Olixar TrailBlazer Advanced Pro Universal In-Car Charger and Holder

Manufacturer Logo

Product Reference: 27266

Securely hold and charge virtually any smartphone with the Olixar TrailBlazer Advanced Pro Car Holder with built-in secondary USB charging port.

  • "Should be good"
  • "Exactly what it says on the box"
Share

Reviews by rating
(4)
(5)
(2)
(1)
(1)
Reviews by Language
German
(58)
French
(55)
Spanish
(7)
Dutch
(13)
English
(205)
Italian
(9)
Show all
(347)
This product has been given an average rating of 4 by 344 customers. | Write a review
Sort By:
a van elst
eindhoven
30th June 2014

samsung note 3
fijn onderdeel
het is gebruiks vriendelijk en gebruik werkt fantastisch.


Did you find this helpful?



Gunther
Unknown
7th April 2014

Nexus 5
Klinkt handig, maar...
Ik vind het allemaal wat stroef aanvoelen, de 'arm' is ook wat te kort zodat je al erg moet manoeuvreren om het volledig uit de weg te krijgen..


Did you find this helpful?



mischa
nijmegen
5th April 2014

samsung note 3
autohouder
Echt een hele fijne telefoonhouder voor in de auto. Hij hang op perfecte hoogten en je hebt er gelijk een universele op lader en een usb op lader erbij. ideaal ding alleen je moet de bochten niet heel hard en scherp nemen want dan draait hij weg dus vandaar 4 sterren.


Did you find this helpful?



Frank
Rotterdam
3rd April 2014

Hij houd hem prima
Het was in mn auto een beetje krap, maar hij past prima. Degelijk, stevig en compact. Mijn iphone houd hij prima. Erg tevreden. Hoop dat ik er nog lang plezier van heb. Aanrader, plus snelle verzending.


Did you find this helpful?



Marco Zwetsloot
Katwijk
24th December 2013

Samsung Galaxy S4
Prima
Een prima houder, als hij in de aansteker aansluiting zit, dan zit hij redelijk stevig. Slang is goed stijf, draagt bij aan stevigheid. Hij past alleen niet in mijn VW Golf Variant automaat (model 2010) omdat de slang te kort is en de houder daardoor tegen de versnellingspook ankomt.


Did you find this helpful?



Anonymous
Unknown
23rd October 2013

Beste houder tot nu toe
Het geleverde product is prima, staat netjes in de houder. Staat ook stevig en stabiel. Helaas is de zwanenhals wat aan de korte kant. De telefoon laat ook netjes op via het oplaadpunt met de juiste plug-in.
1 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?



Sander
Franeker
18th October 2013

Iphone 5
Matig
Het product doet waar het voor is. (telefoonhouder + opladen) De telefoon past erin, echter na 5x ontgrendelen begint het schuimrubber te scheuren en vallen er stukjes af. Opladen, prima. Het led lampje wat aangeeft of er contact is met de sigarettenaansteker is zeer irritant fel. Het geheel is zeer onstabiel en is niet te positioneren. Ondanks de prijs, zou ik het niemand aanraden, het is geen passende oplossing. Ik ga op zoek naar iets anders.


Did you find this helpful?



Cassandra
Colijnsplaat
13th September 2013

Samsung Galaxy S2
telefoon houder/lader
Hier was ik naar op zoek, een telefoon houder voor in de auto wat je niet in het zicht op het raam moet plakken. hij laadt op via het bijgeleverde kabeltje, echt super handig. (heb een galaxy s2) er zitten hulpstekkers bij voor div telefoons. de telefoon klemt erg goed vast, ben er helemaal blij mee! navigatie op de telefoon is nu legaal omdat je hem niet meer vast hoeft te houden en daar voorkom je een erg hoge boete mee.


Did you find this helpful?



marcel
almere
23rd July 2013

iphone 5
miskoop
Trailblazer Advanced Pro Universele Autolader en Houder ik was op vakantie vandaar late reactie,maar product werkte na 1 dag al niet meer geen product onder steuning, na gebruik van alleen de usb poort ,een paar dagen ook stuk weet niet wat er is maar glas zekering is wel heel. dus in mijn ogen een miskoop


Did you find this helpful?



Peter v.d. Lan
Hillegom
4th February 2013

SE experia mini
Goed maar net niet...
Het geleverde product is prima, staat netjes in de houder van de autoaansteker echter wel wat onstabiel. Helaas werkt het standaard oplaadpunt met de juiste plug-in niet, de telefoon laad via dit punt niet op. Wanneer de telefoon wordt aangesloten op de usb-aansluiting laadt de telefoon wel op. Verder wel tevreden over het product.


Did you find this helpful?



J.A.V. de Bont
Dordrecht
25th January 2013

Trailblazer Advanced Pro Universal Car Charger en Houder
Goede houder voor dit geld
Ik vind het een goede houder met alle hulpstukjes. Tevens een snelle levering door MobileFun. Is aan te bevelen aan iedereen.


Did you find this helpful?



AndreaS
Gent
16th December 2012

Trailblazer Advanced Pro Universal Car Charger en houder
Beoordeling Gsm carkit
Een groot aantal gsm opladers meegeleverd, dus echt wel universeel. Goede kwaliteit, het enige minpunt is dat de arm van de houder nogal kort is. Deze past niet zo goed in mijn Golf 6 omdat mijn aansteker nogal diep in de middenconsole zit. Maar voor mij nog geen reden om het product terug te sturen. Verder is de service perfect, snelle levering en goede prijzen.


Did you find this helpful?



Ria
Unknown
14th August 2012

best handig
Handige houder, prettig dat het niet zo in het zicht is, zoals je dat hebt met zuignap op dashboard of voorruit. Jammer dat de flexibele stang niet iets langer is. Bij mij zit de sigarettenaansteker vlak naast de versnellingspook. Het past, maar daar heb je het mee gezegd. Oplader geschikt voor meerder apparaten, dus passagiers kunnen meeprofiteren.
0 of 1 found this helpful.


Did you find this helpful?


Sort By:


Products that may also interest you:
Why Mobile Fun? Payment Options Bookmark/Share



Shopping from United States?

Visit our US site - www.mobilefun.com for US customer service and payment options