1 of 2 found this helpful.


Did you find this helpful?



c.de wolff
Sluiskil
23rd December 2012

Tevreden
De super grip universal case autohouder beantwoordt aan alle verwachtingen !!
0 of 2 found this helpful.


Did you find this helpful?



Leonie
Groningen
22nd December 2012

iPhone 4
Slim grijpertje
Ik ben erg enthousiast over de Supergrip. Ik gebruik het gevalletje al zo'n jaar in mijn auto. Superstevig dingetje en elke telefoon past in de houder omdat de bek heel groot is. Nu heb ik de versie van Mobilefun weggegeven aan mijn vriend want die legde zijn telefoon altijd in de koffiehouder. Nu is hij erg verrast met het praktische cadeau and it works like a charm. Thanks!


Did you find this helpful?



m-etops
Unknown
13th October 2012

Blackberry, Iphone
SuperGrip Universal Case Compatibel Autohouder
Product doet wat hij moet doen. Blijft gewoon op het dashboard geplakt. Enig min puntje is de knijp functie. Als je hem in een hoek hebt geplaats. kan je moeilijk de kniper open doen om je telefoon erin of eriut te halen. Voor de rest. iphone in wat voor hoesje of mijn blackberry in hoesje blijven netjes zitten


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
20th September 2012

Sony Xperia S
Geweldig
Ik was op zoek na een houder waar alles op past, mobieltje + navigatie +++++ Het werkt perfect. Blijft op dashboard zitten Geen knopen afgedekt Bovenkant wiebelt iets maar is te verkomen met een stukje papier er tussen De opening is niet 5 inch = 12,7cm, kan alleen tot 4.3 inch = 11cm open.


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
11th September 2012

iPhone
Handig
Ik heb de autoreader op mn dashboard geplaatst en het werkt prima! Niet alleen mijn iPhone past er goed in, maar ook mijn TomTom. :-)


Did you find this helpful?



Anonymous
Brunssum
23rd August 2012

Galaxy Note
Doet waarvoor het gemaakt is.
Deze houder is een van de meest flexibele die ik tot nu toe gehad heb. Hij plakt perfect op het dashboard. Het aandraaien van de houder om hem iets flexibeler te maken zodat de telefoon door de trillingen niet naar beneden zakt vond ik wel even moeizaam gaan. Je kan de houder het beste in de hand de juiste positie geven en hem dan op het dashboard plakken.


Did you find this helpful?



Kokos bakker
Dordrecht
17th August 2012

Ipone 4s
Blijft perfect zitten
SuperGrip Universal autohouder. Eerst heb ik de houder op mijn scooter vastgezet. Ook met flinke hobbels en bobbels blijft de houder op zijn plaats. Nu gellaatstnop het dashboard van mijn auto. Ook bij extreme hitte blijft de houder stevig vastzitten. Kortom het product doet wat het beloofd. Aan te bevelen.
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
16th August 2012

Universeel goed
Dit product is makkelijk te bevestigen, zit stevig vast en is makkelijk in gebruik. Echter, wanneer mijn device erin zit, zakt de holder na korte tijd. Vooral bij slecht wegdek en hobbels zakt hij snel. Verder ben ik zeer tevreden met dit product.


Did you find this helpful?



Albert
Delfgauw
13th August 2012

Samsung Galaxy SIII
Top produkt
Supergrip universal Case gekocht en nu 2 weekjes in gebruik. Blijft zelfs op mijn bobbelig dashboard zitten als een huis. Ik gebruik de carholder voor 2 telefoons waarvan er 1 behoorlijk groot is (Galaxy Note) zelfs dit model kan de carholder makkelijk aan.


Did you find this helpful?


Sort By:


Products that may also interest you:
Why Mobile Fun? Payment Options Bookmark/Share



Shopping from United States?

Visit our US site - www.mobilefun.com for US customer service and payment options